don't you know that i love you, love you

HALLÅ!

idag är det torsdag. lovet rullar på fort. men vi är glada ändå :) idag har jag fikat massa! och lagat tacos. det var väl det viktigaste. jag är så sjukt produktiv ;) nej men jag håller på att planera ett överraskningsparty också! sånt är kul. även om jag kanske inte direkt har överansträngt mig, typ bestämt att vi ska baka en tårta. men det kommer bli fint! ;) jag börjar bli gammal och trött, klockan är tjugo i ett och jag känner för att sova. vet inte riktigt vad som har hänt. men men. jag hittade en rolig låt idag förresten. den hette i'll do anything but break dance for ya, darling. hur rolig sångtitel är inte det? ;) och jag lyssnade på dålig på vardag imorse så den har jag gått runt och sjungit på hela dagen. den är verkligen ganska dålig. men ganska kul :)  blev i alla fall väldigt väldigt förvånad när jag kollade texten på den idag och upptäckte att den gick jag drömmer om nån som är lika smart som mig och Joan Didion och inte typ jag drömmer om nån som är lika smart som mig yo yo di di yo som jag trodde. jag tyckte att det var jättekul att han bara sjöng ett random yo yo di di yo och så gjorde han inte det. tråkigt. det är jämt så, de textrader som jag gillar bäst har jag alltid hört fel på! typ take me out, you leave me broken tjalalalala. går den inte. you leave me broken, shattered i lie går den. hur kul är det på en skala?

nåväl. nu ska jag sova. eller göra kemi. eller spela gitarr. det är frågan!

don't fall in love with everyone you see

hej hopp hej!

här sitter jag och lyssnar på franz ferdinand och äter mjök med frön. konstig blandning. bananen tog slut. i alla fall, idag har jag träffat samir! vi åkte skidor och bakade scones och lyssnade på fin musik! jag var spotify-lista-makaren! mitt blivande yrke kanske? ;) sen träffade jag systrarna, vi käkade på rosalis och sen kollade vi på teater! i skuggan av san siro, extremt bra, se den! tror inte att jag ska ge mig på att försöka förklara den på ett bra sätt men den var i alla fall väldigt väldigt bra! den spelas en och en halv vecka till, så passa på nu!!!

ikväll har jag spelat fiol! har fått noterna till wind som vi ska spela på vårkonserten så spelade lite på den! ganska lätt stämma, så jag är nöjd :) gillar dock inte att det är femtakt, man blir jätteförvirrad. men det ska nog gå!

imorgon är frågan vad jag ska göra. alternativen är typ; 1. IKEA eller 2. vara hemma och göra allmänt bra saker (som jag ändå måste göra någon gång) typ städa, plugga och laga mat. känns som att jag verkligen borde vilja välja alternativ nummer ett men det känns som att det vore skönt att vara hemma och få lite gjort också så jag vet inte riktigt hur jag ska tänka. vi får se vad som händer helt enkelt :)

ikväll känner jag för att förändra världen. lite i alla fall. det borde väl gå? så klart det går. men jag vet inte hur. jag måste försöka komma på någon bra idé. tänkatänkatänka. kanske ska sova på saken. visste ni att man faktiskt kommer fram till saker när man sover? hjärnan bearbetar och tänker helt undermedvetet så ibland har man faktiskt kommit fram till något när man vaknar! tror jag satsar på det inatt ;)


 waha, bra musik - lyssnaaaa! :)


the life i love is making music with my friends

hur kommer det sig att jag klockan 03.32 på natten sitter och söker på textilkurser på folkhögskola.nu? jag kan ju inte sy. jag tror att jag börjar bli lite desperat. men det är så jobbigt att kolla igenom alla musikkurser. för allaaaaa heter typ allmän musiklinje. och man bara; jahapp, vilken passar mig då? det borde finnas någon som heter typ håkan hellström-linjen. för dig som gillar att sitta i din soffa och spela popmusik på din gitarr och som vill träffa kul folk som också gillar bra musik och som vill spela kul musik med dig. typ så. men det verkar inte finnas någon sådan. jag antar att jag får leta vidare

bye bye bye to the crazy ones

helluuuuuuu!

