föreställ er...

...mig sittandes i min soffa helt själv och lyssna på Boyz II Men. ojojoj.


lala

nu kom i alla fall kids. jag är ganska nöjd.

ingen rubrik eftersom jag inte har någon musik att lyssna på. ;)

och förresten, vet ni vad jag bar på idag hem från skolan? jo, en tygpåse, en ryggsäck fullllll med böcker, en fiol, en superstor påse med lite (mycket) grejer i och en fullproppad npbk-bag. det var ganska jobbigt. men det var ju liksom skolfoto.


jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllll. men jag kan inte.inte nu kanske sen

ännu mer end of the world!!!!

min dator är trasig. jag får helt enkelt installera spotify på syrrans dator tänkte jag. tills jag kom på att hon inte har något ljuuuud! jag saknar spotify! och håkan! och spotify. och p3 spelar konstig rap och ciara. jag gillar inte ciara. ääääääsch, nu ska vi inte klaga. för i helgen ska jag få en ny tygpåse. jag har saknat den i nästan ett år.

the end of the world..

vad har hänt med the boat that rocked-soundtracketpå spotify???

det fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinns inte längre!!! :( :( :(
en liten stund senare har jag nästan överlistat dem genom att göra en spelningslista med låtarna från soundtracket. dock fanns inte alla så det är ändå dåligt, men ändå lite bättre :)

hurry up, let's go, don't wanna miss a thing!

eeh, aah, typ så, fast tvärtom.

jag har inte hunnit göra något än idag. typ suttit och funderat på om jag ska plugga eller om jag inte ska plugga. så om jag bara hade pluggat direkt när jag började fundera kunde jag ju slippa fundera nu. men men. jag har faktiskt kollat på halva En prinsessas dagbok två också! fett nice! kom inte ihåg att den var så kul.. ;)

igår gick jag hemifrån halv sju på morgonen och kom hem cirka 14 timamr senare, typ halv nio på kvällen. lång dag. första körövningen. 30 (!!!) gaaaalna barn! ojoj.

nu ska jag dricka te, eller något. trevlig helg!

broder jakob, broder jakob, sover du, sover du?

ojoj, ibland kan man nästan tycka att det är konstigt att man bara kan sitta ner i soffan och lyssna på musik utan att göra någonting annat och trivas så himla bra! fast det är klart, när det är maia hirasawa i högtalarna är det inte så himla svårt. inte heller när alternativet är tvätt och spanska och matte och annat kul ;)

barn är roliga förresten. jag och felicia var och informerade om kören i en skola idag! sköna ungar fanns det där. en del var jätteentusiastiska verkligen! rektorn tyckte inte om oss. men det gjorde inte så mycket, vi flydde/blev bortmotade från personalrummet ändå så ;) det är i alla fall lite märkligt att det måste vara någon kille i varje klass som på huvud, axlar, knä och tå måste slå sig själv jättehårt på kinden och sen grimasera av smärta. men det är väl så det är antar jag. haha roligaste snubben... precis när vi hade börjat informera:

- Jag vill inte sjunga i kör!!

efter att vi hade sjungit huvud, axlar, knä och tå tillsammans:

-Jag har ändrat mig!! Jag vill sjunga i kör!!
¨
haha. ojoj. flumvecka i allmänhet. men nu måste jag verkligen verkligen göra något annat än detta. men just det! det är ju torsdag idag! det var bara en känsla inom mig som sa mig att jag borde blogga. helt otroligt.

jaja, vi höres antar jag! :)

oooh,.

Hej Bloggelibloggen!
Idag hittade jag ett nytt band! eller tja, de hittade mig, kanske stämmer bättre. Jag fick ett mail från dem, och det stod att jag prenumererade på de mailen, det är konstigt vad mycket saker man är ovetande om. I alla fall tänkte jag att om de sitter och skriver mail till mail får jag väl lyssna på deras musik, så det gjorde jag. Och det låter bra, tycker jag! Dock måste jag nog lyssna lite mer för ett mer ingående uttalande, men här kommer en bild på dem så länge. De heter Noah And The Whale förresten! :)


RSS 2.0