hej

coolaste snubbarna som var med på allsång igår, jag säger då det! :D


det perfekta sättet att vakna på...

...är att vakna av att en syster kommer in på ens rum och berättar att håkan hellström kommer till way out west! ohoohooahaaa! helt galet, han ska spela hela känn ingen sorg för mig göteborg-skivan från början till slut. jag säger då det, helt galet! :Digår var det trevligt trevligt med den gamla klassen, vi blev uppätna av mygg en stund på alnängsbadet, men sen hamnade vi till slut på max där vi drack milkshake och hade allmänt kul! :) allting avslutades med mora träsk och broccolipaj, ni förstår ju själva att det var fint liksom.


and if you fall hard, i fall harder

frukost och p3 live session med shout out louds, rekommenderas varmt! :D


jag var ingen, du var aprilhimlen

oj vad random! jag satt och försökte lyssna på lite band som kommer till way out west, vilket jag för övrigt är ganska dålig på för jag orkar inte läsa om alla artister eftersom way out westarna skriver så sjukt jobbiga texter som man inte får ut mycket alls av, så istället kollar jag på bilderna på artisterna och tänker att de var snygga, de är säkert bra eller de var inte så snygga, men de kanske är bra ändå och sen lyssnar jag på en halv låt och sen orkar jag inte mer och sen byter jag. i alla fall så lyssnade jag lite på pavement (efter att ha tänkt de var ju lite halvsnygga i alla fall och namnet är ju ganska snyggt och jag känner igen det väl och det känns som att de är bra) och helt plötsligt sjöng snubben you're the kind of girl i like, because you're empty and i'm empty. hm, tänkte jag. jag känner igen det där.om håkan gillar pavement borde väl jag också göra det! ;)

you said that bananas could make us high, saved them in your locker till they got dry

alltså börjar man bli lite för gammal när man spenderar dagen med att sitta och nostalgera sig och kolla på massa gamla bilder och tänka att, åh vilka fina tider det var? men det var allt fina tider!

mina planer för dagen var att spela gitarr, packa upp, spela yatzy och baka muffins. känns det inte som en fin dag så säg? hittills har jag spelat gitarr, och herre jösses vad laakso gör bra musik! man glömmer bort det ibland, men sen kommer man på det igen. västerbron till exempel, holy smoke!

vad tror ni om randiga muffins? det känns som en fin idé! let's be kreativa!nostalgibild på hög nivå!

jag känner att jag kanske borde typ, eeh, sluta nostalgera mig och bygga upp lite nya fina minnen istället? men förhoppningsvis är det lugnt, för jag kommer troligtvis att tänka tillbaka på denna tid om ett år och tycka att det här var fina tider också, för det är ju ändå ganska fina tider. jag menar det är väl egentligen allt som oftast fina tider, bara att det är fint på olika sätt. och all finhet behöver inte heller vara glad finhet, men så länge man kan hitta något vackert i världen så kan man väl vara nöjd, eller?

bara liksom för att...

 

nattliga promenader äger, simon och natta är bäst! ♥


du var solskenet

nattens svåraste val, sova eller sitta uppe? jag vill såklart sitta uppe och ha en jätteskön natt, lyssna på tystnaden eller kanske spela lite gitarr, jag känner att en midsommarnatts dröm är ganska passande en natt som denna, en dröm som denna. men tyvärr är det inte lugnt i natt. men lugnet kan komma, och det är ju lätt värt att vänta på, men grejen är den att jag är trött som döden och nästan somnar hela tiden. jag älskar att sova, men det är tråkigt, men åh, vad skönt det skulle vara. dock löste sig problemet på ett ganska fint sätt nu, nattlig promenad nalkas. louise kvarnbrant likes this.

jag kom förresten på idag att jag inte vet vad jag ska göra i höst. alltså på riktigt. verkligen. vad ska jag göra i höst? hösten kommer. hösten kommer snart. det säger bara pop, sen är det popaganda och sen är det höst. jag vill inte bara jobba med något tråkigt. och, hahaha, det är ju inte så lätt att hitta ens ett tråkigt jobb. så ja så ja så ja.

