och jag var bara inte gjord för dessa dar.

Hej Hopp!
jag satt här och var nöjd med att det är ganska långt kvar på lovet tills jag kom på att det är torsdag idag. shit, det är ju torsdag idag! det har inte riktigt sjunkit in än. Men jag har fortfarande kvar känslan av att det är ganska långt kvar på lovet. så det är ju bra!

hittills har jag hunnit tillbringa två dagar i den kungliga huvudstaden! det var trevligt! vi gick i affärer, utforskade vad som händer om man går längre på drottninggatan än man någonsin gjort förut, sörjde en stund utanför souk, gick på bio och lyckades med bedriften att inte fika en enda gång! Helt sinnessjukt. dock spanade vi in en himla massa fik som vi planerade att fika på, men alltså blev det inte riktigt så. På bion beskådade vi 500 days of summer, en film som passade väldigt bra den kvällen, när man var väldigt trött. känner att jag inte riktigt kan uttala mig om hur rolig den faktiskt var, men en sak som är säker är att den innehöll en himla massa bra musik! så om ni inte vill köpa filmen så köp soundtracket istället!

sen har jag även hunnit städa en hel massa! det syns inte alls och är väldigt deprimerande. Var gör man av skumma saker som man ändå inte vill slänga? Alltså snälla, om någon normal människa läser detta så ge mig ett tips! Seriöst. typ tio medaljer? en läskig tomtetant? en fotbollslampa? gamla tvillingarna-böcker? jag blir gaalen. men det ska nog bli ordning någon dag ska ni se. heja mig.

igår var jag på en underbar konsert. perfekt spelningslista, satt och sjöng med i alla låtar, värsta känslan, ja, allting var perfekt. även om det kanske hade varit bättre om jag hade stått framför en scen istället för att sitta i mitt vardagsrum. eller om vi kunde ta den där konserten jag var på i februari nu istället när jag kan alla låtar. det är såklart håkan på p3live jag pratar om, och ja, om jag skulle se honom nu skulle det vara extremt bra. så jag hoppas på att få den möjligheten snart!

igår stod även filmkväll på schemat och eftersom konserten höll på till klockan elva blev det en ganska sen filmkväll för min del. men halv tolv till klockan fyra är väl ändå ett ganska bra tidsintervall att spendera med ett par kompisar, lite chips och en film. och hör och häpna, jag var vaken hela tiden! kan bero på att jag råkade sova igår på dagen. trots att jag sov till 12 igår. jag tror jag lider av kronisk trötthet. det bjöds på skräckfilm i alla fall. den var läskig. och dålig.

idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensan! woohoo. eller något. man har ju hört att vaccinet är farligt också. men ja, det var ganska kul ändå. Jag skrattade lite åt pappret som vi fick på vårdcentralen där det stod att en biverkning kunde vara att man får influensaliknande symptom. det tyckte jag var kul. sjuksköterskan verkade dock inte riktigt dela min humor.

gud vilket långt blogginlägg det blev. nu ska jag dock återgå till det jag höll på med innan, nämligen att spela fiol. haha, flummigt. har gått runt och haft ångest för att vi har konsert på onsdag och för att jag inte kan låten. så nu började jag träna. Adagio i g-moll är det vi spelar, och den är ganska svår tycker jag. Det är lite därför jag borde ha tränat lite mer. men nu är jag igång. återigen, heja mig. och heja dig, vad än du nu får för dig att tillbringa kvällen med.

simma lugnt och ät en pepparkaka!

en dag kommer jag och du verkligen bli gamla, men jag älskar dig nu.

världens segaste dag. och världens segaste jag. jag måste verkligen verkligen städa. men jag råkade vara inne på lastfm ett tag. och läsa en blogg ett tag. och sådär. och varför känns det inte roligt när det ändå är roligt? ibland. äsch, jag orkar inte.

i måndags var jag i alla fall och såg markus krunegård på najz prajz. det var roligt!
krunis! :)

1 + 1 blir 11, du och jag funkar bra.

värstus veckus. Har innehållit allt från fika fika fika, kaffe (bläää), kruuunegård! fika, världsrekord i bowling (typ), dans, fika, bakning, fika, fn-konsert, kör, vårkonsertmöte, fika, orkester och fika till fika. tummen upp. senast nu skapade jag en grupp på facebook. jag är hemskt produktiv. nu ska jag dock sova. kanske lägger upp fina bilder sen. håll inte andan.

