Let's get married!

Alltså palla austarlienarna, alltså skummaste skummaste SKUMMASTE människorna, jag lovar!!!! Jag sitter här o klappar händerna och bara vet inte vad jag ska ta mig till för de är så extremt kork-korkade. Jag dör. Nej det gör jag inte. Jag går till rimi istället. Hejdå.

Well I’m changing all my strings, I'm gonna write another travelin' song.

Tjoo!
Hemma igen, men inte länge till. En trevlig kväll/natt igår var det iaf! Kollade på Lejonkungen 2, käkade pyttipanna och spelade super mario. Lite sömn hanns även med och nu är jag här hemma igen. Mycket saker jag måste göra innan ikväll, eftersom det är då jag drar till Holland! Samling halv 7 vid Shell! Så idag måste jag alltså packa klart, handla benskyddstejp och göra lite andra såna där nödvändiga saker. Så blir det en vecka i Holland och vi kommer alltså hem på söndag. Sen på måndag morgon blir det troligtvis att ta tåget till huvudstaden med moster, kusse och vickan! :) Det är väldigt kul för annars hade jag bara hunnit träffa mostra 3 (!) dagar under hennes vistelse här och det hade ju inte varit bra! Sen på tisdag blir det allsång, så då får ni kolla om ni ser mig på tv:n (; och sen återvänder vi hem på onsdag, men inte heller denna gång blir det en lång vistelse i hemmet, utan redan fredag morgon (tidigt tidigt!) bär det av till Göteborg och WAY OUT WEST! :) yayayaya! på tal om det, bandsläpp idag har de lovat, nu hoppas vi på något bra! Så alltså blir det inte att vara mycket hemma nu och det är jag GLAD för för jag har ju typ inte gjort något på hela lovet, men nu händer det grejer! :D Men just det, nu måste jag åka ner på stan o handla benskyddstejp, eftersom mina skor håller på att falla i bitar.... Jaja, hare brao! (;


I'll go ahead and smile.

Vart tog mitt torkväder vägen? 1h 16min tills mitt batteri tar slut, då får vi hoppas på att åskan har slutat! det borde den ha gjort! Och jag har inget normalt att ha på mig idag, eftersom jag håller på att packa alla mina kläder till holland typ ;) Så jag går runt i pumashorts och bikiniöverdel. Lagom varmt, vårt hus är en bastu! Men det var lite kul att springa ut så i regnet och hämta tvätten :P

so long,

Paint the silence.

Ojojoj. Ojojoj.

Jag pratar med de skummaste människorna på msn. Alltid. Jag fattar inte hur alla hittar mig! jag snackar med Lisa O'connor, hon som trodde jag var james Blunt :P först snackade hon bara lite o sen helt plötsligt sa hon:

Do u have a boyfriend yet? så jag svarde nej och då sa hon: Maybe I can find u one. Jag bara jasså, och så sa hon att hon hade en kompis som hette patric, jag bara jaha. Sen sa hon inget mer om det, haha. Sen frågade hon:

Are u a packer? Så jag letade på lexin efter ordet packer, men kom inte fram till vad det betydde, så då frågade jag vad hon menade. Och då menade hon helt enkelt bara att jag hette Louise / packar! på msn. eller något. ;)

sen addade någon annan mig på msn. Låt oss kalla henne E. Hon var tydligen Lisas kompis, för Lisa frågade om någon av hennes kompisar hade addat mig på msn, och jag svarade att någon hade gjort det iaf, då frågade hon vem. Så jag vet inte hur många hon gett min adress till :P Det första E sa var iaf: Why did the chicken cross the road ? Jag svarade att jag inte visste. det var tydligen: To run away from red rooster. Jag fattade inte. Sen frågade E massa skumma frågor om mig. till exempel, R u straight or gay or bi ? och Is there any males u love at school? öööh? hahahaa... under tiden frågar Lisa typ hela tiden vad E säger till mig. Och snackar om att E är sååå rolig! Det är oxå ganska kul. Okej, det här blogginlägget fick det inte att verka så kul. Men det var värsta knäppa! Nej. Nu tror jag jag ska bryta dessa konversationer, måste fortsätta packa. men men :P

byebye


With your feet on the air and your head on the ground.