jag vill inte längre gräva ner mig bakom en gran. och livet känns lite bättre! för jag har skickat in strindbeeeeerg!! high five high five high five! så jag är lite gladare :) fast jag behöver fortfarande en livsplan, tar gärna emot förslag.

jag läste att adam green var dålig när han spelade i sverige. typ full/hög och sjöng nästan ingenting. det låter inte alls bra. så det var ju bra att jag inte var där. men dåligt att han var dålig, jag vill ju att han ska vara bra :( jaja, jag får väl lyssna på honom hemma och låtsas att han är en trevlig prick i verkligheten också.

imorgon ska bli värstus dag, jag ska till den stora staden och åka skidor och käka mat och gå på teater!! hur bra låter inte det? bra tycker jag, tralalala!


nu ska jag lyssna på musik och sova! fast inte samtidigt, det lät jobbigt. jaja, hoppas att du har ett jättebra liv! :)

hejdå

Hej blogggggish!


Jag vill fortfarande bara gå och gräva ner mig bakom en gran. Är det någon som är på?


ingenting är vettigt 03.30, det har du rätt i men det struntar jag i

nu sitter jag här och lyssnar på Adam Green. han äger! kom fram till att det var förra helgen som han var i sverige. det var ju skönt, då slipper jag tänka på det mer. (: vet ni vem som snart kommer till sverige då? jamie t. för snart. innan 6 maj-snart. och vet ni vilka som är förband då? frantic sunday! inte överdrivet bra men de var ganska roliga att se live. så jamie t + frantic sunday är ingen konsert jag hade tackat nej till. men nu är det ju så att vara 17. även om det är en fin ålder för övrigt liksom. bara det här att man fortfarande går på gymnasiet är ju kul. och sen alla låttexter förstås. vi är förlorare vi två, sen vi var 17 år. typ så.

jag har inte fått någonting gjort på jättelänge nu. kanske borde gå och lägga mig snart. skulle bara kännas så jättttteskönt att bli klar! men jag vet inte om det funkar mer inatt.nu hoppas jag bara på att jag slipper skriva ett 4.48 är hjälpen långt borta-blogginlägg. ;)


look look look at the way that i am

har precis fixat mig ett par rostmackor och en kopp mint-te och sitter här och enjoyar natten. en trevlig lov-natt-känsla börjar infinna sig trots att jag inte har lov rent mentalt förrän det hemska strindbergsarbetet är inskickat. jag börjar dock se slutet på det hela så det känns lite bättre. och nyss var jag stressad och tänkte att jag borde sova men nu har jag som sagt fått den där sköna natt-känslan och är inte så stressad längre. sova kan man göra någon annan gång. nu kan man sitta här och dricka te. det enda som fattas är musiken, men det är troligtvis bra att jag inte har någon för det vore svårare att koncentrera sig på strindberg med musik. det är tillräckligt svårt med en dator. det finns mycket roligt man kan göra med en dator. prata med beata på msn till exempel. vi har kommit fram till att vi ska gå på karrofesten som är efter lovet! trevligt tycker jag! :)

idag har vi för övrigt varit hemma hos mormor & morfar och kollat på melodifestivalen. SHIT vad dåliga alla var! jag la mig på golvet och grät (nästan) en stund. men det var kul ändå! vi fick våfflor, mhm! sen gick vi hem och flumspelade och sjöng lite håkan med värsta känslan! låter kanske inte så ovanligt men det roliga var att alex var med också! så vi körde gamla klassiker som hon kan, det var fint!

