electro man, electronic man.

ojojoj. Fullproppad med våfflor, och min syster ska försöka propsa på mig bönor och andra nyttigheter. jag tror inte att hon kommer lyckas ;) jag måste göra engelskläxa, det är därför jag gör saker som att kolla facebook och blogga. ;)

det här måste vara det mest onödiga blogginlägget någonsin. Borde försöka hitta någon fin bild..

:)
jag huittade en! :)

if you never say your name out loud to anyone they can never ever call you by it.

hej hopp!
ganska sämst dag men som ändå utvecklades mot det bättre skulle jag vilja säga. Först massa jobbig fysik o matte o kemi o historia o ljudteknik o labbrapportskrivning, och ja, nu när jag tänker på det vet jag inte riktigt när det blev bättre. var iaf i skolan till halv sju, sånt gillar vi! ;) nu har jag gjort gemuläxan och ska sova, upp om 8 timmar! Natts!imorgon ska vi spela regina spektor på ensemblen! :)

i know my thoughts are so absurd, no reason to treat me like a turd.

en dator som nästan inte alls vill fungera längre. Och så lite mer söndagsångest, och en känsla om att ljudteknik inte är bra. I alla fall inte som ett ämne i skolan, där man inte har någon möjlighet att träna hemma, och ska bli bedömd för allt man gör och ska reflektera massa över allting. Och det är heller inget trevligt att gå runt och hoppas på att man inte har prov i ämnet imorgon, för det vore väldigt jobbigt. Hoppas i så fall att det är nästa vecka. Vem vet.

Lightspeed Champions blogg är mycket underhållande. Jag rekommenderar den varmt. Den här låten upptäckte jag förresten idag. Den är bra. Den heter Stay the fuck away from me. Trevlig text. Lägg märke till ramen på videon! Jag är så skillad! Lägg märke på att videon i mitt förra inlägg dessutom var orange och matchade morötterna! Dock tänkte jag nu att omväxling förnöjer och att grönt är fiiint!Nu måste jag sova!

galaxy of the lost.

Hej!
Redan söndag, men söndagsångesten är ändå inte lika påtaglig som vanligt. Jag hade nämligen inte räknat med någon tid alls över idag och nu har jag två timmar. hm, borde jag plugga? Jag vet inte. Blogga är ju alltid bra. Och så lite Beirut på det. de är trevliga! och de kommer till way out west :) Festivaler alltså.. det är så konstigt i år, alla festivaler är så bra. hur ska man ha råd? men det kanske inte spelar någon roll för man får ju ändå inte åka. Men alltså hultsfred, det går inte att komma över. The Killers, Franz Ferdinand, Regina Spektor, Markus Krunegård, Maia Hirsawa, Hello Saferide mfl. Det är helt sjukt. Och mamma väckte lite hopp, för hon började prata om att hon kunde hälsa på våra släktingar i eksjö då.. det vore! Men sen har vi ju Polenfestivalen också! Och hur najs vore inte det? Lily Allen och Arctic Monkeys kan man väl klara av att se två gånger på en sommar ;) Och sen lite Kooks på det ;) haha. men grejen är ju att Polenfestivalen och Hultsfred krockar lite halvt. Och det är ju illa! Plus att Parkefesten är samtidigt. det kan man ju inte missa! Haha, nerå.

Men på tal om musik och sånt, popcirkus! För bra. Och jag missar det alltid för jag har dans just då.. Men har upptäckt nu att det går i repris! Lite synd att jag upptäckte det nu, men såg det igår i alla fall. Maia Hirasawa, för bra! haha. Älskar hennes nya låt. Och hennes nya skiva kommer om tre dagar! Innan ipred dessutom, grejt! ;) På påsklovet ska jag kolla ikapp alla popcirkus-avsnitt på svt play.  Det ser jag fram emot! :D

Dagen har spenderats i örebro på innebandymatch. Foppas tofflor kämpade bra och var väldigt nära en seger mot polisen, men tyvärr orkade de inte riktigt hela matchen. Det är tufft.
adjö!

40000 engelsmän per dag!?

idag vet jag inte vad det blir för blogginlägg. jag var lite djup häromdagen. sen kom det upp något, och inlägget sparades endast som ett utkast och publicerades aldrig. idag är jag inte så djup. mest trött.

idag har jag spelat massa fiol. jag kände att det var lite behövligt. jag tycker inte jättemycket om sextondelar. de är inte mina bästa kompisar. Speciellt inte 115 stycken i rad. jag satsade in mig på den första takten, alltså de 15 första idag. jag äger på de femton första sextondearna. det var inte riktigt sant. men låt oss säga att jag kommer överens bättre med de 15 första sextondelarna än med resten av sextondelarna. men gud, vad pratar jag om.. äsch.

jag ska sova om tio minuter. jag tror inte det kommer funka. jag har liksom inte ens ätit mat än. men snart ska det bli! måste vara pigg imorgon, lång dag. ska jag på footloose! det kommer bli naaajs, aj hope!

nej, nu blir det pizza! cyaaa guys later!

vem fan är karros rektor?

Hej hoj hej! Kom på att det är torsdag, alltså det känns som typ tisdag, men det är torsdag! Bloooogggggggggggg.
Flummigaste veckan. Mest saker ever. Sämst fysikprov igår, mohaha. Matteprov idag, mitt huvud var helt tomt, men det var ganska skönt. Masssssssa plugg. :D haha, opassande smiley, jag vet. Lycka på hög nivå imorse, bussen svängde in på skolan! otroligt. Vårkonsertsträning med orkestern idag. Jag är sämst på fiol. hahaa. massa skumma lägen o grejer o alla bara spelar och jag bara, va? slutade halv fem, kom till mormor vid sex. Käkade, sen ner till kyrkan till sex och träna till musikal på lördag! Fett hajpt kommer det bli, typ barnmusikal, och vi ska spela med orkestern. Och vara utklädda till djur. Och rudolf ska vara med och spela guitar hero. Ni vill inte missa det. Kom hem vid nio, tränade gitarr och kör. Och nu håller jag på med spanskan. Det går grejt! (y) yatta! nej, det här blev osammanhängande. vem hade förväntat sig något annat? Är det bara jag som känner på mig att spanskan imorgon kommer bli flummigast? Jag <3 våra spanskalektioner. hell yeah. nu ska jag nog sova snart. screw spanskaläxor. jag är redan fullärd!

natttttsss


a picture paints a thousand words.wow!


RSS 2.0