Yeah.
Allting är lite skummish nu tycker jag allt. PÅ måndag (egentligen imorgon, eftersom klockan är över 12) åker jag till Holland. Imorgon, eller egentligen idag drar resten av familjen förutom alex till Gotland. Klockan sju på morgonen. Och Alex drar till Öre klockan 9 imorgon bitti. Så jag blir lite själv här. Och ska packa allting. Jag packa alldeles själv liksom? Låter inte som en toppenidé. Välkomna hit på en packdag! :D Slumber party hos natta imorogn iaf, jag bjöd in mig själv, man kan ju liksom inte sova ensam i ett stort hus! Sen kom jag att tänka på att Natta gör det typ hela tiden, men iaf :P

igår kollade vi på fight club, den var mycket mycket väldans bra!! :D Idag var det 70-årsparty, yaaay! sen kollade vi på lejonkungen. MItt största minne av den filmen var att det var så jädra sorgligt när mamman dog! Och så dog hon inte! haha. Det var tydligen i bambie eller något... xD

jaja, nu ska jag sova, ska väl upp vid 6 imorgon och säga adiós till alla :P men som sagt, hjälp mig att packa imorgon, annars kommer det inte funka! xD

Godnattellinatti!


Snabbvisit hos mr smarto0o

nu är kattungen och mr smarto0o påhälsade. haha. xD tänkte bara säga det.

Godnatt :P

!!

Jag har ätit så mycket att jag nästan spyr och jag vill gå o hälsa på nattas kattunge tiger junior!! nu!!

First love, last love, only love, it's only love.

512. jag gillar inte det talet. 512... det är för litet på något sätt. alldeles för litet. Det beror förstås på vad det är. Jag menar 512 kg glass är ju ganska lagom. Och om talet används för att till exempel beskriva antalet äckliga insekter är det alldeles för stort, enligt mig. Men troligtvis förstår ni redan vad jhag pratar om, och det är väldigt svårt att bestämma vilka låtar man ska ha på sin mp3, när minnet endast är 512 megabyte. Jag valde ut de allra viktigaste i en mapp. typ Shout Out Louds, Maia Hirasawa, Mando Diao, Kate Nash, The Killers, Lady Sovereign, Jack Peñate, Håkan Hellström, Franz Ferdinand och lite Arctic Monkeys. Och det blev långt över 600 megabyte. Trots alla de jag struntat i för att det inte ens var någon idé att försöka. Vad tar man sig till? hm.

Dagens rekommendation!
The Maccabees! :D
 (Får dock ingen plats på mp3:n än, de är så pass nya i min musikvärld så att de gamla erfarna måste ta deras plats, speciellt nu när Way Out West snart kommer, och de artisterna därför har förtur till den lilla musikspelaren:P)
Even a broken clock is right twice a day.

Puh. Jag börjar tröttna på att stryka. 1h 26 min Artister som liknar Shout Out Louds. Visst musiken är mycket trevlig, men strykningens rolighetsgrad når inte på långa vägar upp till samma nivå.

Men tanken är att få lite ordning och dessutom leta fram saker som kanske kan medtagas på träningslägret. 2½ par fotbollsstrumpor är borta. Jag har varit nere och letat i tvättstugan, men nej, inget hittat. Jag behöver dem. hm.

Hides my true shape, like Dorian Gray.

en tjej vid namn lisa oconnor addade mig på msn. jag visste ej vem människan var, men visst tackade jag ja. Hon skrev till mig idag. Råkade tyvärr ta bort konversationen men hon skrev något i stil med:

Hey, are you James Blunt? My friend is a big fan of you!