igår var en sjukt bra kväll. jag var galet trött, och jätteglad! jag älskar att vara galet trött och jätteglad! jag skrattade åt allt tills jag la mig ner, då somade jag. kråkan som väckte oss igår morse till exempel, den var rolig den! att få plats sex stycken i ett tältrum för tre personer är också väldigt underhållande. felicias metod att bara falla ner mellan två personer var nog den bästa. :D


mississippi kan vänta på en bättre dag men inte jag

midsommarafton, en avslutad cykelsemester och precis som natta har konstaterat så är det ett år sen den där natten när vi var i polen och michael jackson dog. just den händelsen var väl inte den allra muntraste, men åh, jag tänker tillbaka på polenresan i allmänhet och den var så fin och jag måste säga att jag sörjer lite för att det inte blir någon i år. de där veckorna som vi bara satt på balkongen och spelade kort, åt jordgubbar och lyssnade på arctic monkeys, ja, jag skulle gärna ha dem igen. och kära heineken open'er festival, det var fina dagar och nätter. tänk att ett år kan gå så fort och att så mycket har förändrats sedan dess, fast ändå inte, fast ändå. galet

cykelsemester var det alltså! tror att jag ska berätta lite ordentligt om den någon gång, men inte idag. jag har snart varit hemma i två timmar och hittills har jag inte orkat göra något mer än att äta fyra mackor. och jag som sa att jag aldrig skulle äta något mer efter denna vecka. vi har ätit sjukt mycket. men vi har även cyklat femton mil, och jag har dött ett flertal gånger. men det vat det värt! awesome, skulle man kunna säga. awesome rags skulle man kunna tänka. det gjorde jag, hela tiden. det är jobbigt när man får två ord på hjärnan, hahahaa.

duscha känns som en finfin idé! hitta något att ha på sig och komma på ett sätt att ta sig till born är också högprioriteringsgrejer. oh, nu kommer föräldrar visst hem. punkt tre löst, greeejt!

trevlig midsommar människor hej hej!

all i wanna do is ride bikes with you

Hej alla!

det har hänt sjuuuuukt mycket spännande saker sedan senast! eller inte. men en del i alla fall! kronprinsessan har gift sig! det firades självklart tillsammans med systrarna hemma hos mormor och morfar. jag tog på mig mina allra rojalistiskaste kläder: värsta svarta ballongkjolen och värsta kungligt blåa koftan och värsta pärlhalsbandet och jaaa ni fattar! hemskt nöjd var jag! :D bröllopstårta, snittar och champagne förtärdes. höjden av festlighet! resten av helgen har jag mest virrat runt och försökt att förbereda mig inför den kommande cykelsemestern. väldigt virrigt! men nu är faktiskt det mesta under kontroll, och jag fattar ingenting. hur kan det vara under kontroll? okej, allt är inte under kontroll, men mycket. jajaja, tror att jag måste fixa lite mer. men tack i alla fall för världshistoriens vackraste väder! jag gillar't!

igår kom cyprioterna hem! loveeeeely! nu taggas midsommar i born, det kommer bli stort

bababababa bababababa who!

we sang songs all night long and we danced, in france

Jag kom på vad jag vill göra! Jag vill ju lära mig franska! Oj vad fint! Fatta att flytta till Paris och lära sig franska. Det är ju faktiskt en plan som tåls att tänkas på. Men nu ska jag faktiskt gå och söka brighton-skolan, hejs!

vit päls är förresten ganska bra

och jag har varit vaken i 22 timmar, oh yeah

jag faller som ett regn på sommarens första dagar

Jag går runt och oroar mig för att Victoria och Daniel inte är kära. Tänk om de inte är det. De kanske var det, men sen nu har Daniel gått och blivit kär i någon annan, men hur tusan ska han kunna säga det nu, när ingen har pratat om något annat än bröllopet på typ ett år..? Vad ska man göra med alla disktrasor liksom? Åh, vad jag inte vill vara prinsessa. Åh, vad jag inte vill gifta mig med någon jag inte är kär i. Men de kanske är kära. hoppas hoppas.