imorgon ska vi på kryssssssning! :D har inte riktigt kommit fram till vart vi ska åka än, men jag tror att det är åland. jag kanske borde packa någon gång? känns som att det vore bra. vi får se hur det blir :P 15 personer är vi i alla fall. det är ganska ballt :P kommer vara över hela båten ;) 


det som är lite tråkigt med denna afton är att tet (skriver man så?) smakar fisk ikväll. och att den låten jag tänkte lägga upp här inte fanns på youtube. det är nog ett tecken på att jag ska sluta blogga och försöka bli klar med strindbergsskiten istället. vet inte varför, men jag tror det i alla fall! :)

ha en fin natt!

baby come dance with me, baby come dance with me

hm, tycker inte riktigt om när man är uppe så länge att man hinner bli hungrig igen fast man åt kvällsmat vid typ.. tio. men det blir lätt så när man ska skriva projektrapport. och lära sig gitarrläxan. och blogga förstås, torsdagen till ära. projektrapporten är typ klar i alla fall. tillräckligt klar för att jag ska kunna göra klart den imorgon. före klockan fyra. :) gitarrläxan kan jag inte. men jag spelar here comes the sun och det känns ganska positivt så jag tror på att det löser sig. tummar uppåt nu tror jag att jag ska sova en stund. sounds like a plaaaan,

sleeeeep tight and don't let the bed bugs put their foot in your ass


alla är märkliga, alla är galna, står och döljer det på tunnelbanan

waha, jag är ganska trött och mitt huvud är fyllt av snor. men annars är det fint! har grejat inför konserten hela dagen idag, sen hade vi föreställning för föräldrarna ikväll. det var kuul, vi hade inte riktigt kört igenom den någon gång innan och vi har väldigt sämst humor. men ändå liksom :) nu ska jag käka pannkaka, tjoooo 

hmmmm

jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. för första gången på väääldigt länge vill jag att tiden ska gå fort. fast bara fram tills lördag, sen kan vi ta det lugnt igen. visste ni förresten att tiden går långsammare om man rör på sig jättefort? det kom einstein på. jag kanske borde röra mig jättefort så att jag hinner göra allt jag ska göra. alternativt röra mig jättelångsamt så att tiden går fort så att jag snart har gjort allt jag ska göra. fast om tiden går jättelångsamt går molekylerna i hjärnan också långsammare. eller något sådant. så man hinner inte göra mer ändå. jag har i alla fall skrivit sextio ord. det är ju bättre än noll.


WAH!mmhm!

i don't wanna feel like i don't have a future

jag råkade inte göra någonting de senaste åtta timmarna. och när jag nu väl bestämde mig för att göra gemuläxan fattar jag ingenting. soooova, kanske? kladdkaka är gott! shout out louds är bra.

so meet us there, at the nobel square if you wanna change the world with us

buhu, kan vi inte bara strunta i svenska b? jag gillar inte strindberg. jag fattar inte hans böcker. och han var kvinnohatare. elllleeer? ingen vet. jag vill inte skriva ett reportage om honom. jag är hungrig. mitt liv är flummigt. min livssyn liksom. ena dagen är jag värsta hoppfull och optimistisk och tänker typ att allting går och att man har såna enorma möjligheter och kan göra vad man vill och att man verkligen borde leva liksom! och så tänker jag att jag ska göra det helt enkelt! sen andra dagar är allt bara sämst, och visst, man skulle ju kunna göra bra saker, men det gör jag ju inte, och det kommer jag ju inte göra heller och allt är bara sämmmst. och tiden bara går och jag blir bara mer och mer stressad och jag kan inte påstå att jag lever ultimat. och sen känner jag att man borde göra något mer liksom. okej, jag kanske är ledsen, spelar roll liksom, men jag skulle ju i alla fall kunna göra något bra. hjälpa andra. det borde ju göra en lite gladare också, eller? men vad gör man liksom? tips och idéer, taaack! jag vill vara som de där människorna i stockholm som gick runt och delade ut gratis kramar. de var roliga!

