Glad alla hjärtans dag!

Eller nåt?

image23

Hehe.

Hur sjuttsingen gör han med fötterna?

Upptäckte precis att Youtube visst funkade :P Men det gjorde inte det igår o eftersom jag hade grejat massa med designen så trodde jag att jag hade gjort något knasigt :P Iaf, här kommer en asbra video, den är så snygg, speciellt i början! Det var nog den första jag såg med Jack :)


//

:O

Jack Peñate var i Sverige i oktober :O Då kommer han säkert inte komma tillbaka på jättelänge.. :(
Måste fixa min design igen, har gjort så att inte youtube funkar. Så typiskt :P Haha.

//

Ett trevligt inlägg?

Dags att skriva lite? Det känns som att jag har kommit av mig lite, eller vad man ska säga. Räkna med ett osammanhängande, men trevligt, inlägg.

Idag är det torsdag. Haha. Jag råkade precis trycka på shift-tangenten 5 gånger för jag visste inte vad jag skulle skriva och då kom det upp något tröga-tangenter-grejs. Det var lite kul, lite trevligt sådär:P

Jag sitter här i lyssnar på Jack Peñate, han är trevlig, lyssna på honom!

Meen. har det hänt något trevligt på senaste tiden? Jaaa....
Igår var det lunchkonsert, det gick väl helt okej bra. Och det var trevligt att kolla på alla andra, alla var jättebra! :) Och idag... Hm. Jag sprang till 16 efter skolan, och det var en snäll busschaufför som väntade! Det var lite trevligt. Okej kanske inte en otrolig händelse. Men ändock. Mina skor blev bruna för det var lera... :P haha....

Iaf har jag och Elin äntligen haft vår James Blunt-träff :P haha. Det var mycket trevligt, han är mycket trevlig, Elin är mycket trevlig, och vi kom fram til att det kommer bli en mycket trevlig konsert.

Nu ska jag snart på träning. Det blir trevligt förhoppningsvis. Fast jag har lite ont i halsen, det är ju mindre trevligt.. Men jaja.

Haha. det knackade precis på dörren. Det var två snubbar från Jehovas vittnen. De var faktiskt rejält trevliga! Fast de ville snacka med mamma och pappa, och de är inte hemma så.. hehhe.

Fluummmm...

ha det trevligt

RSS 2.0