Jag flydde i alla fall från köket och bröllopsförberedelserna till vardagsrummet och soffan och musiken. Sov en stund till hästpojken och fyllde ännu en gång i ansökningsblanketten till brighton utan att skicka in den. Var ledsen och stressad över den dumma dumma cykelsemestern som ju bara skulle vara en fin fin cykelsemester och tänkte på vad fort veckan har gått och vilka bra människor jag har träffat. Önskade även att jag någon gång kom på någonting att säga och funderade över om jag alltid bara överdriver allting. Vill inte att känslor ska försvinna men orkar inte med dem. Vill inte blogga och vill inte att folk ska läsa men vill blogga och vill att folk ska läsa. Sorgligt är vackert, jag tror förresten att jag ska göra om min bloggdesign.

Godnatt

another sunny day

Skapligt nöjd, mhm!


Dan - is going to miss cyprus :( but is going to enjoy the company of his lovely cousin Louise :)


(klippte dock bort konversationen där jag övertalade honom till detta...) :P

 

för övrigt har jag haft softaste arbetsdagen! sol var det också! sen köpte jag en klänning på h&m och nu lyssnar jag på världens bästa belle & sebastian ♥ roadtrip-möte på gång. dock kommer jag typ inte hinna vara med alls för det har inte börjat än och snart måste jag ju sova! väckning 4.30 är ju mysigt. :) och imorgon är det dessutom lunch men banken! hahaha oh gosh


fred ut


maybe life is a song but you're scared to sing along

Jösses vad trött man blir av att arbeta! Min hemskt slitsamma arbetsdag varade i två timmar och innehöll allt från namnskyltsklippning till stoluppställning. två liter grädde, tjugo rosor och trettiotvå meter duk köpte vi också. tur att vi var tre personer!

innan detta hårda arbetande hann jag inviga min bästa vän sen gymnasiekortet, sommarlovskortet! ♥ för tillfället kan man faktiskt säga att sommarlovskortet nästan gör ett bättre jobb än gymnasiekortet gjorde; jag får nämligen använda det när jag vill på dygnet! dock varar det inte lika länge som gymnasiekortet och jag har ju faktiskt betalat femhundra riksdaler för det. men det är inget man behöver tänka på!

när jag anlände till örebro tog jag fram min hitta-karta och styrde mina steg mot tullängsskolan. det gick alldeles galant och tjugo minuter senare kunde jag konstatera att jag befann mig på rätt plats redan fyrtio minuter innan arbetsdagen började så jag passade på att undersöka omgivningen. jag hittade en fin park och en fin åker! och ett fint villaområde!

senare på dagen letade jag efter fina tyger men hittade tyvärr inget jättefint men köpte lite ändå för att jag ska kunna sy om jag vill sy, vilket jag vill. sen skurade jag en list väldigt länge. nu är den väldigt ren!

det är den fjortonde juni och klockan är straxt efter tio och jag ska gå och lägga mig, det är märkligt märkligt. jag har en känsla av att det kanske inte endast är det hårda arbetet som har gjort mig så sliten, utan tröttheten kanske till viss del beror på tretimmarssömnen som natten bjöd på. så går det när man har en syster och lever ett liv som är värt att fundera över. jag hatar att nätter är bättre än dagar. jag älskar känslan som kan infinna sig på natten, känslan av att man kan förändra allting, och jag begriper inte vad som egentligen sker med denna känsla de där tre timmarna som man sover. vart har den tagit vägen när man vaknar? jag ogillar att må dåligt när man vaknar på morgonen. 

meningen med livet: att ha på sig konstiga kläder. kan ingen bjuda mig på maskerad snart?


det bästa med att städa

jag städar egentligen väldigt lite när jag städar

ååh pooolen, tralala, varför ska du vara så besvärlig?

shit, imorgon kommer det hundra högstadieelever till tullängen. jag har ansvar för tolv åttor. jag ska vara rolig och undehållande och ansvarstagande och ha koll. jag har ingen koll på någonting. men jag har en väldigt cool natur- och teknikläger 2010-t-shirt. tur det i alla fall!


hmm

jag är väldigt dålig på att städa min garderob. det är alltid samma sak; hmm, de här byxorna använder jag ju aldrig. men de är väl inte så fula? eller? jag testar dem. alltså de är ju inte direkt snygga. men de är ju inte jättefula. jag kan ju inte slänga dem. sen hänger jag tillbaka dem och tar inte på mig dem en enda gång innan jag städar garderoben nästa gång. idag var jag dock lite drastisk och klippte av dem till ett par shorts. det blev ju inte jättefint. men inte direkt jättefult heller. jag tror att jag ska hänga in dem igen, jag kan ju inte bara slänga dem.. :P

jag är ganska dålig på att städa i allmänhet faktiskt, jag städar ju liksom inte, jag bloggar ju.

min sommar är helt galen. jag har aldrig haft såhär mycket planer förut i hela mitt liv. nu börjar saker krocka och jag kommer missa roliga grejer :( nej men det är lugnt, om någon vill hitta på något någon gång på sommarlovet så är det bara att höra av sig! jag är ledig vecka 27 och vecka 31! ;)

städish!

another summer, it's just another summer

Kvällens upptäckt: Selleri är underbart gott!!