Jag ba ööh, nee? haha. Det var ganska kul faktiskt xD

Godnatt.

le - le - let's talk abou -bou - bout that that. xD

Lalalalalalalalalalalala. hoy es martes y no voy a escribir en español porque no puedo hablar muy bien español y es bastante tonto escribir en español! tralalalala.


Fin start. Jag är sjuk. Litegrann sådär. Så man blir alldeles trött av att olja möbler. Så man inte ens orkar spela gitarr! :O Så man inte vet om man kan åka till boda borg på torsdag. Och troligtvis struntar i Rix fm festival imorgon. Men kan vara hemma o kolla på film istället :) Nu är det paus i tisdags-tv-kvällen iaf. Mitt emellan allsång o morden. Muy bien :) haha.

nejnej, enough. byebye


But we're all happy cause the streets they're always there for us.

Jag har senap i håret. Och på min vita tröja. Så går det när man säljer korv. Jag kan meddela att kön ringlade sig lång stundvis och jag vet inte hur många gånger jag har yttrat orden: "senap och ketchup?" under kvällen. Men visst, som jag alltid har vetat hade jag en väldig talang för korvberedande så inga problem uppstod. Eller ja, nu överdrev jag lite, någon klagade faktiskt över att det var för lite ketchup. Men det är äckligt med för mycket ketchup tycker jag, så det var bara för hennes eget bästa. Jag menar man kan ju inte ha mer ketchup än ett streck, eller vad man ska säga, det är ju oaptitligt. Nåväl, de två timmarna passerade fort och efter det spenderades cirka en timme med att stå och hänga vid chokladhjulet, några spelomgångar hanns med men storkovan sparades tyvärr till ett senare tillfälle.

Nu har jag precis kommit hem från örebro, det var efterfest för alla rockfolkare där. Haha nej då, så var det inte riktigt. Syrran skulle hem, så mamma och jag satte oss i bilen, som förövrigt är lika gammal som syrran eftersom vår normala bil är på verkstaden och så begav vi oss mot den stora staden. Det var faktiskt en ganska traumatisk upplevelse. Även om syrran inte är så himla gammal, och inte särksilt rostig alls så var bilen det, jag vet inte om bilår kanske räknas ungefär som hundår eller något, men det är nog något sådant. Dödstankar uppstod, dock inte überseriösa, men man vet aldrig vad som kan hända i en bil, så det kändes iaf bra om den sista låten som jag skulle höra var Fix you, som just då poppades på p3. Men det blev ej min sista låt och nu sitter jag här hemma i soffan :)

Morgondagen verkar bli lyckad, kanske ska träffa samir imorgon (bitti?) någon gång vid 11-12 någonting och käka noraglass, eftersom han just nu befinner sig i denna fina stad. ;) Sedan blir det pant med Linnea och Carro och imorgon kväll blir det bio, mamma mia. yes!


Snape, Snape, Severus Snape!

Nu ska jag till parken och sälja korv. Jiihu, typ xD


;)

hela världen är så underbar, på bussen in till stan.

Haha. Haha. Jag tyckte det var lite skoj. Att en viss människa inte lyckades byta buss på hitorp, utan satt kvar på Hällefors-bussen. ;)

X: Jag höll på att komma till Hällefors....

L: haha, jag vet

L: hur lyckas man liksom?.

X: Men jag har aldrig bytut och så sa han något och jag hörde inte, då tänkte jag att jag skulle sitta kvar för jag brukar aldrig byta liksom...

L: hahahahahahahahahahahahahaha

L:hahahahahahahahahaAldrig bytit? xD


Fuck you, fuck you very, very much! :)

idag har jag varit i strajberg med linnea och carro, jag höll på att dö, för vi cyklade och det är typ uppförsbacke i en mil. Men jag överlevde! Linnea mådde dock inte så bra, men jag hoppas att det är bättre nu!

Sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, en daglig flum-dos med mina systrar hanns med, större dos än vanligt till och med! Nick var oxå med på ett hörn, jag måste säga att han är en väldigt trevlig björn. Och att jag är väldigt bra på att dansa till alla som inte dansar. xD

Nu ska jag bege mig till sängen skulle jag tro. Kan bara berätta för alla intresserade att det där med att gå upp 8 idag gick åt skogen, klockan hann bli närmare tio innan jag gick upp. Väckte sedan syrran med crazy frog, det var rätt skoj.

En youtube-video? Jag gillar såna. men jag vet inte vad som skulle passa idag..... Shout Out Louds passar alltid!<3Guess who, batman.

Heeeellloooooooooooooooo, idag har jag ätit äckliga chokladboooollar.


Här kommer lite nytt och fräscht från Lily Allen, me like! Alltså jag gillar nya låtar av Lily Allen som är bra (konstigt :P) en del har varit lite tveksamma men den här är äkta gammal-Lily-Allen-stil, så den är nice! :) bara så ni vet, imorgon tänkte jag vända på dygnet och gå upp vid 8, wish me luck! ;)
GODNATT!! :D:D

Never forget, never forgive.

Sweeney Todd är en film som jag rekommenderar till alla er som inte sett den, massa grymma skådisar... yeah!hehe. godnattdå. xD

Jag har cocacola på mina byxor.

Jag och vickan skulle åka till rimi. Till en början gick det bra. Vi handlade det som skulle handlas och sedan begav vi oss hemåt på våra cyklar. När vi dock hade kommit ungefär halvvägs så såg jag att vi skulle möta en snubbe, och precis då behövde jag nysa. Ajdå, tänkte jag, tänk om jag tappar kontrollen när jag nyser och typ cyklar in i snubben. Men nej, detta ska jag väl ändå klara, funderade jag vidare, sen nös jag. Jag cyklade inte in i snubben. Däremot åkte cocacola-flaskan in i hjulet. Det sa PANG. Det var på det viset jag fick Cocacola på mina byxor. Och på mina skor. Och på min cykel. Och på hela trottoaren i flera meter! Så om ni passerar trottoaren på väg mot rimi kan ni ju alltid ta er en titt på min cola. ;)


haha, såg precis den här på tv:n, förlåt, men hon är riktigt rolig ;)Those were the days

9D-reunion snart eller? Skåda bara dessa vackra foton, och tänk tilllbaka på de glada dagarna xD

hahaha :P


Det var alltid lika livat! ( syftar mest på simon o natta :P )

:D <3

jaja, nu ska jag sova. xD

Nattinatti

Dagens tjalala.

Dagens skummaste/konstigaste/läskigaste/äckligaste:
Jag gjorde våfflor. Okej, det var inte det som var grejen, även om de faktiskt inte var jättegoda. Det kan bero på att vi bara hade en deciliter mjölk hemma och man skulle ha två. Så en deciliter fick bytas ut mot vatten. Sedan använde jag även något slags fullkornsmjöl. Men det som faktiskt var äckligt med det hela var att jag efter en och en halv våffla upptäckte att jag hade lingonsylt på den, och inte hallon som jag hela tiden hade trott! Jag hatar lingonsylt! det var traumatiskt...

Dagens snyggaste:
Mina naglar! ;)

Naglar :)


Dagens luring:
Danne säger hejdå och ska gå hem o käka. (Han fick välja mellan att äta enchiladas här eller att äta pizza hos m&m, hans val var skumt)
V: Kommer du tillbaka?
D: Nej.
V: Men.. kommer du inte tillbaka till morden?
D: Såklart jag gör!

Okej, det lät inte kul. Men det var det. ;)

Dagens hot:
Mamma sa något i stil med att hon skulle skicka mig till Sweeney Todd så skulle han få klippa mitt hår. hm.

Dagens smartaste:
Gästbloggningen jag hade igår, hade massa besökare!  Men det är inte konstigt om man tänker på vickans formuleringar, jag menar hon är skarp på sånt där. xD

Dagens tv:
Allsång o morden såklart!

