James Blunt 23/3-08 Hovet

Tiden har gått sen i söndags, nu är det ju redan fredag! hela 5 dagar sen 23. Och jag har inte uppdaterat min blogg än. Har haft fullt upp så att säga, och det verkar inte bli en lugn helg heller. Men nu måste jag ju skriva något. Men det är riktigt svårt att finna ord. Riktigt underbar konsert kan jag ju bara börja med att säga. James är grym, det visste vi innan, men ändock. Han är extremt bra. Så bra så du inte kan tänka dig om du inte var där. :)

The hoosiers var en positiv överraskning ska nämnas. De var riktigt skojiga, så de fick väl iaf ett nytt fan. Ett skönt brittiskt band iaf.

Jag ska lägga upp någon video. Men det är lite svårt, för jag får ångest  så fort jag tittar på någon. Problemet är att man inte hör James, utan bara mig. och det är inte fint. Men jag ska försöka hitta någon någolunda bra video. det fixar sig nog. Här kommer iaf en bild, inte jättebra kvalitet, men det var konstigt ljus och sådär. Dock hade vi riktigt bra platser, femte raden i mitten. Jag är bäst på att fixa xD

                                                                    <3

image26


nattblogg

Tänkte bara säga att det är michaelas fel att jag är vaken. Så alla vet. Såna där örebroare, man får ju aldrig sova.. :P

Skärtorsdagen 20 mars

Ja. Tiden närmar sig, idag är det den 20 mars. Om tre dagar är det den 23 mars. Och vad passar då inte bättre än att titta in på jamesblunt.com och kolla om det finns några snygga t-shirts som man möjligtvis skulle kunna köpa den 23? Så visst, det gjorde jag. Och vad fann jag? Jättefula T-shirts! Men..? tänkte jag då. Jag är sämst på att gå på konsert utan att köpa en t-shirt, jag gillar t-shirts. Det kommer säkert sluta med att jag tycker att någon är ganska fin ändå, typ efter konserten, bara för att liksom. Men skulle du vilja ha den här?

Hmm..
image25

sickness :O

Jag är sjuk. Så därför har jag sjuk humor. Och därför stör sig Vickan på mig. Sickt, eller hur?

Vi har något att se fram emot!

xD


I've been thinking 'bout the future, too young to pretend.

Hey there, hi there, ho ho ho there.

Ja ni, mina kära vänner. Vad säger man? Ännu ett år, ännu en melodifestival, och ja, tyvärr, ännu en besvikelse. Charlotte Perelli. Nej. Ingen höjdare. Jag hejar fortfarande på BWO. Läste min gamla blogg från 2005. Där finns ett liknande inlägg som detta. BWO borde vunnit. Vem ska med till Stockholm? ^^ Typ så löd det. Stockholm-delen gick ut på att vi skulle döda Carola, eller iaf kidnappa henne, men det blev aldrig av. Iaf så känner jag inte för att döda Perelli. Så mycket hatar jag henne inte. Jag bara tycker att folk borde rösta på BWO. Så nu vet ni det.

Iaf är det lov nu, lite skönt. Har dock lite jobbiga saker att göra, går omkring och känner mig lite nervös. Dumt, men jag måste plugga. Och lära mig massa låtar på fiol, jättebra, men det är jättesvårt. Idag har jagf iaf tagit det lugnt. Var ute på stan och åt mat med Vickan o farmor. Och så tog vi lite kort, det var kul. (Förresten sitter här o kollar på så ska det låta, måste bara säga att jag inte gillar att de har elektroniska poänggrejer, de brukar ju vända blad!) Igår var jag hos Simon, det var skoj, fast jag var lite sjuk. Och trött. Så jag typ sov. Men så brukar det ju vara på fredagar :P 

Denna dag har jag även tillbringat med att läsa en serietidning vid namn Piratas del Caribe, en el fin del mundo. Alltså för er som inte är spanskkunniga och inte bra på att gissa, Pirates of the Caribbean, at world's end. Jag köpte den i Spanien. Jag kan säga att det är en annorlunda upplevelse att läsa den. Jag längtar till spanien. Eller till annat varmt ställe. Eller till London. Jag <3 London. :) Jag sparar tior. Snart bär det av. Jag har väl en 700 kronor kanske :P Inte illa. Gud jag måste söka sommarjobb! Tror det var sista dagen imorgon att söka landstingsjobb. Eller så är det för sent :/ Oh no.... Jajajajaja.

Imorgon blir det träning. Och säkert något mycket onödigt. Och massa sovande. Men men. Ni får ha en trevlig kväll.

8 dagar till James. Nedärkningen har börjat :P

/LOUISE


image24

You're just too good to be true.

Nu har jag sett ten things i hate about you, det var väldans längesen senast. Men den är ju så bra. Lätt med och slåss om titeln bästa filmen någonsin. Men det är svårt att välja :P Iaf. Alla som inte har sett den, (ja, det finns faktiskt sådana :O ) SE DEN! :) Hur bra är inte det här liksom? Heath Ledger är bäst :)


Piazza, New York Catcher - Belle & Sebastian

Hejsan!
Jag uppdaterar! :)

Jag är sjuk, igen. Jag får ont i magen varje gång jag äter något så nu sitter jag här hemma, planerar att kolla på film snart :) Och idag gjorde jag nästan en sån här som Elin alltid pratar om, åka till örebro, åka hem direkt igen :P För jag hade inte så ont i magen imorse. Så jag åkte till skolan men sen fem minuter innan skolan började åkte jag hem. Men det är lite trist för fredag är ju roligaste dagen! Speciellt idag. Matte, kör, idrott, kolla på bilar (alltså filmen :) )och äta godis på fysiken (!!!!) och sen orkester. Men men. Bara jag är frisk tills imorgon är jag nöjd. Då ska jag ju på hockey med Natta!!!!! :):) haha. Tiden går fort. Bara en vecka kvar, och sen är det påsklov! Höjdpunkt - James Blunt!! Det kommer bli. haha. Nytt bandsläpp på Way Out west dessutom! Franz Ferdinand!! Jag blev så glad. Innan hade dte bara varit massa band som jag bara hört talas om men inte lyssnat på eller inte hört talas om alls! Men nu är det Franz, och jag ska lära mig alla deras låtar! :) jag tycker synd om natta.., men du kan ju åka med! ;)

Jaja, nu ska jag kanske göra någonting vettigt. Typ kolla på film. Nej, men jag vet inte.
 

RSS 2.0