frantic sunday

HEJ!
nu var det ganska längesen jag bloggade ju. idag kände jag dock att det var dags igen! jag vaknade runt tio. pratade lite med vickhick när hon kom in på mitt rum och letade efter strumpor. sen hörde jag lite annat folk i huset, men jag orkade inte gå upp. sen gick jag upp vid elva och huset var alldeles tomt. öde. och jag vet fortfarande inte var någon är. :O men jaa, jag klarar mig ändå. ;) ska snart ut på stan. maaarken :) haha. den är inte hajp! men den är i alla fall bättre på dagen än på kvällen, en enkel slutsats att dra. Jag och natta var ute en sväng igår på dagen, hittade lite trevliga saker. typ godis. och tygpåsar! jättefina! så vi spenderade typ en halvtimme med att välja vilken vi skulle köpa ;) sen började vi planera vår tygpåsebusiness. det kommer bli grejt! :) kvällen skulle sedan vara någon slags 9d-reunion. så blev det inte riktigt. men et var ju kul ändå att... titta på fulla 14-åringar.

denna helg har även innehållit ett 18-årskalas och en konsert! den förstnämnda var trevlig med god mat, trevligt folk och cool tårta. jag åt ett halvt öga. den sistnämnda var vid vissa tillfällen väldigt, väldigt rolig. alltså rolig som i "åh nej, jag får en skrattattack på ett väldigt oppassande ställe, jag dör"

morgonen har spenderats med lite gitarr, dock var det itne så roligt för jag kom inte på någon kul låt att spela. så istället bestämde jag mig för att lyssna på musik, och det blev lite guldgossen som nu finns på spotify! frantic sunday också för den delen! sen kände jag att monsters of folk lockade lite. så då lyssnade jag på dem. sen googlade jag alla medlemmar och kom fram till att mike mogis har producerat lightspeed champions skiva! coolt tyckte jag!

nu måste jag skynda mig! ska snart ner på stan. meeeeen, vi hörs senare!


in my place, in my place..

Skolan är igång igen, och jag gillar det! kan låta lite flummigt, men med dessa ord menar jag alltså inte att jag ogillade lovet. det var fett najs! det känns som att det gick fort, men början av sommaren känns ändå väldigt avlägsen. lovet hade gärna hållt på längre, men som sagt så är det ju kul att gå i skolan igen! jag har saknat min klass! har knappt träffat någon av dem under lovet, cykelsemestern genomfördes alltså inte detta år heller. nästa år säger jag bara! vi har matte- och fysikvecka den här veckan. till en början var jag väldigt skeptisk. började med matte e i tisdags, första skoldagen, och sen har vi jobbat massa. men nu har jag kommit fram till att det faktiskt är ganska kul. grymt mycket roligare än biologi. eller kemi. eller religion. eller liknande jobbigt ämne. tänk dig att du kommer hem en eftermiddag, vad skulle du helst göra? läsa tusen tråkiga sidor och lära dig massa fakta i en bok eller räkna några softa tal? haha. jag måste låta värsta naturig. jag antar att jag är det. men jag kan garantera att det inte kommer låta såhär positivt under årets gång ;) det är lite dåligt att jag har tre ämnen samtidigt på tisdagmorgonar. hoppas att de kan fixa det! osammanhängande blogginlägg. jag har skåp i d-korridoren. skåptagningen var den mest oorganiserade, kaotiska händelsen under läsåret hittills. orkar inte gå in på det mer. men det var stört. och som sagt, jag har skåp i d-korridoren! :O igår spelade vi brännboll. jag trillade. massa gånger. och alla kastade iväg racketet typ 100 meter. sjukt läskigt. jag har hunnit träna massa de senaste två veckorna! lovely! och just det, jag var på way out west i helgen. vampire weekend, band of horses, arctic monkeys och beirut säger jag bara. alltså shiiit, när jag tänker på den här sommaren kommer jag fram till att den var väldigt lång. känns som ljusår sen vi gav oss av till polen, kom fram till ostrowiec (stavning?) och åt läskig soppa. och glass varje dag. sjukt längesen. men det var kul! och festival.. mmhmm. haha. nu lyssnar jag på coldplay! WAH! i över morgon. crazyyyyy. kul! idag fick jag en tandborste! :D

rekin!

håhå

Spotify funkar igen! okej, ni kanske inte visste att det inte funkade, men det gjorde inte det igår. och inte ens när jag startade om datorn! så jag oroade mig och oroade mig och oroade mig. men idag funkar det igen! :D och jag har lärt mig värsta snygga akustiska kompet till mgmts kids. och vi har bakat chokladmousse och nu ska vi till örebro och sen ska vi till born. High five!


it's a cold and it's a broken hallelujah.

åhå. kom just på att de har tagit bort världens bästa bergochdalbana. eller jag kom inte på det utan jag fick bara känslan av att något var väldigt fel. sen var jag tvungen att fråga vickan om det inte bara var något dumt jag hade fått för mig, men det var det ju inte... rest in peace cirkusexpressen.

and in the dark I’ll sing, though everyone is sleeping.

Åhej!
Jag var på en trevlig trevlig konsert ikväll! Eller flera trevliga konserter faktiskt! Fast en som var trevligast.. :)

maia :)

haha. min mest använda bloggrubrik typ. men den är bra! passar jämt!

nu ska jag sova. imorgon är en annan dag!
Godnatt!

make a plan to love me sometime soon.

Hej!
Ikväll känner jag för att förändra världen lite till det bättre. Någon som har ett förslag på hur jag ska göra?

Nu måste jag tänka hårt. På vad jag ska ha på mig imorgon. Och ha med mig. Bara jag kommer ihåg såpbubblorna är det nog lugnt. Jag hjärta såpbubblor. Dagen har för övrigt spenderats med Linnéa, Carro och såpbubblorna. Vi picknickade. Och rodde. Och blåste såpbubblor.


De är så otroligt fina! Och de studsar på vattnet! Jag tror att jag har kommit fram till hur jag ska förändra världen till något bättre. Imorgon ska jag gå och blåsa såpbubblor på alla människor. Då kommer de bli glada!Och imorgon ska jag se Maia Hirasawa! :) kärlek till henne!

.

nej men nu blev det jobbigt. jobbjobbjobbigt. och ingen svarar i telefonen. dumma er. och wilco och laakso krockar. fast annars var det bra. men svara i telefonen!! åhåå. äsch,

the world's got me dizzy again...

Det är inte lätt att kommunicera skriftligt....
(fast ni kommer inte fatta det roliga till en början, för det var mest jag som var dum...)


Felicia: Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och ha körlektion.

Louise: Haha, låter strålande! Sov gott och sjung fint :)

Felicia: Haha inte körlektion utan körlektion :P (bil) men jag kan ju sjunga ändå :)

Louise: Haha! Vad kul! Men du kan nog sjunga samtidigt! Hahaha.

ja... ;)

Putte i Parken!

sommarens andra festival avklarad...
...så nu taggar vi torsdag! :)


RSS 2.0