Dagens mat, (som förövrigt ska införskaffas grejer till nu) :
Enchilalalalalalalalaladas!

byebyebye

biggest midget in the game.

tjaaaaaaaooooooooo!<3 :D

just där och då tog jag det som en invit

jag gästbloggar på lollans blogg, ha. ha. hahahhh. mycket underhållande yes indeed. vad är vitsen med en gästblogg och vad är hypen med bloggande överhuvudtaget egentligen? fundera på den ni så går jag och gör nåt vettigare.

viktoooooooria

Jag ska bli en sjöstjärna och rocka!

Helluuuuuuu!
Här kommer ett litet tips om en bra sida; www.swedetab.se ! :D:D

Nu ska jag städa garderob, tudeloooo

Kvällens gitarrlåt.

Mando Diao - Not a perfect day.

Nice låt. Jättelätt på gitarr, funkar för alla liksom :)

Ha det bra, godnatt!


I wanna give you a good song.

Huvudvärk, yao.

Har en liten paus i mitt jobbande idag. Eller ja, inte så liten paus, den är hela sex timmar lång. Börjar igen klockan  9, alltså har ungefär halva pausen gått. Och halva återstår. Och här sitter jag åter i soffan. Plinkar lite på gitarren. Samlar ork för att cykla ner till farmor och överlämna lite jordgubbar. Mums. För övrigt var jobbet idag inte särskilt jobbigt. Vi stod i ett litet stånd eller vad man ska kalla det för och sålde lotter och snurrade på chokladhjul. Man känner sig ganska mäktig när man snurrar på det där hjulet, eftersom det är en själv som avgör om den där människan framför en kommer vinna. Jag var faktiskt riktigt duktig på det där, och lyckades snurra fram en 200-grams chokladkaka till en liten tjej. Eller så var det kanske hon som var duktig, på att välja nummer.

På tal om jobb, så tycker inte jag om att snubben som skulle ge oss jobb verkar dissa oss. Hårt. Jag och syrran skulle alltså jobba på ett café. Vi hade varit där och kollat, allting var spikat liksom. Och nu har vi ringt massa gånger och han säger att han ska ringa upp. Men icke. Så... ja. Det är ej bra. Jag menar man gör upp planer och tänker att, jaa, det kommer jag ha råd med efter sommaren eftersom jag har jobbat. Men, nej, nu har jag ju inte det. Men men..

Nej, nu ska jag fortsätta på min låt. Typ. Text är svårast. Lalala.


O, vad jobbigt, upptäckte när jag hade skrivit detta inlägg att jag har glömt bort allt som jag hade hittat på on la guitarra. : /

Du måste vara sjuk, sjuk, sjuk, sjuk!

Vet ni vad jag kom på?
Om cirka två veckor åker jag till Holland! Det är alldeles för snart eftersom att efter den resan ska jag typ direkt till Way Out West och sedan är ju sommarlovet typ slut! Det är skummeliskummaste sommaren. Men det som var äkta dåligt med att det bara är två veckor kvar till Holland är att jag har värsta hostan. Som säkert inte kommer gå över på jättelänge... :( Honung ftw!

btw, vi har bokat tåg och hotell till wow nu! :) Ska bo i samma rum som förra året, festivalkänsla det kommer bli då! xD

Nej, nu måste jag göra mig iordning. Parkfesten snart, regn och åska, wiiie. ;) Kom dit o hälsa på mig vettja, ska stå o sälja lotter nu!

One Taste Is All It Takes..

Vickan sitter på bussen. Jag sitter i soffan. Ska snart sova. Ska nämligen jobba imorgon, på parkfesten med fotbollen. I fyra timmar ska jag sälja lotter och ta hand om pilkastningen. Yaaay. typ. Missar dock Hej Leo, och de var nog ett av de få banden som jag kanske ville se. Men jag tror att jag överlever. xD

haha...... idag har jag varit i öre med N o M o V. :D Vi hämtade mitt pass, som förövrigt är väldigt ful och som ska innehas tills jag är 21 :P Och så fikade vi, N:s rabattkuponger måste utnyttjas!

