nej gud jag har inte blivit märkvärdig inte alls

tröttelitrötttrötttrött. fast ingenting mot vad jag kommer vara vecka tjugo.

ganska mycket najsiga grejer har hänt sen senast tror jag. typ körkonsert. väldigt kul! men väldigt tråkigt att det var den sista, no more choir of the fire för min del liksom. :( men men men, efter konserten drog vi i alla fall till stadsparken och lekte lite och spelade brännboll. tummar uppåt

nej jag tror inte att jag orkar berätta mer om min föregående vecka, haha. är lite på sovgränsen.. :P men måste nämna att jag och carro cyklade till skolan idag. helt galet! jag dog nästan i hitorpsbacken och vi åkte vilsen i mellringe men för övrigt gick allt enligt planerna. fikade gjorde vi också! sen efter skolan gick jag runt och bjöd folk på överblivet fika. det borde man göra oftare, folk blir så glada när de får fika.

kvällen har spenderats tillsammans med okkervil river och bright eyes och en gitarr. dock har jag inte orkat titta på min gitarrläxa tills imorgon än och jag orkar fortfarande inte. problematiskt.

allt är så konstigt. och jag tror att jag vill starta ett företag, det vore coolt. och skriva en krampensång, det vore också coolt. och någon gång sova mer än fem timmar. det vore übercoolt
hur kan det vara snöflingor i april?

hej hej hej, kom på att det är torsdag alltså måste jag blogga men jag måste även soooova för imorgon är det svenska b-nationella i 6 timmar, waaaaaha! dock tror jag att det kommer att gå mycket bra för jag har digestive bars, päronloka och ett gigantiskt sudda sudda sudda sudda bort din sura min-sudd. jag menar förutsättningarna är ju i alla fall ultimata.

höjdpunkter från veckan?

ensemblen i tisdags var grejt! jag spelar piano (hahaha..) och vi spelar come together! finfint!

idrotten i onsdags var alldeles lysande, jag och michaela var sjukt snygga när vi ledde vårt aerobicspass och våra kära klasskamrater var väldigt duktiga. becka och emelies dansdel var också mycket kul!

vi fixade placeringar på dansen och allt var kaos men ganska kul!

svenska b-nationella muntligt - check! (dock behöver vi inte gå in på hur bra själva talet var, huvudsaken är att det är gjort) :P

musiklyssning på estetisk verksamhet, haha,..

vi övade till konserten på lördag, ujuj, fina grejer! :P

håkan hellström och mando diao och all annan musik som är så himla bra!

alla fina människor som finns i denna värld! life's sweet, nice to meet you! typ

 

 

 


lördag lalala

HEJ!

idag har jag varit på kalas och ätit sjukt mycket och spelat gitarr och blivit evakuerad från coop på grund av brandlarm och övat fiol och tränat massa aerobics och kollat på white lies på london live. inte så pjåkigt!

michaela och jag taggar vår idrottslektion som vi ska leda på onsdag! idag har vi börjat planera kläder. allt är roligare om man klär ut sig! :P min livsfilosofi,,

ät en banan och lyssna på mando diao!!

// Louise

let's call it the comeback

hej och hå och hej, det var längesen man yttrade några ord på internätet. kanske ingen större förlust, men i alla fall. :)

mycket har hänt! (tror jag?) vårkonsertspektaklet är ju förbi nu. sjukt. det var kul! men inte som i ettan, alltså den där alldeles fantastiska känslan infann sig ju aldrig. så det var ju synd. men det var ändå fina grejer!

en del plugg har hunnits med. allt i sista sekund, naturligtvis, men det mesta som borde vara klart är klart! bara litegrann att ta igen i helgen, jaoooo.. :P

kuul ensemble i tisdags, vi spelade life is a highway, jag hjärta bas! kul muko också, vi gjorde en fin tolkning av povel ramel-låten jag diggar dig. mmhm, jag säger då det! becka och jag och hinduismen hade också ganska kul.

vi gjorde klart dansen i onsdags och jag hängde typ med, wiiiipppiiie!

