don't let them closer to this secret, that i may love you

jag dör. eller så dör jag inte, men jag vet inte om det hjälper.

ikväll har jag gjort broccolipaj. den blev faktiskt riktigt god! och det är pajens fel, och endast pajens fel, att jag fortfarande är vaken. man kan ju liksom inte frysa in någonting varmt.

long beach + gitarr = tummen upp


and i won't forget you, at least i'll try

internet är inte bra för mig. inte alls, inte alls, inte alls.

sedan senast har jag sagt adjö till trettio spanjorer, beställt en studentmössa, firat earth hour med två värmeljus och en gitarr, sovit massvis med timmar, träffat cypern-släktingar och borstat håret. inte så illa va?

nu ska jag sova för snart ska jag och michaela aerobicsa oss. jag tror aldrig att vi kommer bli klara med detta arbete.godnattis


du kan aldrig svika din bäste vän och samtidigt bli bra på att sjunga

trötttttttttttttt men mår ändå ganska bra. sitter helt själv (kanske inte så konstigt eftersom klockan är tjugo i sju) i samkorridoren och lyssnar på guldgossen. ganska fint! idag har vi vårkonsertövat och vårkonsertövat och vårkonsertövat hela dagen. jag var helt själv i min stämma jättemycket :O men det gick ändå helt okej. med detta menar jag att det finns någon låt som jag kan spela. haha. and i found this boy gick sämmmmmst för jag spelade på en omstämd gitarr! lära sig av sina misstag, va, vad betyder det? haha. hohojaja

och vet ni vet ni vet ni, imorse hittade jag ett påskägg! peppet gömmer påskägg i skolan såhär till påsk och i år lyckades jag alltså hitta ett! jag och felicia var i samkorridoren och skulle jobba lite religion och då sa jag att vi borde leta påskägg istället, men vi kom ändå fram till att vi var tvungna att göra religion. men bara för att leta litelite så tittade jag efter i en blomkruka. och där låg det ett äggg! med massa godis i! haha, dagens happening ;) sen kom det en lärare och sa åt oss att vara tysta trots att vi satt nästan tysta i en vanligtvis jättepratig korridor. det var ganska kul! idag har jag städat mitt skåp också! satt typ en timme på golvet vid skåpen och sov/städade/åt godis. ganska skönt (: och nu ska vi alltså ha knytkalas med spanjorerna. om en halvtimme börjar la gran fiesta. hajpt. jag kommer somna ;)

skönt med påsklov men sämst att jag har så mycket att plugga. haha. mitt sista lov ser inte lovande ut. lov. lovande. haha.

finns det något finare än svensk popmusik? :) ♥


lev som en gris och dö som en hundjag är klar med min rapport. jag är nöjd, mihi. andra behöver sova en natt, för mig räcker det lätt med fyra timmar! vet ni förresten vad spegelkanon är? coolaste grejen! man är två stycken, så lägger man noterna på ett bord, och så står man på varsin sida av bordet och så läser man liksom noterna åt olika håll, en uppochner, eller hur man ska säga. mozart skrev såna! för tufft! haha

nu ska jag sova! adjöss

livet är människans bästa tid

kvällens fråga: hur tusan ska jag kunna skriva en rapport om lycka på ett a4? just nu flyter det på bra som tusan men jag vågar inte riktigt fortsätta för jag har cirka en tredjedel av pappret kvar och massssssssssa fakta + egna reflektioner. jag vill skriva mer, jag vill skriva mer, jag vill skriva mer! haha

för övrigt har dagen varit ganska trevlig, stadsvandring med spanjorer, lite shopping (mooooonki) och så vårkonsertrep! alltså vårkonsert! me gusta mucho! imorgon blir det rep i aulan hela dagen! sen blir det knytkalas på kvällen. it's gonna be awesome! ;)

nej, men nu ska jag väl försöka skriva lite på hälsoarbetet och sen får jag väl ägna några timmar åt att försöka förkorta det eller något. inte min styrka, alltså borde jag enligt den positiva psykologin inte ägna mig åt det. haha. nåväl.

oj, jag råkade glömma att uppdatera. nu har några timmar passerat men jag har inte kommit så mycket längre på mitt arbete. dock har jag haft ett väldigt underhållande samtal med min spanjor och dessutom fixat fram lite krunegård. inte helt fel såhär på kvällskvisten! för övrigt är det ganska roligt att alla vi svenskar refererar till våra gäster som "min sapanjor" och "din spanjor". haha, hoho!