over the mountains by the sea and the shore, i hope you come knocking at my door

hej och glad alla hjärtans dag alla!

jag har fått ett munspel! tralalalala

igår gjorde jag och michaela aerobics. vi var grymmmmma! dock är vi inte klara och jag vet inte riktigt vad vi ska ta oss till. funderar på att samla mod och gå till christer och säga: hej, vi är inte klara. låter som en ganska bra plan kanske..? grejen är den att vi ska med 90% säkerhet inte ha lektion på onsdag för vi ska ha skridskor. men om vi ska vara inne ska vi ha den.. så ja, man skulle ju kunna vara iskall och hoppas på att vi är ute. vi får la se hur vi gör :P

idag har jag skrivit loggbok och jobbat religion! yay. jag är alltså klar med loggboken från november nu! skapligt nöjd :P nu ska jag bara lära mig massa låtar utantill till konserten och skriva ett reportage om strindberg. och så lite random småläxor. och just det, skriva en projektrapport också. det känns stabilt. nästan. inte alls. och så ska jag komma på vad jag ska göra med mitt liv också. det är den ständiga frågan alltså. what to do?

det finns mycket bra musik i alla fall! och the hives kommer till open'er! wohow. jag vill resa massa och gå på massa festivaler och inte jobba. det går inte ihop alls. måste lösa det lilla problemet på något sätt :P

haha, jag chattar med min spanjorare. tror att jag säger skumma grejer för det känns som att hon skrattar väldigt mycket åt mig hela tiden. och hon skrattar liksom inte ens med h utan med j. hahaha. jajaja. i alla fall :P

sådär ja, det var väl ungefär vad jag hade att dela med mig av en söndag som denna! hoppas att ni enjoyar er själva. gå ut! det är fint väder!

adjöken :)

och du så vacker att sinatra skulle ha fallit vid dina fötter

bra dag idag! jag vet inte vad som var grejen, men jag var på så bra humör! jag känner att det är lite varannan dag. tisdagen var mycket fin, onsdagen var generellt ganska dålig och idag var bra! men sen är det ju elfte februari också. vad kan gå fel liksom? men jag tycker att vi slutar med varannan dag-principen nu för imorgon borde ju bli bra också. det tror jag!

vad har då hänt denna fina torsdag? tja, inte så mycket speciellt egentligen tror jag inte. vi fixade med powerpointen till konserten. den börjar bli bra nu alltså! :) fick in slutet på strawberry fields forever i min hjärna och den har inte försvunnit än. men det gör inte så mycket :) sen hade vi fysik. alltså ja, det är ju det som var grejen med dagen, fysik liksom, inte så kul, inte så speciellt, men det var kul! haha ja. men sen i eftermiddags var det inte bara bra humör och sånt som gjorde dagen bra utan vi hade även det väldigt fina ämnet estetisk verksamhet! det började lite halvdant med att jag glatt sa att jag kunde lära ut en rytm på congas, vilket jag sen kom fram till att jag inte var så bra på, men sen spelade vi massa, congas och bas och gitarr och grejer och sen skulle vi leda allihopa och det är svårt men det var kuuuuul! så ja, bra dag!

och alla festivaler är så bra i år! N*E*R*D till putte liksom! inte för att jag är ett jättestort N*E*R*D-fan men det är ju ändå coolt! och ganska party! haha. jag har berättat det för typ sju människor idag men ingen av dem visste vilka de var :P så kan det gå. men putte i allmänhet liksom, billie! och hästpojken, maskinen, teddybears och massa fler! :) maskinen kommer ju till örebro imorgon också! ibland är det synd att vara 17.
kanin!


i'd pay to visit you on rainy sundays, i'll maybe tell you all about it someday.

hej alla glada! och ledsna!

