Rest In Peace, Heath Ledger.

image19

:(

Äkta min humor!!!!

Mark lives in IKEA!!!
På youtube kan man följa honom, och se hur det går :)

HAHAHA TITTA PÅ DENNA!

Det är askul, iaf den första minuten!! :):)
xD

Those were the days...

Min nya video på Youtube, haha! :)


 

:)

We wont stop until somebody calls the cops and even then we'll start again and just pretend that nothing ever happened.

Det var ett tag sen. Det har hänt en del saker. Men inte extremt mycket. Hm. Idag är det lördag för den som inte visste. Men om du till exempel läser det här imorgon är det söndag. Ja.

Way Out West 2008, 8-9 Augusti. Låter det bra? Det tycker jag. Fyra artister upplagda hittils, har inte lyssnat särskilt mycket på någon av dem, eller för att vara exakt jag har hört kanske tre låtar av en av dem. Artisterna är iaf Buraka Som Sistema (?), Håkan Hellström (har väl alla hört några låtar av), Okkervil River (hört talas om men ej lyssnat på), Yesayer (?). Men det låter väl inte illa? Det är ju bara att börja lyssna.

Men på tal om lyssna, det finns annat som man måste lyssna på innan. Vad sägs om att det nästan är bara två månader kvar till James? ojojo. Och Elin, om du läser detta, så vill jag bara meddela dig om att förbandet heter The Hoosiers. Så det är bara att börja lyssna :P De har inte övertygat mig än, har lyssnat på en låt och den lät ganska precis som Happy together, heter den så? Ja, ni kanske vet vilken jag menar. Men med annan text. Jaja :P

Min fredagkväll då? Ja, jag skrev en låt. Den blev ganska dålig:P Jag kollade på p3 guld. grejen var att Shout out louds skulle spela. Jag glömde bort det och klockan kvart i 10 påminde vickan mig. det började halv. Jag kollade i en timme och en kvart men Shout Out Louds kom aldrig, de hade varit först :P haha..

När jag ändå talar om musik, så kan jag säga att Kimya Dawson är bra. Bara så ni vet.:)


o0o0o0o


London live!? :(

Om allt man bestämmer sig för att åstadkomma på en kväll är att titta på London live, och sen glömmer man bort det, hur tror ni det känns då?

Äsch, vad mycket nonsens som skrivits i denna blogg på endast en kväll, inte konstigt att ingen orkar läsa den.

Jajajajja.

//

Remember That I Love You

Hjälp, snälla!
Jag ska hålla ett så kallat "tal" på engelskan på måndag i två minuter om vad jag vill. Vad ska jag tala om? Hjälp mig!


//

Nobody said it was easy,

Hej där!
Klockan är 20.22 och jag sitter här och i köket är det Let's dance på TV:n och jag lyssnar lite halvt. (även om det inte är så stor idé eftersom meningen är att man ska titta på när de dansar.) Har inte orkar gått dit för att kolla, vet ändå att jag kommer bli uttråkad. Idag hade jag sovmorgon till 11, skulle dock vara hos tandläkaren klockan tio i åtta, så det vart inte fullt så bra som det kunde ha blivit, men en timme sovmorgon i alla fall. Där var jag på tandregleringsvisning, och de kom fram till att om jag vill kan de "bygga på" mina tänder så att gluggen blir mindre. Vad tycker ni? Kom gärna med åsikter, jag vet inte hur jag ska göra.

Haha, nu hör jag mamma och pappa diskutera Let's Dance i köket, och pappa säger;
Åh, är det Let's Dance? Är inte Kurtan med?
Helt seriöst. (:

Jag åkte i alla fall in med niobussen för att jag skulle hinna ordentligt. Vickan åkte på samma, vi tränade på kvinter, kvarter och terser. mm. Hon hade nämligen musikprov idag. Det var faktiskt riktigt underhållande. Jag orkar inte gå in ingående på varför men men.

Väl på skolan var första problemet att få in väskan i skåpet, vilket jag i alla fall lyckades med. Sen hade vi gympa och den var riktigt rolig idag! Vi började med att dansa, denna samma dans som man ALLTID dansar i skolan, men det är kul. Sedan var vi på gymmet en stund, det känns riktigt bra att träna på gym tycker jag, det är verkligen jobbigt men det känns bra. Jag skulle vilja ha lite muskler, har typ inga. Sedan var vi i pingisrummet, roligaste matchen var den mot Samir, vi hade riktigt bra spel ibland.

Sedan åt vi lunch, och hade engelska. Då läste jag i boken som vi läser, Stone Cold heter den. Läste förövrigt klart den på bussen hem idag, och ja, vad ska man säga? Den var ganska bra, lättläst i alla fall. Jag vet inte om jag var särskilt förtjust i slutet, men den var lite spännande stundtals.

Sedan hade vi matte, det hände inget spektakulärt på den lektionen, vi skulle vara klara med kapitlet denna lektion, och vi började med det i måndags. Detta anser jag är lite konstigt men jag är nästan klar, så det blir bara lite i helgen, det funkar. Matte är inte så farligt.

Sedan åkte jag hem, missade precis 5 över 4-bussen så det blev 20 i 5. Kom hem och sedan dess har jag inte gjort så väldans mycket saker. Jo, det första jag gjorde var faktiskt att spela gitarr, jag måste säga att det var väldigt trevligt. Jag tänkte, varför har jag aldrig spelat coldplay? Så jag tog fram min akustiska gitarr och gick in på ultimate guitar, och vad mycket bra tabs jag hittade. Ja, man kan inte klaga. Sedan däremot upptäckte jag att bilddagboken blivit dum, det var jobbigt, men jag var inte medlem i maj så förmodlingen är det ingen fara för mig. Och jag kan nog klara mig några dagar utan bilddagboken. En till sak har jag faktiskt åstadkommit sedan jag kom hem; nämligen att ladda upp en video på youtube, den följer här nedan.

Imorgon ska vi hem till Victoria, tjejerna i klassen. Det ska bli riktigt skojigt, måste bara försöka passa ihop lite bussar, det är inte lätt att bo i Nora.


 


// Louise

No one ever said it would be this hard.

Way Out West 2008!

Hej där!
Läste precis att Way Out West kommer tillbaka även detta år, och att det ska vara 7-9 Augusti, alltså tre dagar!!!!
Woohooo!!! :D
=)
xD

Vad säger man?

Vad säger man om att sitta på bion och öppna sin införskaffade Loka Päron och inte tänka på, förrän efter, att den kanske blivit omskakad i väskan?
:/

Vad säger man om att ta bussen hem från örebro istället för att åka bil bara för att träningen börjar klockan 6 och när man väl kommer till träningen klockan 6 är det ingen där, för den börjar klockan 7?
:/

Vad säger man om att få förfrågan om att åka pulka men vara tvungen att tacka nej på grund av att man bor i Nora och måste försöka hitta på ett sätt att ta sig hem, vilket inte är så lätt?
:/

Vad säger man om min nya video på youtube?
:)


Salem Al Fakir

Min nya tillagda video på youtube, även den från Way Out West i somras.
Enjoy :)


Wöhöw, Youtube!

Goddagens!
En sak av alla tusen saker jag skrev igår i mitt försvunna blogginlägg igår var att jag blivit en sann You tube-are. Okej, jag har ju inte laddat upp massa videor, men en iaf! Och vad kan gå fel när man bestämmer sig för att hitta något så bra som moldygrape? Ingenting! Här är min första video, filmad på way out west i somras. Visst är de bra? (:


mööööööp

*-*

Jagskrevvärldenslängstainläggdetförsvannnuskajagsovagodnatt.

RSS 2.0