igår var seg förutom fiollektionen som var kul. jag tänkte öva lite tills nästa gång. är det en bra idé..? :P

idag var det den allra sista vanliga kören för min del - i cry. buhu, jag vill inte sluta med allt. nu taggar vi dock körkonsert nästa vecka, jag ska öva massvis och kunna alla sånger! måste lära mig massa fiollåtar också! :O nåväl. sen hade jag gitarr, trevligt trevligt. och tokpluggade spanska hela dagen eftersom redovisningen inte alls blev klar igår och den skulle genomföras idag. dock gick det helt okej och vi kom fram till att vi inte behöver göra något mer jobbigt på spanskan någonsin. det äger. :P

sen åt jag lite glass med min gode vän samir och begav mig hemåt för att skriva pm. ledset humör men blev på skönare humör av min väldigt angenäma bussresa där jag sov/halvsov/drömde extremskönt. dessa olika sinnesstämningar alltså, mysteriskt.

straxt efter tolv mailade jag in min pm. jag är inte övertygad, men jag hoppas på att bli.

jag vill spendera mina kvällar i stadsparken tillsammans med vänner och brännbollsrackets. vad säger ni? :)

jag och min syster äger på direktöversättningar, ujuj, ni skulle bara höra fredag, jag är kär.

för övrígt mötte jag david på skolan idag. det var helmysko! visste ni förresten att det är david som är skaparen av den högt prestigefyllda gruppen my frisbee brings all the turks to the yard, and they're like: vem vare? sjukt coolt! 13 000 medlemmar på två dagar, respekt? ja! :D

nu ska jag sovelisova! imorgon blir det party! hey ho

oh la la la oh la la la .......... huh?

haha, smsade lite med mamma. hon frågade hur läget var. när jag skrev att jag är lite seg, men att det funkar fick jag följande svar:

Hur då seg? Vilket funkar?

haha... det tyckte jag var kul i alla fall.. ;)

för övrigt har vi tränat vårkonseeert idag! ganska fint. det mesta gick bra! orkestern känns ganska bra och även and i found this boy funkade! lovely

dock fattar jag inte att det redan är onsdag imorgon. jag gillar inte riktigt det här med att börja på en tisdag, veckan blir ju liksom ännu kortare. nu när det är rolig vecka liksom ;)

men men men det här med livet mina vänner. vavava liksom. tänk på det. jag fattar ingenting. och grejen är att man vänjer sig ju liksom vid att leva. så man tänker ju inte på det så himla mycket utan man bara kör på och tänker att allting är som allting är och gör allting som man alltid gör allting men allting är ju inte som det är på något sätt alls eller så är ju allting som man vill att det ska vara om man gör det till det man vill att det ska vara och det kan man ju göra egentligen för jag menar egentligen kan man ju göra vad man vill, men jädra tankar och jädra allting, ingenting funkar, men allting funkar ju egentligen om man bara vill och inte tänker eller tänker eller jag vet inte. nåns farsa sa att allting handlar om att man verkligen bestämmer sig en enda gång. nej men detta mysterium man lever i varje dag hela tiden liksom och alla bara accepterar för det har liksom alltid varit så, men va?

tralalala

Goder Afton!

jag klarar inte av att ha mycket saker att göra som jag inte vill göra och typ ingen tid. det leder ofta till att jag gör ingenting och får ångest. eller gör något jätteknäppt. typ går ut och springer. det gjorde jag idag! ;) det händer ungefär en gång om året så det var en ganska stor händelse! det var sjuuukt jobbigt också! konditionen och jag är inte bästa vänner just nu. (men vi måste bli innan mitt och michaelas aerobicspass, vilket är snart, waaah!) det gick i alla fall ganska bra till en början, förutom att jag fick håll efter typ 200 meter, men det gick i alla fall att springa. värre blev det när jag kom upp till norvalla och upptäckte att det var typ 30 cm snö i spåret. vad jobbigt, tänkte jag, men sprang på ändå för jag hade ju liksom bestämt mig. mitt tips till er såhär i efterhand är att inte springa i ett snötäckt spår. sjukt jobbigt. konditionskrävande och balanskrävande, jag har inget av dem. det var väldigt läskigt också för det var massa djurspår i snön, så jag trodde hela tiden att det skulle komma en björn och äta upp mig. det gjorde det dock inte! det var väl det bästa med min löprunda! ;)