den nionde februari var en fin dag! vi tränade till konserten massa, det gick ganska dåligt till en början men efter ett tag gick det lite bättre. :) björn hjälpte oss med våra små teater-grejer som vi ska ha mellan låtarna och visade bland annat hur man kan se ut när man ska se ut som en galen alien. den bilden är lite svår att få ut ur hjärnan :P sen hade vi religion också. intressant ämne! men jobbigt ämne när man somnar hela tiden. vilket jag gör.

sen spånade jag och samir på frågeställningar till idrott och hälsa-arbetet. oh shit, just det, vi blev ju aldrig klara. det ska in imorgon. grejt success. men vi hade en fin stund på skolan i alla fall. jag och samir är ganska flummiga. :) och han trodde att kävesta hette kvävesta. det är lite väl naturigt.


OCH SIMON FYLLER 19! wiiiie :D shit vad gammal han är!och sen kunde jag inte riktigt låta bli att le ett tag i eftermiddags. det gick liksom inte. den känslan gillar vi :) galet, tralala


ojojoj, shit shit, jösses amalialet's make the world's stupidest stand and truly mean it

vi funderar på att göra ett hälsoarbete om lycka. vad tror ni om det? lycka måste ju vara hälsa i högsta grad. för om man är lycklig mår man ju bra. må bra = hälsa. och det känns ju som ett väldigt bra ämne att lära sig lite mer om. bra frågeställningar ska man ha. typ hur blir man lycklig? och så jobbar man med det i tre veckor och sen har man full koll. sounds like a plan! :)

samir och jag randomade idag på lunchen. det gick sådär. kändes inte riktigt som att de ville prata med oss. ;) bättre lycka nästa gång, tänkte vi och var glada över att vi i alla fall fick reda på när nästa karrofest är!

när jag kom hem hittade jag spanskaboken jag hade i sjuan i köket. så jag bläddrade igenom den och sjöng alla fina sånger, cuando el reloj, pippi calzaslargas, tengo hambre och så vidare, och sen kom jag fram till tortilla de patatas-receptet. eftersom jag var väldigt hungrig tog jag tillfället i akt att använda mina spanskakunskaper och bli mätt på samma gång så jag slängde ihop en omelett. ganska god var den, och den väckte dessutom fina minnen från karlsängstiden när hela vår galna spanskagrupp var i hemkunskapssalen och lagade mat. det var tider ;)


nu måste jag träna ensemble. imorgon ska vi köra igenom programmet. shiiieeet. heja oss! ;D

min dag i bilder

spännande, eller hur? :)verkar det ensidigt? ja, ganska faktiskt :)

jag gillar min fysikbok rent utseendemässigt. solstol + solglasögon = snyggt. man får värsta sommarkänslan av den. fast jag fattar inte riktigt vad det har med själva boken att göra men det är väl kanske ett sätt att hålla uppe hoppet om att fysikkursen faktiskt kommer att ta slut och att sommaren faktiskt kommer komma. inte för att jag längtar till sommaren, men annat folk gör kanske det. och inte för att jag har särskilt mycket emot fysik b heller för den delen. fysikprov skulle man ju kunna skippa, men den här dagen har varit riktigt skön, massa sköna fysikuppgifter och massa bra musik. haha, jag är för naturig. men fysik är faktiskt skönt när man fattar. då behöver man inte tänka. inte på fysik och inte på något annat heller. man bara räknar liksom.


i fredags var jag på artonårspartaj! det var skojigt, vi åt mat och dansade dansmatta och sen sov jag en stund bara för att carro hade en så underbart skön soffa ;) igår var jag i örebro, träffade samir en stund, begav mig till kulturhuset där jag träffade jessica och victoria och så kollade vi på beas projektarbeteskonsert! det var trevligt, en del bra band och så massa pengar till katter och hundar. grejt ;) sen kom även samir och felicia och beata och vi spatserade runt på gatorna ett tag, sen gick vi till deed och sen åkte alla hem.

nu ska jag maila spanjoren! tag kar!


stay awake to break the habit


OCH DU, DU ÄR MITT UPPE I LIVET, MEN NERE PÅ GATAN

WAH!