Måste bara tipsa om denna underbara film innan jag går och lägger mig.. Älskar den! Älskar Johnny Depp.. ;)
 

Chocolat <3


Dock ett tips om man ser den, ha choklad! Alltså det var lite störande att titta på den med kussen när han bara hela tiden satt och typ dog av att chokladen såg så god ut och att han också ville ha. Så om ni kollar med folk som inte kan motstå frestelser, se till att ha köpt hem massa chocolate! ;D

Way Out West

Biljetterna är bokade!

Vi ses i Göteborg!

oh my god.

Godkväll mina vänner.
Jag måste ju bara berätta lite om den stora campingsemestern. Jag menar det var ju en överdrift bara att överleva tre dagar i mitten av ingenstans. Men som tur med hade vi i alla fall med oss det mest väsentliga. Jag menar man kommer ganska långt på en gitarr, två datorer, två iPods, två pal-radior, ca 5 kortlekar, massa godis, chips och mat, loka päron, kameror, mobiltelefoner, myggmedel och ett kubbspel, med mera. 

Här nedan följer en kanske inte så jättedetaljerat, men dock en bra liten sammanfattning som innehåller det intressantaste från de tre dagarna.

Vi har:

Tittat på regnet
Lyssnat på musik
Spelat kort (Hjärter, kotten)
Kollat på bilder
Sovit
Pratat
Gått runt och letat efter internet (hittade ett trådlöst olåst nätverk, men var tyvärr inte tillräckligt nära)
Kollat på videoklipp
Spelat massa kubb (Jag o N ägde!)
Badat (Eller ja, vissa av oss)
Skrikit högt efter klockan 10 på kvällen utomhus, då man egentligen var tvungen att vara tyst (Jag)
Inte förstått hur tiden kunde gå så fort
Ramlat i vattnet istället för att hoppa i, som det var meningen från början. (Samma person som badade överhuvudtaget)
Filmat
Halkat i gräset och blivit jätteblöt, eftersom det regnade hela tiden. (Jag)
Spelat Safari
Spelat gitarr och haft allsång i husvagnen
Tagit massa kort (De blev inte underbara)
Ätit!!
typ en hel chipspåse, en pringlesförpackning, ytterligare en halv chipspåse, Ballerina, Singoalla, Brago choklad, Bullar, sockerkaka, Marabou Daim, Polly, Grillade hamburgare, mackor, Potatis och köttbullar, glass, och säkert massa jag glömt.. ;)

Haha jaa, det var väl det. Trevligt var det iaf :)

Som ni kan se ovan åt vi rätt mycket, så därför har jag nu startat en liten nyttighetsperiod. Yaay, typ.

Idag har jag inte gjort så jättemycket, lagt lite tak på lekstugan, det ni! (; Dessutom sitter jag just nu och lyssnar på p3 live med Maia Hirasawa, hon är för extremt bra. Fast nu tog det slut :( Men man kan ju lyssna på det massa gånger. Jag lyssnade till och med på 30-dagarsarkivet nu för självklart glömde jag bort det när det faktiskt gick på radio. Tur att internet finns :P Nej, precis när jag skrev detta bestämde jag mig för att gå in o lyssna på Kate Nash. Enda problemet; hon fanns inte med på 30-dagarsarkivet trots att det var 30 dagar sen det sändes! Nej, vad dåligt! Nu har jag skickat iväg ett argt mail! Nej, inte ett argt, men dock ett mail. För jag vill lyssna. ;)

Nej, detta inlägg blev vääääldigt skumt. Nu ska jag kolla på Parry Hotter xD Bilden har jag gjort i paint, visst är jag
skillad ;)
 
Parry Hotter xD

Simply, knowing you exist, ain't good enough, for me.

