.

Hej!
jag hittade mitt nya schema på internet. funderar på om det hade varit bättre att inte hitta det..?och så lägger ni till två lektioner religion i veckan, en 1½ timmes spansklektion och så en gitarrlektion. och kanske orkester? ;)

nej, nu ska vi inte vara såna. ;) vi har faktiskt lite roliga lektioner! tummen upp för dem! och för kvällen som ska spenderas med lite pool/grill/tält-party! :D om bara min kompanjon vore lite snabbare på att duscha... ;)

nej, nu ska jag packa! adjöss!

lalalalalalalalalalalalalalalalalaalalaala

tjoho!
kände att jag var tvungen att blogga lite, trots att mamma säger åt mig att jag måste gå och lägga mig. det är ju sant att jag måste det, men jag har ju ganska nyss vaknat så det känns ju lite knäppt. kommer inte riktigt ihåg när jag bloggade senast, men nu jobbar jag i alla fall! tufft är det, börjar vid halv åtta och slutar vid ett. hahaa.grejen är att egentligen är det ju hur soft som helst, men de senaste dagarna har sett ut såhär: gå upp vid 6, jobba, kommma hem vid halv 2, äta mat, läsa harry potter i cirka en kvart, tills jag somnar, och sen sova till 7-8 på kvällen. jag är så trött!!! det blir inget kvar av dagarna! men det är skönt att sova i alla fall! :) tur det! och jag har även hunnit med lite fotbollsträning, en filmkväll och en harry potter-premiär denna vecka så det är ju inte jättedåligt. idag har jag även catchat upp lite på facebook! det tog sin lilla tid! ;) även snackat med syrran om conor-konserten, lät underbart! imorgon ska jag kanske ut och åka tåg med lillkusinen! :) sen i helgen får jag fasiken ta tag i lite saker och skriva klart polendagboken (vilket jag borde ha gjort för massa dagar sen) och blogga och lägga upp lite bilder från polen. men nu måste jag som sagt sova.

dagens konstigaste var i alla fall pizzan som jag åt till middag som smakade hallon. hmm..? och kvällens bästa är guldgossen! :)

adjöss!

to be calm is the highest achievement of the self.

ännu en natt, ännu en kopp te och ännu ett blogginlägg. cirka åtta timmar har idag spenderats på parkfesten. det är ganska mycket. jag vet inte riktigt hur det blev så. men som jag tidigare sa var jag där en stund i förmiddags, sedan åkte jag dit straxt efter fem för att hinna träffa helena, linnéa och carro lite. sedan kunde jag ju ha gått hem vid tio, men nej, jag stannade tills efter tolv. haha, skyll mig själv skulle jag vilja säga. ikväll lyssnar jag på lite conor. hatten av för honom. nu blir det säng! imorgon blir det städning! hahhaaa, hur många tror på mig? (av mina två läsare) jag vet inte om jag gör det själv. men jooo. imorgon ska jag lyckas!! uppdatering kommer!


ännu ett band till min samling! haha, fina grejer! lägg märke till att jag har ett vitt vipband! ;) vad är väl hultsfred i jämförelse med parkfesten? the killers i jämförelse med den flygande bokrullen? ;)


Förresten, kom bara att tänka på en sak. min mamma säger alltid, nej du stör aldrig, om jag säger typ, oj, stör jag? alltså vore det skitbra att vara mamma till henne på spotify; förlåt att jag stör igen, reklam bla bla bla. om man vore hennes mamma skulle man ju aldrig bli störd. det är nog något att satsa på!

dobranoc.

happiness is taking things as they are.

Goddag!
idag hade jag väckning klockan tio. det var på tok för tidigt, men inte mycket att göra åt! en sväng till folkets park har hunnits med, där jag hjälpte till att fixa iordning lite inför dagens händelser där. detta innebar alltså att jag blåste upp någon ballong och fixade lite med ett chokladhjul ;) Sedan har jag även kommit fram till att jag har en himla brist på gitarrlåtar och det är jättetråkigt. det var så himla tråkigt att jag var tvungen att läsa lite i en kemitidning. det var någon snubbe som planerade att bosätta massa bakterier i usas öken, och av sockret som dessa bakterier producerade skulle han framställa etanol. Det lät ju ganska tufft. men sen orkade jag inte riktigt läsa om molekylen som man använder som bedövning. så jag gav upp kemitidningen och lyssnade lite på maia hirasawa istället. tummen upp för henne!