Kvällens konstaterande 1: Belle and Sebastian är otroligt bra

Kvällens konstaterande 2: Jag äger på att laga mat

Kvällens konstaterande 3: Jag äger inte på att fotografera


risotto med kidneybönor ♥


fixarlördag var det alltså, eeeh, ja. som ni ser har jag ju i alla fall lagat mat! men inte så mycket mer, nej. grejen är den att jag är ensam hemma och eftersom jag är en väldigt o-independent kvinna så kan jag ju inte typ söka till folkhögskola eller beställa flygbiljetter själv, nej nej, det skulle jag aldrig våga. så därför gör jag inte det. :P men jag har i alla fall besökt farmor och vi har ätit jordgubbar ♥ och lagt klart 1000-bitars pusslet! dock fanns det bara 998 bitar, lite synd.


åhå, gillar man belle and sebastians cover på here comes the sun? svar: ja

det var väl det jag har gjort idag. tror att jag ska städa nu. faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt. det är inte ens så himla stökigt. och det är inte ens så himla tråkigt. det bara blir inte aaaaaav. heja heja heja heja heja mig.

åh nej, melissa horn-reklam på spotify, jag blir lite rädd


du måste vara blind för du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är

idag är det den stora fixarlördagen! min plan är att boka polenbiljetter, maila banken, ansöka till folkhögskola, laga mat och städa. men det har i och för sig varit min plan ungefär varje dag på detta lov, men idag har jag en bra känsla! jag tror att det blir av, eller i alla fall lite av det ;)

gårdagen var mycket fin! träffade några kamrater från min före detta ( !! :O !! ) klass och planerade inför sommarens cykling! haha, jag kan inte påstå att vi kom fram till jättemycket, men lite i alla fall och vi hade mycket trevligt! timmarna gick fort och efter cirka 3½ timme på la baguette gick vi vidare mot mc donalds och åt lite pommes frites, eftersom vi hade hunnit bli hungriga igen ;) jag jobbade hårt för att övertala mina vänner att de skulle hänga med till satin, jag lyckades inte alls. nu i efterhand har jag dock fått veta att jag i alla fall nästan övertalade dem så det var ju positivit! ;)

sen kom jag hem och lagade en mycket välsmakande middag. tacos stod på menyn, och det är lite roligt att min kära familj består av fyra personer och att vi var tvungna att ha tre olika köttfärsröror :P en vegetarisk, en vanlig och en utan tacokrydda. man kan ju inte äta vad som helst ;) vickan och jag firade även med lite mousserande vin. jag vet inte riktigt vad vi firade, men äckligt var det i alla fall! och mamma pratade i telefon och sa att "ja vickan och lollan sitter här och delar på en flaska vin" det lät ju kanske lite fel eftersom hela flaskan innehöll två deciliter, men men ;) jag blandade med maaaassa alkoholfri cider haha

sen satte vi oss på den blåa bussen och begav oss mot satin! tack vare mina fina flyers behövde vi endast betala 20 riksdaler för entrén! (jag är ganska nöjd) men en väldigt fin kväll med väldigt fina människor och väldigt fin musik blev det i alla fall! jag ska aldrig mer gå till frimis. ;)

idag är det arctic monkeys och the koooooks som gäller, det är fina grejer det! jag vaknade och var på ett sjukt seaside-humör, haha! fin sång, men lite överskattad, men fin som sagt, lyssna själva!neeej, alltså jag tror att jag måste ta mig till farmor och lägga lite pussel.. börjar få lite pusselabstinens här. tv-programmet pussel vore inte heller helt fel en dag som denna. tror att vi har några avsnitt inspelade, det kanske kan bli ett fint sommarnöje! ;)


och jag ramlade omkull och tog mig upp och sen, ramlade jag omkull igen

halloj, kära läsare!