I'm thinking, do I have to plead to get you by my side?

hojoj, mina vänner, fin dag som börjar lida mot sitt slut. sammanfattningsvis:

redovisningaaaaaaaaaar hela dagen, jag sov nästan eftersom jag inte sov så mycket i natt. men jag lyckades hålla mig vaken. :) vi var sist på hela dagen! :O men det gick ganska bra och det kändes ganska lugnt. skönt! sen sprang vi iväg till aulan där vi väldigt förvirrat spelade igenom wind en och en halv gång typ och sen bytte vi väldigt förvirrat instrument till and i found this boy och sen blev jag ännu mer förvirrad när jag började spela den låten och det lät sjukt konstigt. jag fick för mig att jag hade fått hjärnstopp och typ spelade på fel band eller något men så var inte fallet utan jag hade en omstämd gitarr. så jag bytte och hann spela några toner, sen tog låten slut, sen spelade vi den en gång till och sen var det slutrepeterat. :P haha. sen tog jag med mig lilian upp på stan och vi andamos por las calles de örebro. jag måste bara säga att man känner sig sjukt internationell när man går runt en la ciudad och snackar spanska! haha, lite kul, jag snackar spanska och lilian snackar engelska. underbart! jag typ tänker på spanska nu. mitt huvud är förvirrat. i alla fall, vi gick runt lite, käkade på mc donalds och begav oss mot gustavsvik där vi träffade los otros. sen badade vi. mest bubbelpool för min och samirs del, haha. jag tvingade honom att vara där, mohahiho. sen åkte vi hem, gjorde nora by night och nu har jag börjat på min lycko-rapport. bastante interesante, sí?! :D det var i alla fall roligt att visa lilian sjön, hon var alldeles fascinerad över att det var is på den! hahaha

och vet ni vet ni? jag har sovmorgon imorgon!!! nu när jag tänker på det så brukar jag alltid ha det på torsdagar, men i alla fall! :D soova = fett najs! :):)             (för övrigt ser jag typ ut som en vampyr just nu)

jamendetvarvältypdet

mina tankar far hit och dit och tillbaks igen och hit och tillbaks igen.

upp och ner och hej och hå och mycket i huvudet!

just nu är allt dock ganska bra. jag har en spanjor! vi var och bowlade ikväll. imorgon ska vi till gustavsvik! det dåliga är att jag aldrig hinner sova. och att det jag ska säga på svenskan är ungefär dubbelt för långt. det suger. men det är ju bra att jag har något att säga i alla fall. men jag är sämst på att förkorta, haha.

nu börjar jag bli hungrig också. då gäller det att fort gå och lägga sig! ;)

nej men ja, kul att catcha upp med dig bloggen, vi får talas vid en annan dag :P

adiós!

FINA GREJER!

Ja, jag säger då det!kan man inte typ ta bort söndagar från almanackan? vore bra!


dagens tips: long beach - laakso


oj, jag upptäckte precis att det är en tjej som står och häller vatten på dem med en vattenkanna. jag har inte sett henne förut! uppmärksam, mhm! ;)


lalala

jag stod på mitt rum och spelade elgitarr när min kära syster kom på besök.vickan: jag tänker typ freaky friday.

jag: vaddå, ser du inte mig som en elgitarrist?

vickan: jag tänker typ mamman i freaky friday.hm

20 mars. varför känner man igen det datumet? hm

hej!

jag gjorde precis en lista med allt jag måste göra i helgen. den blev läskigt lång. och tyvärr är de flesta punkterna ganska jobbiga också. typ lär dig alla orkesterlåtar och skriv en kemirapport. städa huset. hehe. nej men nu ska jag inte klaga, det är ju bra att jag har något att göra! och jag har faktiskt redan börjat, har besökt en kyrka idag för religionsarbetet! där träffade jag maria och bertil så jag fick skjuts hem! grejt, haha
so long! (:


åh, uppsala, vad var jag någonsin för dig?

hej världen!

idag har jag varit i uppsala och ätit jättemånga mackor! grejt success! det verkar inte jättekul att bli civilingenjör. men det är kul att vinka till lastbilschaufförer genom bussfönstret!

nu ska jag soooova för jag är förkyld och den närmaste tiden är lite väl innehållsrik. dock är det ganska många roliga saker som händer så det ska nog fixa sig! det brukar det ju göra. även om man ibland kan undra hur allting egentligen kommer att bli i det långa loppet. nåväl, lyssna på conor oberst och ät en apelsin!

// Louise :D

(jag är med på google maps, hahahaa!)

baby come dance with me

shabooooooooooomigår var väldigt kul ett tag! idag var också kul ett tag. typ när vi diskuterade religion. för intressant. jag vill vara religiös! synd att jag inte tror. jag får jobba på det.


(tänk er ett fint youtube-klipp som jag inte lyckades få in)♥ nödvändigt blogginlägg

så om han viskar hur mycket han älskar dig, pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig

filmkväll eller inte filmkväll? det är fråganfråganfrågan. jag är trött och kände lite för att sitta hemma och dricka te och spela gitarr och lyssna på musik och underhålla mig framför datorn men jag måste ju onekligen säga att jag då skulle känna mig lite tråkig. man kan ju inte dissa en filmkväll liksom.. dessutom funkar typ inte internet. så det blir nog filmkväll ändå. bra att jag sitter här och övertygar mig själv :D

de senaste dagarna har varit ganska händelserika och lite roliga ibland. det kanske ni får höra om någon gång! nu ska jag hitta något att äta, adjöss!


