en liten pojke i för stora skor säger: ja, jag ska nog lyckas

åh ja åh ja åh natt, kul, tänkte jag
åh nej åh nej åh natt, inte så kul, blev det

dock var det kul att spela spel och äta hårt bröd med ost men sen när den riktiga natten började så gick det nedför, willie nelsons version av he was a friend of mine fanns ingenstans och även fast den inte var så svår att ta ut så var den för svår att spela. och genusvetenskap kanske är astråkigt.

trumpet tror jag dock på.

det är så konstigt att blogga för jag har inte berättat någonting på så länge så jag vet inte vad jag ska berätta. jag bodde i england några månader. och några dagar längre än planerat på grund av det horribla snöovädret, en decimeter nederbörd mina vänner, kan ni tänka er? det var dock kul stundvis, vi turistade i london och gick på barrträdsvandring. och jag funderade över vad man egentligen bör göra i sitt liv och undrade varför livet var så mycket tråkigare i hounslow än i nora. sen kom jag hem och det konstiga var att det inte var konstigt alls och det bra var och är att jag gillar grejer här, släkt och sånt såklart, men även vägen till stan och den nordiska kylan och jag kan knappast vänta tills på måndag då jag ska sätta mig på 302an igen. betala kommer jag dock få göra. jag gillar inte att betala för att åka buss. gratis buss till folket

livet känns lite oexotiskt om man jämför med dem i australien. inte för att det gör så himla mycket.

och hahaha, om någon har ett nyårsparty till övers så är jag på! :D jag och felicia planerar att planera något stort, dock är alla andra någon annanstans och båda vi två är ganska små så jag vet inte hur vi ska lyckas. vi brukar inte lyckas. det är det som är det roliga med det hela. förra årets nyår gillade jag dock skarpt, trots att det var skumt.

och våra kära kära cypernsläktingar är hemma! och min kära kära treåriga kusin och jag är fortfarande goda vänner, trots att hon idag berättade för mig att: lollan, jag hade nästan glömt bort dig!


i vår spelar håkan i örebro och belle & sebastian i stockholm. konsert är inte min grej. av någon märklig märklig anledning. men jag tror att jag vill dit.

extraknäck som gatumusiker står även på schemat för våren. med start i jönköping! oh ja, jag är taggad. ska bara lära mig lite trumpet först (:

pepparkakshuuuuus! ska byggas! dock har jag under de senaste dagarna kommit fram till att jag inte bör bli arkitekt, för jag har tänkt och tänkt på hur mitt pepparkakshus ska se ut och inte kommit på ett enda sätt ett hus kan se ut på förutom fyrkantigt. med tak. men jag ska jobba vidare på det

inte ikväll dock. sova? svar ja

jag kommer inte heeeeeeeeeeeeeeeeem ikväll

jag är inte alldeles övertygad om att min mobil gör sitt bästa för att ringa sas. jag känner att några timmar av ärliga försök faktiskt borde ha lett till något slags resultat. jag och los padres hänger på ett hotell straxt utanför heathrow! idag har vi gjort massa roliga saker som att äta frukost och spela gitarr. ungefär. jag funderar på att börja jobba på min pepparkakshusdesign. och kanske äta mat. fast oj, nu blev de livat, nu åkte tomteappen på mammas telefon fram, tummen upp! kul jul!

RSS 2.0