By honouring your words, you are honoured in this world.

Godkväll!
Håkan Hellström och gifflar. Jag förstår inte hur man inte kan gilla det. Jag gillar det.

Jag tror att det går ganska snabbt att skriva om vad jag har gjort idag, för det har inte varit överdrivet mycket. Klockan ett slog jag mig ner vid köksbordet för lite frukost. blev lite arg på tvn för att vi nästan inte hade några kanaler men kom i alla fall fram till att p3 är bra! och precis samtidigt som min frukost började började ett mycket trevligt program, som gick ut på att veronica maggio valde musik i en timme! det började mycket starkt med lite belle & sebastian, sen hanns även en av lily allens bästa låtar, littlest things, med och annat smått och gott såsom elliot smith, salem al fakir och säkert. jag kunde inte annat än att sitta kvar vid köksbordet och äta frukost i en timme för att lyssna på hela programmet. som tur var hade vi ett mycket gott nyinförskaffat te. mmmmmm.

kvällen har spenderats i örebro, där jag har förtärit mycket goda köttbullar och tittat på benjamin button, en fin lång film. på vägen hem glömde busschauffören att stanna trots att jag hade tryckt på knappen. det är inte lätt.  

nu tror jag att jag måste sova. imorgon blir det hårt arbete på parkfesten. en liten uppvärmning inför de två kommande veckorna då det blir seriöst hårt arbete! inte för att jag vet hur seriöst och hårt det kommer bli, men arbete i två veckor blir det i alla fall. och lön för två veckor! wiieee. Louise 17 år ska ha sitt första sommarjobb. haaha. tummen upp! :)

nej som sagt, lite sömn. om jag lyckas stänga av håkan och spotify. det kommer bli tufft.

i just wanna go south again, in the fresh air where i don't pretend.

maiahirasawamaiahirasawamaiahirasawamaiahirasawa gör ju allting lite bättre. och jag tror nästan att jag måste åka på frizon bara för att se henne. kristna människor är ju trevliga. och även om jag inte får komma in i himmelen får jag nog komma in på frizon i alla fall. och jag kan ju inte missa maia när hon faktiskt kommer till örebro. det går inte!

en kväll som denna stör jag mig på perfekta bloggar och perfekta liv och vill ha ett städat hus. och en laddad tivoliradio vore ju också bra. förstår inte hur jag kan sitta och lyssna på sånt här dåligt ljud. men tillbaka till det städade huset och det perfekta livet. tänk om allt var städat och det inte fanns något man borde göra. vore det bättre? skulle jag plocka blommor och göra fint, gå runt och ta kort på vacker svensk sommar och sitta ute och spela gitarr. läsa en bra bok och träffa trevliga människor? jag vill ju tro det, men jag tvivlar. men det är ju de sakerna som jag borde göra nu ändå liksom. fast jag måste börja med att städa mitt rum! jag tror faktiskt det! och skriva klart dagboken från polen. jag får bara inte glömma alla fina minnen! idag har jag i alla fall hittat irländare på facebook! jag gillar dem! de är härliga, och de planerar att återvända nästa år! tummen upp för det.

:)
en av mina nyinförskaffade t-shirts. kan inte riktigt känna mig bekväm i den för jag har inte direkt lyssnat på 80-talsmusik, men ändå. madness liksom! yay. dessutom är den grön. de senaste dagarna har jag varit helgrön. grön t-shirt, gröna jeans, gröna skor, grön regnjacka och grönt paraply. jag gillar't! :)
 
imorgon ska bli en bra dag! jag känner att bra dagar är på ingång. imorgon blir det nämligen benjamin knapp med min kära tjalex och hennes kära erik. dessutom funderar jag på att förstagångsanvända mina nya finfina vita converse, men det beror på vädret. men, jag ska testa en ny coolingfrisyr, som jag typ kom på själv. haha. det är sånt man ska göra på sitt sommarlov!  håll tummarna för att kanske lite städning hinns med imorogn också. man ska aldrig säga aldrig!

nu blir det kanske sömn. andreas, som har varit min trogne msnkompis kvällen till ära, har precis lämnat mig. så varför inte föja hans exempel?


RSS 2.0