är på så himla skumt humör idag! typ rastlös och jätteglad och ledsen och pigg och trött och hoppfull och helt hopplös. alltihop på en gång liksom! så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. eller det vet jag väl egentligen, snart ska jag och spela fiol och sen ska jag plugga spanskaaaaaa. men det känns som att det kommer gå sådär :P vad är då anledningen till denna konstiga sinnesstämning? ja det är frågan. livet i allmänhet tror jag. det är helt galet. att man lever alltså. jag kan inte riktigt komma över det. och man kan liksom inte ge upp hoppet om saker för man kan alltid göra precis vad man vill och även om allt alltid har gått dåligt kan man alltid göra nästa dag till en grymt bra dag. man har såna extrema möjligheter. så därav hoppfullheten kanske. men sen känns det ganska sämst när allt går dåligt och man tänker att imorgon ska det bli bra men sen blir det ändå inte bra, då kan ju allt kännas lite hopplöst och meningslöst.

i alla fall, den största anledningen till min uppspeldhet just nu är nog att vi hade vårkonsertmöte idag! och jag blir så tagggggad! det ska bli så kul! och ändå extremt sorgligt att det är sista vårkonserten någonsin för oss! men den ska bli grym. yeah yeah wow wow. så idag fick vi alltså veta alla låtar och vem som ska göra vad. och vilken är då första låten på alltihopa? jooooooooooooooooooooo, mitt gullbergs kaj paradis !!!!!!!! som jag önskade! haha, så kul. fatta vilken start! aa, det är helt galet. sen har vi muspare en egen låt! och inte vilken låt som helst utan and i found this boy av maia hirasawa!! och den är ju hur bra som helst! många utropstecken känner jag. men det är ju utropsteckensgrejer jag skriver om så :) vet dock inte riktigt hur den låten kommer läggas upp för det stod bara att vi muspare skulle spela den men jag hoppas att alla får vara med och att jag får spela gitarr. det vore fina grejer! :) sen, det knäppaste och läskigaste och väldigt roliga men också lite tråkiga är att jag och felicia ska spela fiol på en låt! hahaha, alltså ja. det stod liksom fiol: felicia och louise och jag bara, ehehe. nej men det blir nog jättekul! mend et tråkiga med det hela är att det är kör bs låt så då kommer man ju inte få vara med och sjunga på den. så de tär ju lite synd men förhoppningsvis kan man sjunga på någon annan låt, när man inte sitter i orkestern. jag hoppas veeeerkligen att man kan vara med i kören på mitt gullbergs kaj paradis! fatta vad kul, vilken energi och vad bra! jaa. det hoppas jag :)

jaa, men det var väl det jag hade att säga om vårkonserten kanske. en del riktigt bra låtar, men jag ska väl inte avslöja för mycket, haha ;) nu har jag snart fiol, måste gå.

HEDJÅ!

i hate it when the phone goes and it's not you

min plan för eftermiddagen var att få lite bra saker gjorda, lite spanska, lite fysik, kanske öva gitarr och piano. två och en halv timme senare kan jag konstatera att så blev det ju inte riktigt. allting ändrades när min syster frågade om hon skulle stänga av datorn. först tänkte jag att det nog vore bäst, för annars skulle det inte bli mycket gjort. sen tänkte jag dator + ljud = väldigt bra så jag tänkte att den kunde vara på så kunde jag lyssna på lite musik. sen gick jag in på kate nashs myspace och kom på att jag kunde kolla på lite videoklipp som hon hade lagt upp och sen hittade jag det otroligt bra bandet Peggy Sue (de har en låt som heter kimya dawson, this song is not about you but will you be our friend? det säger väl allt!) och sen gick två och en halv timme ganska fort ;) kolla på följande videoklipp så förstår ni varför!nu har jag precis ätit på tok för mycket spaghetti för jag var ganska sämst på att beräkna hur mycket jag skulle ha. och man kan ju inte slänga liksom.. och snart ska jag på dansen! och samir ska testa också så det blir kul! :)


