Kom igen Lena!

Hej!
Jag kom precis på att det är torsdag och att jag måste blogga! Ungefär samtidigt som jag kom på att det är torsdag och att jag inte har tränat på gitarren. Ungefär samtidigt som jag läste 20 spanskasidor och skrev en sammanfattning. Ungefär samtidigt som jag skrev ut vår historiaredovisning som just nu inte känns helt hundra. håhåjaja. Hur blev historian såhär? Nåväl.. Alltså imorgon, eller egentligen idag (!) är det Håkan! Och jag är massa taggad! Fatta kul det kommer bli! Det är så bra med en konsert såhär mitt i alltihopa, det passar verkligen in bra och det kommer bli jättekul!! :D Men först måste jag överleva morgondagens skoldag, så jag planerar att gå och lägga mig snart. det känns som en bra plan. Men vi hörs en annan dag, kära blogg. ;)

Tack och goddag, asteroidnedslag!

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det!

Så här sitter man. 22/2-09 klockan 21.49. Sportlovets sista dag. Jag kan inte påstå att det har varit ett toppenlov, men jag måste säga att jag har upplevt mycket sämre lov än det här i mina dagar! Jag har i alla fall gjort något på detta lov, även om något i det här fallet betyder att städa. Dock hade det känts lite bättre om det hade märkts någon skillnad. Och om det inte hade varit så sjukt mycket i skolan nästa vecka så man inte vet vart man ska ta vägen. Fast det hade också varit sämre om man inte skulle på Håkan om fem dagar! <3 och om man inte skulle till säfsen nästa vecka. Me like!

Okej, let's punkta lovets höjdpunkter!
*Prison Break-kväll
*Boda Borg
*Alla nya klädfynd
*Filmkväll
*Turnering i innebandy och fotboll

Jag tror att det var about it. så mina vänner, det kunde ha varit värre. Nu hoppas vi på en snabbgående vecka och därmed en snabbkommande fredag!

Adjö!


well sometimes i just don't know you at all, even though i'd like to think i was a bit of a know it all.

måste bara tillägga... OJOJ, vad bra! kärlkekärlek på kate nash! <3godnatt!

det går bra nu, kompis det går bra nu.

tre hela dagars städning. Let's sammanfatta alltihopa med greeeejt success! NOT. haha. flitiga har vi varit, men saker är det. överallt skulle jag vilja säga. gav mig dock ut i vintervädret för att spela lite fotboll. det var trevligt. fast väldigt, väldigt halt. jag trillade ett antal gånger, men ingen blev förvånad. greeeejt succuess där med, skulle jag vilja säga.

skolångesten blir mer och mer påtaglig, vi vill inte tänka på framtiden. omänskligft jobbigt mycket, precis efter ett lov också. grejt success. och filmkvällarna hinns inte med. det är sorgligt. vi får slå till stort på påsklovet istället. jag säger som fredrik på Way Out West, håll ut!

en kyss att bygga en dröm på.

Hej!
Den enda tisdagen på 2008 års sportlov. ja, så är det. det var väl ungefär det jag hade att konstatera. Håkan Hellström är väldigt trevlig, och dessutom väldigt snart! :) om jag räknar rätt så är det inte mer än tio dagar kvar. Det kommer bli en mycket trevlig kväll. Jag kommer även vara väldigt glad, eftersom jag då har redovisat historian och haft ett biologiprov. Dock blir jag inte så glad när jag tänker på att om mindre än tio dagar ska alltså allt det  vara klart. och jag får nästan lite ångest. Det ska man inte få när man har lov. det är inte alls, inte alls bra! men så är det tyvärr i år. För historian finns det inte ens något jag kan göra åt. Men så är det. Detta lovet är ändå kanske inte det bästa någonsin, det går nämligen ut på att städa, haha. Vi ska få någon ordning här hemma. vet inte om det kommer gå, men vi ska försöka. Tur att mamma inte läser min blogg, för hon tror att det kommer gå bara för att jag tror det så hon får ju inte veta att jag tvekar. haha. konstigt blogginlägg.  nu ska jag snart sova.

adjö

oh deary me, my little brother's in his bedroom smoking weed.

åhå, Lily Allen fick mig precis på bra humör! Jag säger bara en sak; Alfie! :D

that's not my name!

Hello peoooople!
Ikväll är vi glada, för ikväll är det sportlov! Sköön flumkväll! Pizza och massa gitarrhärligtspelande! Sju träffar på min blogg och underbara britter! kan det vara bättre? Ja, man kunde vara i London också, det är väl det enda som fattas. Min london-hajp är kanske lite väl hajpad, med tanke på att jag egentligen inte vet så mycket vad jag pratar om, senaste gången jag var där var alltså 11 år sedan, och mina mest bestående minnen är matbombningen och de utklädda poliserna. Men det var hajpat! Dock är ju det jag hajpar mest musiken, och om jag var där skulle jag ju ändå inte komma in någonstans. Men alltså, när jag blir 18 får jag flytta dit. Då blir det hajpt. Vickan sa idag att Lily Allen släpper en klänningskollektion för New Look. Fatta det! ojojoj!