jag förstår att ni med spänning väntar på en uppföljare till matlagningsbloggishen och att ni dessutom vill veta allllllllllt som jag har gjort sen jag senast uppdaterade! i won't let you down, kära läsare!

hårda dagar har passerat, heavy lifting är inte min grej, och inte att börja jobba klockan sju på morgonen heller, men trots detta måste jag säga att det har gått bra och att det har varit fina dagar! det är ganska kul att dra sladdar på tåg i alla fall ;) igår hanns ett besök hos farmor med och ni ska veta, kära läsare, att pusslet börjar närma sig sitt slut! ett år har vi alltså lagt på detta tusenbitarspussel men nu är det inte många bitar kvar! måste ta mig dit och lägga mer snart innan någon annan gör klart det! det skulle kännas hårt att komma dit och så var det färdigt! haha, alltså jag måste verkligen säga att det är sjukt kul att lägga pussel! jag vet inte varför, men det är verkligen kul! det borde ni prova någon gång, kära läsare. okej, nog pratat om pussel. idag tog jag och carro oss till drottning kristina-parken och avnjöt ett gympapass i den underbara sommarkvällen tillsamammans med två andra hemskt taggade atleter! haha, seriöst flummig upplevelse, men ganska roligt! jag skrattade i alla fall åt hela situationen! solhälsning a och solhälsning b och krigaren och uppåtgående hund och nej, yoga är nog inte min grej. men det var lite underhållande på slutet när vi slappnade av och ledaren sa att vi skulle känna stillheten och mjukheten i kroppen och jag låg där och ajade mig över min smärtande rygg haha. inte så hemskt vig, nej. men men, sånt är livet, kära läsare.

men nu, kära läsare, det som ni alla har väntat på


dagens bönelibönburgare! qué rica! applåder!

och jag skulle vara nyttig, men hur tusan ska det gå till när syster bakar kladdkaka? jag har ingen karaktär, tralala


so if you're lonely, you know i'm here waiting for you

förvirrad_tjej_92 funderar

eller jag är inte så förvirrad. eller jo ganska, men mer att jag tänker på många saker samtidigt och ja, ja ja ja ja, ja, jag vet inte vad. nyss tänkte jag till exempel att nee vad tusan, jag måste ju försöka skicka tillbaka bikinin till min spanska utbytesstudent och tog mod till mig och skrev till henne på msn och tänkte att hon kanske inte hatar mig, hon kanske bara inte såg mitt facebook-meddelande, men vad händer? hon svarar inte, utan loggar ut istället. hon hatar mig. och sen mailade jag min före detta kemilärare och sa heej, jag vill ta ledigt och gå på lunch med banken. vi får se om hon svarar. och så ansökte jag nästan till folkhögskola i brighton! fast jag gjorde det inte riktigt, ska göra det sen.. :P så håller vi på att planera cykelsemester, it's gonna be aaaawesome, i'm telling you! ;) det är kul att planera saker. :) polenpolenpolen är dock jobbigt att planera, bara att jag blev så himla taggad nu och att det är så himla billigt, och att jag hade gett upp men nu började tänka igen att vi nog kanske ska gå så nu blir det ju jobbigt om vi inte ska gå. visst kan man åka till brighton typ 30 augusti om man är på popaganda 27-28? för man måste ju gå på popaganda..! och på tal om pop, satin på fredag!? sån tur att alla mina mateys älskar satin! not. börja! älska! satin! snälla.. :) nästa vecka ska jag och carro på nora gf-gympa i parken! hahahah

förvirrat? tja, lite.