ikväll har jag spelat fiol i typ hundra timmar. behövligt och ganska kul. och jag kan faktiskt nästan alla låtar! helt otroligt. två sextondelsställen som jag inte fattar hur jag ska kunna spela men för övrigt så funkar det. fin fin fint! tränat elgitarr också. hoppas det går bra  imorgon, annars blir det jobbigt. ååhå, vårkonsertvecka alltså! det är helt stört. fatta att det är vår vårkonsert nu. nej, jag fattar nog inte riktigt. men vi ska göra det till en fin vecka i alla fall! :D :D

nu ska jag hänga tvätt och duscha och sova och sånt. so long!

4.48 är hjälpen långt borta

haha, alltså ja, sista lovnatten blev fin. den har innehållit allt från banan-äppel-kanel-kardemumma-sockerkaka, te och äggmålning till derivator och mer te. slå det om ni kan!


patetik är konst och konst är att förstå

alltså hej bloggen! (tänka amaaaanda)

jag kom precis på att jag måste bege mig ner till källaren och hämta lite tvätt som ska hängas upp. myspys! för övrigt älskar jag nätter lika mycket som vanligt om inte mer. varför är det så grymt mycket skönare än på dagen? man är liksom lugn och harmonisk och inte ens ledsen. det är grejt faktiskt. dagen har spenderats tillsammans med en liten kemirapport som skulle ha varit inne för en vecka sen. man ska väl ha tråkigt på lånfredagen eller hur var det? började i alla fall på den idag och har redan skrivit sju sidor så jag är ganska nöjd. och det är ganska kul att använda microsoft equation! hahahaa. matteabstinens kanske, vad vet jag ;) men har diskussionen kvar, inte den blekaste vad jag ska skriva där men det löser sig nog imorgon. då är det ju påskafton liksom! woho, ägg och släkt. typ. :D och teeee med simon! :) :)

lyssnar på monsters of folk. fint! köpte förresten två skivor igår när jag var i estocolmo! jag ♥ bengans. adam green - friends of mine och mando diao - ode to ochrasy. bara för att jag alltid köper skivor som jag har lyssnat massa på redan bara för att man måste ju ha dem liksom. greejt. för övrigt köpte jag ett indianlinne och en svart kjol som jag ska ha på vårkonserten. och en balklänning och en studentklänning. det är helt galet vad effektiva vi var! mmhm.

det är jobbigt när man uppfattas som jobbig och när man tycker att man själv är jobbig. det blir liksom fel. man försöker typ vara snällare än vad man är och så blir det bara jobbigt. så det slutar vi med, yesbox!

jag funderar lite på varför jag i skrivande stund har sex gitarrer på mitt rum. två är förvisso guitar hero-gitarrer men ändå. måste göra någonting åt det innan jag går och lägger mig. så att jag kan ta mig till min säng och ligga i min säng alltså.

någon som vill starta ett band med mig? hojta!

jag borde öva till vårkonserten. jag och felicia träffades i onsdags och övade. det var ganska roligt, efter varje låt kom vi fram till att det där gick ju inte så bra men det löser sig nog när kompet kommer med, då går det nog bra! hahaha. sen var vi på våffelafton i uggelboda! det var mysigt! vi spelade rooooligaste spelet någonsin! go hette det. haha. sen såg vi up!!!!! bästa filmen! jag tycker typ alla filmer är jättedåliga men den var verkligen jättebra! och sötaste kortfilmen som fanns på extramaterialet om några moln. lite svårt att förklara, men väldigt bra! :) :)

nej men shit, klockan är ju typ fyra. helt galet. jaja, nåväl, vad är väl ett lov utan fina nätter? inte mycket, nej nej.

nu tog skivan slut, det måste vara ett tecken.

RSS 2.0