Japp, åter hemma efter en helkväll på nora torg. Det började med Rongedal och slutade med The poodles och däremellan kan jag inte komma på så mycket som är värt att nämna. Och jag vet heller inte vad jag ska säga om de redan nämnda banden så jag tror att det får bli som det blir, och nu vet ni att jag har sett dem live i alla fall. Haha.

Imorgon blir det camping för min del! Myspys troligtvis, eftersom det kommer regna. Detta innebär alltså att sitta inne i husvagnen och spela kort och käka chips i mina nya mjukiskläder, jaa, mina damer och herrar, idag har jag hämtat min nya träningsoverall, träningsset och väska! Det var på tiden, eftersom detta skulle göras för kanske, ja, vad ska jag gissa på, en månad sen kanske. Men nu är det hämtat, och det är nice! :)

Innan jag går och lägger mig sänder jag härmed en tanke till mina kompanjoner som har blivit tilldelade det fina jobbet att jobba på noradagarna, som nu ska börja städa om fem timmar.

Godnatt, hur är det fatt?

Någon dag kanske jag kör över dig här utanför.

Det regnar. Och nu ska jag gå ner till torget.

bye bye med ett paraplaj! xD

haha....

Haha, fick precis veta att danne fick betala 10 spänn i straffavgift för alla bollar han tappade bort. Det fattade aldrig jag xD

So I'm sailing through the sea, to an island where we'll meet.

Jaaa, det var ju inte direkt ett hav. Och vi seglade inte. Men vi åkte Plaskus! Och ön var a alltså Alntorps ö. Och alla blogginlägg måste ju ha en rubrik, eller hur? Och det är ju alltid trevligt med en låttext !

Så en liten utflykt till ön kan väl aldrig vara fel? Det började alltså med att vi med hjälp av plaskus begav oss till ön, jag, hick, tjalex, kusse och mamma. Väl där valde vi en fin plats i skuggan och låg där och softade xD haha. Fast alla störde sig jättemycket på mig och tyckte jag var jobbig. Det var jag kanske oxå. Men inte så extremt mycket som de påstod.. jaja.

Sedan tröttnade vi och övergick till minigolfen. Tradition - som oftast slutar i tragedi. Eller, det kanske var att ta i. Men dock är det alltid någon som blir arg, nämner inte namn, men det inträffar i alla fall. Så nu startade vi en liten policy! Kan man starta en policy förresten? Jaja, ni fattar vad jag menar.  I alla fall, om man blev arg fick man inte vara med längre. Det var dealen. Och i början gick det ganska bra. Vi var ganska glada och spelade på. Dock skedde det ett smärre missöde på vad jag vill minnas som det tredje hålet. En sving, och sedan befann sig bollen inte längre på banan, inte heller på banan längre fram utan under omklädningsrummet. Ajdå. Så kussen fick gå o fråga Hoffner om en ny boll :P Och han fick en ny boll. Och Hoffner fick något att göra en stund - nämligen leta efter den gula bollen, som verkade väldigt borta där under omklädningsrummen. Han hittade den dock inte. Och gav till slut upp. Dock hittade han en röd boll.

Nu borde jag fortsätta min historia. Men jag orkar inte vara så detaljerad. För jag vill sova. Så från och med ska jag försöka hålla mig fåordig. (haha gud vad konstiga saker jag skriver, hålla sig fåordig?) Danne sköt bort ännu en boll, denna in i busken, inte heller den hittades, vi sket i alltihopa, och fikade istället. Det var gott. Sedan tog vi plaskus tillbaka till civilisationen, jag träffade Carroooowww och Natta och vi kollade på Utmaningen, som för övrigt Lotta vann och Bibben kom tvåa på! :D:D Nu har vi kollat på film, Ocean's eleven, den var rätt bra, nu ska jag sova!