the day before yesterday var jag hemma hos simon och kollade på film! vi såg lonesome jim, som var, precis som jag hade blivit lovad, väldigt skum! så nu ska den tillbaka till sin rätte ägare! om du läser detta! och även om du inte läser detta! :) sen åt vi i alla fall mackor och drack te och vid tolv började vi kolla på 500 days of summer. bara för att den är så söt :) men jag visste ju redan innan att jag skulle somna... men jag var vaken ett bra tag faktiskt! hann se när de pratade om belle & sebastian och när de spelade reginus och ja, massa bra grejer i allmänhet. men sen på slutet somnade jag, ganska medvetet och frivilligt bara för att det var så skönt och för att jag ändå hade sett den. jag tänkte ju då att simon skulle väcka mig när den var slut. jag vaknade dock av mig själv. ganska förvirrad. klockan tjugo i fem. väckte simon och sa adjö, begav mig hemåt, sov några timmar till i min egen säng. :)

igår lagade jag linsbiffar! juuuust det, jag tänkte ju starta värsta matlagningsbloggen ju! värsta fula matlagningsbloggen! hahahaha. undra om jag har någon lagom ful bild jag kan lägga upp. ska se efter. :) sen på kvällen var jag inbjuden till bibben för att "mulla taco (utan kött) och kolla på film" det lät ganska bra tyckte jag, och det var ganska bra! fick fina studentpresenter av carro och gav bort fina studentpresenter! vad ger man till icke-godis-ätande-kompisar? min fantasi räckte till att köpa en ananas och hänga i ett blått snöre. grejt success :P sen kollade vi på the nightmare on elm street. ganska ful. faktiskt inte så läskig. synd att inte johnny depp var med. :P

jag tänkte på en grej, undra hur mycket vi människor dömer andra människor utifrån vad man har för statusuppdateringar på facebook..? alla har liksom miljontals kompisar på facebook som man typ inte känner i verkligheten och det enda man ser från dem är ju typ vad de gör på facebook. vad hemskt! prestationsångest på hög nivå, mhm! hahaha, ojoj, undra hur många som dömer mig utifrån denna blogg? inte alls bra! tur att jag har så få läsare! men men på tal om detta, såg roligaste och sannaste south park-avsnittet om facebook idag. hahahaha. kul. läskigt. se det


i know you want it, aha

och akta er för bövelen för läskiga saker som sallad! och skarpa bilder!

neeej, nu måste jag sova! jag jobbar ju nu för tiden vettni. man kan ju inte bara gå och vara arbetslös, måste ju försörja sig själv och vara samhällsnyttig i tider som dessa! nej men gud, ja, alltså det är hög tid att sluta skriva nu känner jag, jag säger då dettell me where it is, 'cause i'm looking for your happiness

läser gamla blogginlägg och tänker att oj vad allting förändras. fast ändå inte. fast ändå. för ett år sen var jag sjuk och polen-nervös och försökte uppskatta och utnyttja all tid och var ganska glad. för två år sen spelade jag gitarr och satt vid datorn och umgicks med kompisar och försökte uppskatta och utnyttja all tid. för tre år sen hade jag ganska dålig musiksmak. och fick reda på att jag kom in på risbergska. jag vet inte vad slutsatsen egentligen är, jag tror inte att det finns någon. kanske att det är synd att sommarlov är det enda jag har ig i när det enda jag har just nu och för alltid, tills jag kommer på något annat, är just sommarlov. idag har jag inte lyckats göra något helleeeeeeeeeeer. men snart ska jag till simon! det ska bli mysmysigt! och just nu funderar jag på polen.. det vore nog väldigt trevligt! men, orkar man ta tag i bokningen? mina kära kompanjoner har åkt till halmstad så det hänger på mig. hm hm hm. london blir det i alla fall i juli! så najs! senast jag var där var 98 så jag känner att det är dags ;) försöker hitta något bra band som spelar där när vi är där, men har inte riktigt lyckats än. fick för mig att bombay bicycle club är bra så jag lyssnade lite på dem men blev inte övertygad.. vilket jag sällan blir i och för sig, men i alla fall.

detta med lycka alltså, är inte det väldigt intressant? det där lyckoarbetet som vi gjorde fick en verkligen att tänka, men jag vet inte om det var positivt. man blir så galen av att tänka på lycka och sånt, och alla säger olika saker och man blir bara förvirrad. jag tror att jag har börjat tänka alldeles för mycket. dock tycker jag att man borde tänka mycket. alla borde tänka mycket. jag blir så trött på folk som inte orkar tänka och som bara accepterar allt som allt är och alltid har varit. men hur ska man då tänka, är den stora frågan. positiv psykologi, kom på saker att vara tacksam för och sådär lalala. känns ju smart. men lite vetenskapligt. jag orkar inte vetenskap. sören olsson sa på studenten att man bara ska välja att vara glad. att man inte behöver leta efter orsaker att vara glad för orsaker kan försvinna, men om man bara väljer att vara glad så kan man ju vara det jämt. det låter vettigt tycker jag. men det funkar inte om man är ledsen. hahaa. sysselsättning tror jag på. därför är det synd att jag har sommarlov. men musik och vänner tror jag också på! slutsats: nu ska jag gå och städa och lyssna på shout out louds och träffa simon! greeeejt, hej hej då då

he didn’t graduate from school but I can guarantee you he’s got the brains for one and two and three