nej nu måste jag diska eller spela piano eller något liknande! mitt vänstra lillfinger är på tok för svagt ;) haha, ja, men hoppas att du som läser detta har en kul kväll! adjöss

förresten! fick precis reda på att p3 live med krunis ikväll är en och en halv timme långt! wie! men eftersom allt bra alltid är på onsdagkvällar när jag har dans kommer jag ju att missa det. men jag och systern gjorde upp en plan som går ut på att hon lyssnar och sen lyssnar jag halvtimmen som är kvar när jag kommer hem och sen lyssnar vi igen på trettiodagarsarkivet på hela en annan fin dag! underbar plan, jag vet. :) 20.30, p3, missa inte!


you were on my mind at least nine tenths of yesterday

OJOJ hörrni, vilken sång jag hittade ikväll alltså! min mp3 var nästan död med den sista låten den hann spela för mig innan batteriet tog slut var My Rollercoaster med Kimya Dawson. Tidigare har jag bara hört den i Juno-versionen och det är en instrumental ganska kort version, men den är ändå väldigt bra! sen nu var det samma låt men mycket längre och med en text som man bara ville... jag vet inte vad man ville göra med den, sjunga den kanske. det jag försökte få fram var att texten var väldigt bra. och hela alltihopa var väldigt bra! lyssna häääär vettja! :)idag invigde jag mina extremt fina strumpor som jag köpte på hindersmässan. (eller köpte och köpte, fick av min kära syster!) så med dessa på fötterna kunde inte dagen bli annat än bra. eller jag har bestämt mig för att alla dagar ska vara bra, för alla dagar är ju bra egentligen liksom. om man lever liksom, då är det ju bra. visst känns det fint nu hurricane? och det hände faktiskt en del bra saker, ensemblen till exempel gick ganska bra! det var skojigt att spela mouthwash, var ett tag sen. eller det kanske var förra veckan? aja, i alla fall :P sen på mukon planerade vi manus till konserten och.. (trumvirvel.....) (HÖR OCH HÄPNA!) kom faktiskt fram till något! så nu har vi några låtövergångar! grejt success! lite mindre ångest i alla fall ;)

sen ikväll har jag inte åstadkommit några under. men inte heller några missunder. kanske eftersom det inte finns ett ord som heter missunder? men ni fattar vad jag menar. mina familjemedlemmar flydde nedervåningen och mitt galna pianospel men jag följde efter för jag var bara tvungen att spela sister jane för dem! det är en fin sång!cooola killar! :D
life is a highway and i'm gonna ride it
every day's a winding road yeah
my rollercoaster's got the biggest ups and downs
as long as it keeps goin' round it's unbelievablepeace

åh det skulle ju va dans dans dans

IKVÄLL blev jag på pophumör! förstår ni vad jag menar? sådär, att om jag spelar en tillräckligt fartfylld och glad popsång så finns det inga bekymmer längre och om jag dessutom skulle spela den med massa andra glada människor för massa andra människor eller bara dansa massa så skulle allt vara perfekt! förstår ni känslan? den känslan känner man ju nästan aldrig, kanske en varm sommarkväll på någon festival vid någon fin scen eller en natt i köket när man är för trött för att fungera normalt och istället bara hoppar runt. men man borde ju känna den känslan varje dag liksom. det är något jag ska satsa på kanske! jag skulle vilja ha ett band med massa blåsare så att vi kunde spela massa gladpop a la håkan hellström. och sen turnera runt i sverige under sommaren? det vore fint! men tills vidare får jag nöja mig med mig själv och min gitarr och min soffa. det räcker en bit i alla fall ;)


ni förstår vad jag menar


RSS 2.0