trötthet + fredagskväll + örebro + promenad = hur bra som helst!

nananananaaah

Hej Hopp!
Här sitter jag i skolan och har temavecka! Och orkar inte göra något vettigt. Känns ganska bra faktiskt! ;) Vi var så sjukt duktiga i förmiddags så vi kom fram till att vi kunde ta ledigt nu. haha. Dock kan jag inte åka hem eftersom jag ska vara kvar i örebro. Detta är ju inte negativt eftersom jag ska på krunegård, haha. kom fram till att det lät lite negativt ;) meeen. jag borde skriva loggbok. jag skriver loggbok. har skrivit typ två meningar. några meningar kvar. heja mig! nej, nu vill michaela ta datorn och skriva biologirapport. förstår inte vad hon menar med det! :O haha. ha det bra folk, vi hörs! :)

i mitten av en hurricane

det är mycket, mina vänner. det är då man inte borde blogga utan göra annat. saker man borde göra. men vaddå, det är ju en halvtimme tills jag ska gå, gooottttt om tid ;) man ska inte stressa! måste bara packa och tänka lite. gärna göra mukoläxan också. men det känner jag att jag nog inte hinner. får nog bli en annan dag. en annan tid. en annan värld. ett parallellt universum kanske?

alltså håkan hellström! ! ! ! haha. finns inte ord.

monsters of folk har bytt dag på konserten = sämst! dels för att vi redan har bokat tåg = dyrt och ej ombokningsbart men framför allt för att det nu ligger på SkRiKa-veckan. kommer missa skolföreställningar tror jag. bauuuup.

nu måste jag nog faktiskt packa. packelipackpack. sen ska jag på konsert! "musik från band of brothers och andra stridsfilmer" hahaaa. så jaaaaaaaaag! ;)

Tag kar!

i've been sleeping so strange, with a head full of pesticide.

kom på att det är torsdag! och nästan natt. och kaotisk kväll. och spansk film. och datakrångel och trötthet. och så lite potatismos och regn på det. nu ska jag dock snart snart sova.  förhoppningsvis. ska försöka få in en låt på min mp3 först. ska bara försöka få tag på låten först. heja mig! heja michaela! meeeen, sovmorgon imorgon! för första gången på jag vet inte hur länge. sovmorgon innebär att gå upp klockan sex. hahaa. åh gud, ja. det är inte lätt.

hejdå så länge! :)


michaela hittar inte sången lalala. jag är trött lalala. heja oss.

hon var väl kärleken, han var i mitten av en hurricane.

Hej!
Sitter här i soffan och lyssnar på håkan, håkan och åter håkan! tre skivor kvällen till ära. visst känns det fint att vara vid liv en dag till? det var ungefär allt av intresse jag hade att skriva ikväll. high five för mitt intressanta liv.

godday

åh gud, det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort.

hej hopp!
fysikdag var det idag! trevligt? njaa. kunde vara bättre. kunde vara värre. mycket trevligare än biologidag till exempel ;) musik har jag också! dock inte håkan. eftersom ljudet inte funkar på datorn kan jag inte lyssna på spotify, alltså är det skivutbudet som gäller och pinsamt nog har jag bara en håkan-skiva. och pinsamt nog har jag tappat bort den. haha. men kate nash och okkervil river funkar dock ganska bra :)

nej, nu ska jag återgå till induktionen. givande inlägg som vanligt. trevlig söndag!

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

min håkan-abstinens är enorm! Jag går runt och sjunger håkan-låtar hela dagarna bara för att få höra dem. Nu har jag i alla fall pappas dator som har spotify och ljuud! :D dock kan jag inte sitta här mycket längre för jag måste träna på Hendels Messias! Hallelujah! ;) skönaste dagen imorgon. eller dagen kommer bli ganska lång och så, men det är bara musik hela tiden! Vi ska köra lite projektarbete imorgon bitti, sen blir det kör, mer projekt, gitarr, SkRiKa-träning i tre timmar på konserthset och sen projektkören. Fetingnajs! :D

Nu måste jag maila min spansklärare och säga att jag inte kan komma på hennes lektion imorgon. ehehe.

adjöss

RSS 2.0