...och så dog ipoden mitt i dagens (nattens) fina ligga-på-soffan-och-sova-och-lyssna-på-shout-out-louds-stund. inte helt okej. men jag tar det nog som ett tecken och går och lägger mig.

jag tog studenten igår. det var väldigt märkligt, man kände sig lite som om man vikarierade som student. inte riktigt på riktigt. men på riktigt var det, om nu någonting är på riktigt. det började fint med champagnefrukost hos markus (där vi länge försökte öppna min champagneflaska tills vi insåg att det var skruvkork), och efter dagens första flakåkande fortsatte det sedan med fotografering på skolgården. sedan följde sallad, sång och tal i matsalen, program i aulan och bildspel i a15. älskade a15. efter detta var det redan dags att springa ut och i kön mot dörren hittade jag dan, björn och ulf och sa hejdå till dem och grät lite. sen sprang vi ut och jag grät lite till. det funkade faktiskt oväntat bra att inte gråta så mycket igår, men det var nog mest för att jag inte tänkte på att jag höll på att ta studenten. för tänker man på det gråter man ju. det har jag i alla fall gjort det senaste halvåret eller så och kommer troligtvis att fortsätta göra också. hahhaa, mes-jag. jag sa hejdå till mitt finfinfina skåp också. jag saknar det redan. :P

av min kära familj fick jag såpbubblor och en studentpimpad apa. eller jag fick inte apan för den var ju faktiskt vickans. men jag fick titta på den! sen blev det mer flak och lite marsh innan det blev flakåkning genom stan. det bästa med den var nog vår dans. den var fin den! ♥

sen åkte vi finbil hem och jag fick välja musik och när vi anlände till nora åkte vi runt lite med fönsterrutorna nere och öppen taklucka och poppade håkan på högsta volym. ganska kul :P sen blev det party i partytältet i trädgården! massa kul! bland det roligaste var att vi nästan inte hade någon vegetarisk mat (bara en läskig tomat- och fetaostpaj) så jag fick värma lite fryst mat. yeaaah! :D

sen bar det av mot den stora staden igen där det var förmys hos mats och sedan frimis. jag och martin hade en djup, underhållande diskussion om bland annat gud.

frimis var lite party, men musiken ja, den kan diskuteras. jag blev inte nöjd förrän straxt efter ett då ramlar kom. att den sedan följdes av song 2 och macarena bidrog även till det stigande humöret :P

sedan var det stadsparken med massa folk och soluppgång! jag tyckte att det var mysigt och man fick en riktigt fin nattkänsla! nu när jag tänker tillbaka på det inser jag att min hjärna nog kopplade samman det lite med polen. soluppgång och massa folk liksom. det gillar vi. sedan gick jag och felicia upp mot stan och var ganska trötta och skrattade åt det mesta och pratade med lite flummiga snubbar. sen blev det att åka hem och efter drygt 25 timmars vaken tid blev det att sova från halv sex till halv sex. jag gillar inte riktigt det här med att vakna 17.30. det känns inte helt bra, och jag har inte lyckats åstadkomma så mycket idag.. men, jag ska lyckas åstadkomma saker på resten av sommarlovet/framtiden/livet. faktiskt. jag ska försöka i alla fall.

men nu ska jag sova. igen. funderar på att slänga upp lite bilder någon dag på min vanligtvis oh så bildlösa blogg. det kanske vore något. vi får se vad som händer helt enkelt

 

here's the day you hoped would never come

hej alla människor jag är rätt så rejält stressad, skulle ha varit i örebro för typ 45 minuter sen meeeeeen måste man inte blogga en dag som denna? kände att den här låten har något med dagen att göra. typ. eeeh. nu ska jag till den stora staden, hörs puss hej!


RSS 2.0