hahahahha, i alla fall. funderar på om jag ska ta mig en semla. finns i kylen! fast jag är ganska så illamående nu. vi får se hur det blir :) Låt oss avsluta med en underbar britt. Hans dans = incredible! för snygg! Alla förstår självklart att jag inte pratar om någon mindre än självaste Peñate! enjoy ;)Hejdå underbara människor, jag tror vi hörs imorgon! :)

mina tankar far hit och dit,

Goddagens!
Eller godnattens kanske man säger? det är sent. Jag är trött. Jag är klar med historian! och faktiskt ganska nöjd dessutom. Vi är klara med fysiken! inte lika nöjd, men den får väl duga. Spanska! är jag inte klar med. Tänkte försöka hitta någon trevlig spansktalande själ att diskutera frågorna med imorgon. Och jag känner att glosorna inte går in i mitt huvud nu så det är nog ingen idé. Härmed utsänds en liten varning till alla som kommer träffa mig imorgon; jag kommer typ vara en zombie. shit vad bra det ska bli med lov! men förresten, jag kommer nog vara en ganska trevlig zombie i alla fall för jag ska faktiskt bjuda klassen på godis! är ju nästan alla hjärtans dag! :)

Idag somnade jag på 16. det är inte bra. Jag vaknade, trodde vi var typ vid svänghjulet eller något för massa risbergingar gick av, upptäckte lite sent att vi faktiskt var framme vid skolan, skyndade mig att vakna och resa mig upp och sådana grejer fast busschauffören hade redan stängt dörren. jag stod där lite nyvaken och allmänt förvirrad. sa typ; ööhm, ursäkta? Han fatatde ingenting. jag försökte igen, ööhm.. ursäkta? Då frågade han om jag skulle av. Japp, svarade jag, och då öppnade han dörren åt mig. underbart! nej nu ska jag nog sova. så att inte samma sak inträffar imorgon. Det vore ju olyckligt. orkar inte läsa igenom detta inlägg. antar att det är finfint.

godnatts! :)

i know that it is freezing, but i think we have to walk.

måndagkväll tjugo över nio. Har jag lyckats med kvällen? Nja, det skulle jag inte vilja påstå. Har gjort fysiken, dock inte börjat med spanskan, vilket var kvällens mål. Vore kul att gå och lägga sig någorlunda tidigt, vi har i och för sig inställd gemu imorgon, men om man då lyckas gå och lägga sig tidigt kan det bli många (relativt många) timmars sömn. Vi får se hur det går. Vad har jag då gjort istället för att plugga spanska? Tja, ätit mat. Kollat på 2½ men. Spelat gitarr. Ni ser, mycket viktigt har hunnits med. Nåväl, nåväl.

Den här spelar jag på gitarren. Och ja, jag är ungefär lika bra som snubben i filmen.


Nej, tvätten blir klar klockan tio. Alltså har jag cirka en halvtimmes spanska framför mig. Adjöss!


write a song, i'll sing along.

Jag skrev ett blogginlägg, det var dåligt. sen orkade jag inte kopiera det, brukar alltid göra det ifall det skulle få för sig att försvinna, men nu bestämde jag mig för att inte göra det för om det försvann var det lika bra. Det försvann. Tur! man kan ju inte skriva dåliga blogginlägg ;)

Måste bara säga att man ibland är väldigt väldigt glad att man går på risbergska. typ när man har konserter och så. Anders Nyberg-projektet och körhelgen är i full gång! Sjungit fem timmar idag, och imorgon blir det niobussen in till örebro, och så börjar vi öva klockan tio. ingen rast ingen ro. Nej, men det är väldigt skojigt! underbart härligt. får en att längta lite väl mycket till vårkonserten nu, veckan efter påsk är den, boka in!!

Okkervil river är väldigt väldigt bra. bara så ni vet.

// Louise :) <3

i'm not surprised, but i never feel quite prepared, wooh!

torsdag torsdag. spanska spanska. jag ligger massa efter. moha. men faktiskt svarade jag på lite frågor idag, typ förra veckans läxa! GREJT! oj caps, men det passade väl tillräckligt bra för att få vara kvar (: måste ta upp tvätten. hoya ho. körhelg i helgen. kom på konserten på lördag vettja! kommer bli grymt :) vi, kör a, vokens och lärarkören! iaf ska vi sjunga tills klockan sex imorgon. hoppas jag hinner med kvart över-bussen. annars får jag betala, och det vore ju segt. flumblogg. borde formulera lite spanska meningar nu. jag antar att vi hörs någon gång. ha en angenäm kväll.

adjöss!

klumpig, ful och fumlig slog mig matt för att jag inte fattade att jag aldrig kommer att förstå någonting.

Jag förstår ingenting! jag orkar inte. spanskan är helt hopplös. helt sjukt svår. kemin har jag inte hunnit börja med än. vad ska jag göra?


questions of science, science and progress, do not speak as loud as my heart.

Hej!
Idag är inte den bästa dagen någonsing. Inte än i alla fall. Kom hem igår kväll, himla trött, men helgen var i alla fall trevlig :) Jag bestämde mig för att strunta i träningen eftersom jag förstod att jag inte skulle orka, så jag sov så länge jag kunde idag istället. Vaknade efter halva träningen, om ni vet när vi tränar förstår ni hur länge jag sov. sen har jag inte orkat göra någonting än. MÅSTE plugga kemi, fast jag tycker att min kemihalt borde vara uppfylld för ett tag framöver. Måste skriva labbrapport tills på torsdag, då vi dessutom har kemiprov. Sen är jag väl efter i ungefär varenda annat ämne också. Det går bra nu, kompis det går bra nu.

vet inte om jag orkar skriva något mer om helgen. Borde kanske lägga upp några bilder. haha. okej, let's start :)

Samir och jag taggade på tåget ;)


Hotellet var muy fint. :)


Jag kände mig absolut tillräckligt smart ;)
huh?

som sagt.. ;)
;)

Andrea, Björn och Jan :)


Föreläsarna ;)


Låt oss avsluta med en bild på Kladdes Kebab! Kebab med bröd för 25 kronor, inte illa!


haha sitter och lyssnar på när p3 dissar både p4, p1 och p2. det är kul! nu borde måste jag göra något!

Herrå! ;)

RSS 2.0