Kan avsluta med en konversation mellan mig o natta :P

L: Godnatt på en katt?
N: i en tratt med en hatt?
L: Nej, men sluta innan jag får fnatt!
N: snart hittar den en skatt
L: Nej, jag blir matt!
N: Då är det bäst att säga godnatt

Så är det! Nattinatti.

SOMMAR! yeah xD


Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad!

Nej nu ska jag sova. Tror jag.
Ska bara informera er om läget här i vardagsrummet. Iaf hur det såg ut för några ögonblick sen. Danne kusse satt och klagade på att mitt plektrum var för mjukt, vilket han för övrigt pajade förra gången han var här, spelade högt gjorde han dessutom, för att överrösta vickans musik, som hon spelade på sin dator. Detta ledde till att vickan ökade, danne ökade, osv. Vilket ledde till att jag fick öka min röst och säga till dem att faktiskt hålla käften för alex sov! :P haha. vilket hon förhoppningsvis fortfarande gör. xD

Har förövrigt inte haft någon inspiration på länge, det är därför inläggen bara har innehållit till exempel "godnatt" och wöwöhw Robbie" de senaste dagarna. Och inte direkt typ, oo, idag gjorde jag det o det bla bla bla. Även om det kanske är bättre utan sånt, för kul att läsa liksom? Men ändock. :P Här följer lite blabla:

Noradagarna (hemskaste på året, typ) är igång. hittills har jag gått runt på stan och haft en skylt på mig och delat ut flyers, hm kan man säga om det :P men jaa, orkar inte berätta mer vad jag har gjort. Men ni kanske kan tänka er. Jag har ångest för att jag inte gör något iaf. Men det kanske blir campingsemester snart. Najz. xD


jaja, sova säng, typ nu.
Godnatt innnan jag får spatt.

You were there for summer dreaming, and you are a friend indeed.

Två år sedan, idag, nu.
Ett fullsatt Ullevi, Robbie Williams. <3***

Godnatt

Godnatt

LalalaLALALaLaaaalaaLAlalalAlaLaLaallaala

Sommaren börjar bli sommar!

Detta beror till största del på att kussen är här, och vi gör typiska sommarsaker. Tro nu inte att det betyder typ att man gör massa utflykter och badar, cyklar eller gör andra töntiga saker. Nej, vi sitter hemma hos m&m och spelar kort och kollar på tv! Sommar vettni.. xD

Men men, ska jobba snart tror jag, vet dock inte när, det är det som är problemet. Inget schema hittills. Lite jobbigt. Och så funderar jag på varför jag har slösat bort denna månad av lovet som redan har passerat med att göra ingenting. Och med ingenting menar jag ingenting. För att spela kort hos m&m anser inte jag vara bortkastad tid. För det är kul (; Bortkastad tid är att sitta hemma. Typ vid datorn. Inte göra något... Det är bortkastad tid. Och kanske får min förmiddagsunderhållning idag även den räknas som bortkastad tid. Nämligen att göra en mix av Milkshake och Alla som inte dansar. Var något flummigt jag och vickan kom på igår natt att det skulle funka. Varför jag gjorde verklighet av idén idag har jag ingen aning om. För det var ju inget strålande förslag. Och eftersom jag aldrig hade gjort något liknande tidigare blev ju inte ens resultatet särskilt lyckat. Jaja...

Jag har i alla fall börjar lyssna in mig på Way Out West-musik! Men det känns som att det är mycket att smälta på en dryg månad. Just nu är det mest Mando, Franz och Håkan som gäller. Men det är tillräckligt. Vad jag vet har väl Mando en fyra skivor, franz två och håkan alldeles för många. För att hinna lära sig förstås. Det är därför det vore så mycket lättare om det kom band man redan lyssnat massa på. Förstås. Men ja, haha, lite borde jag väl hinna få in i skallen i alla fall. Det kommer bli hajpt.

nu ska jag sovaaaaaaaaaaaaaaa. Imorgon blir det kusse + kusse + kusse hemma hos m&m tror jag! (:

Godnatt på en katt.

RSS 2.0