and it don't mean i don't love you when i put a gun to your face

idag var en ganska trevlig dag! efter skolan träffade jag massa folk på gator och torg och bussar och när jag kom hem struntade jag i allt jag borde ha gjort och tillverkade tillsammans med syrran en väldigt fin t-shirt. karrofest nalkas och ska man så ska man. det är kul att gå in ordentligt för saker. och det är kul att pyssla :)

skoldagen började med ensemble. björn var nöjd med mina legaton så jag var också nöjd! min relation till elgitarren är under utveckling och jag måste säga att den förbättras varje dag! :) sedan ledde jag och michaela paint it black och det kanske vi inte behöver gå in så mycket närmare på... det är inte lätt att vara ensembleledare ska ni veta ;) på mukon kollade vi på filmen från vårt konsertprojekt. det är jobbigt att vi aldrig kan släppa saker. att man aldrig kan gå vidare och glömma ;) men nu tror jag faktiskt att vi är klara med det projektet. och efter fredag är vi även klara med kör-projektarbetet! som vi trodde att vi var klara med i torsdags.. men så var alltså inte fallet ;)

jag är trött och ser ett är-lika-med-tecken mellan universitetsdag och sova. kanske inte helt smart då jag inte har någon plan för min framtid men just nu känns sova väldigt bra. så imorgon blir det endast lite fiol i skolan och sen blir det dans på kvällen. finfint.

nu måste jag tänka. det är inte min favoritsysselsättning

i'm changing all my strings i'm gonna write another travelin' song

min fiol har fyra strängar igen! det känns fint!

nu ska jag sova. det känns också fint!( xylofon ♥ )

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

är det bra att bli olycklig för att man måste göra ett arbete om lycka? det känns inte helt smart. sitter och läser massa om hur man blir lycklig, det är väldigt intressant faktiskt. men svårt att praktisera. eller inte, om man ska se det ur ett optimistiskt perspektiv, vilket man ska enligt experterna :P  fast det är lite svårt när man samtidigt sitter och lyssnar på lightspeed champion som sjunger typ oh fuck it, i give up, i give up, i give uuuup!
 
i alla fall, jag, felicia, beata och jessica ska på karrofesten! de är lite halvtaggade men jag tror att det kommer bli himla bra! hur skulle det kunna bli något annat liksom? ;) men en snygg utklädnad skulle man ju ha.... gay - pride är temat. hur tusan ska man klä ut sig? vi funderade på att vara en garderob. som man sedan går ut ur. men jag såg en jobbig stor kartong framför mig och kände att nej.. :P regnbågsfärger funderade vi på också. men lite tråkigt. och inte så himla lätt heller. tips, tack! :)

inatt kollade vi på oscarsgalan! haha, så flummigt. gick och la mig vid tio och satte klockan på 23.45. klockan 00.45 kom vickan in och frågade om jag inte skulle kolla. så då hade jag snoozeat i en timme utan att vara medveten om det :P jag förflyttade mig i alla fall till soffan i vardagsrummet där vi hade taggat med storbild, madrass, masssssa chips och godis! jag kollade en stund på red carpet-grejset, åt chips, sov en stund, vaknade, kollade lite på själv galan, åt chips, sov lite, åt chips, kollade lite till och så vidare. ganska trevlig natt alltså (: det roligaste var att kolla på alla förvirrade människor i bakgrunden på röda mattan. och up vann bästa animerade film! den enda filmen av alla nominerade som jag har sett, haha! och den har jag bara sett halva. men den halvan var bra så jag är nöjd! :P underbart att åka 20 i 7-bussen sen också :P

nu ska jag äta omelett! tjing

i've got nothing, nothing to wait for
jag håller fortfarande fast vid att Henrik Berggren inte är min pappa men jag måste ändå säga att jag gillar musiken!

mmbop

hej!

idag har jag varit på party! x2! först hade vi tårtkalas här hemma för mamma som fyllde i torsdags och sen drog jag vidare på 18-årskalas hos linnea! mycket trevligt, vi åt god mat och spelade spel! och om man har glömt orden till med andra ord hemma kan man alltid göra egna.. ;)

nu ska jag sova för imorgon blir det örebro! det är aldrig annat alltså.. :P jag och michaela ska förbereda en alldeles underbar ensemble-lektion som vi ska hålla i på tisdag. frågan är bara hur man ska sysselsätta åtta muspare.. det tål att tänkas på. men vi löser det nog. vi är ju så otroligt.. kreativa! jag vet inte riktigt vad jag menar med det jag skriver, men det känns som att jag är ironisk. jajaja

hejdå!

har aldrig sett någon så uppsnärjd i det blå

inte inte inte fastna framför datorn gå och lägga lägga lägga sig. (jag försöker övertala mig själv)

dagen började med massa musik, det var trevligt. först hade vi lite kör och sen skulle vi öva wind. när jag packade upp min fiol hade dock tre av fyra strängar släppt och sen gick a-strängen av så det blev inte mycket spela av för min del. istället hade jag mitt livs första el-gitarrlektion. elgitarrer är läskiga, de låter så mycket hela tiden. bara man nuddar dem avger de höga skumma ljud. ulf sa att jag inte får vara rädd för gittarren men jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det... well well

jag införskaffade i alla fall en ny a-sträng efter skolan och när jag sedan kom hem skulle jag spänna de lösa strängarna så att inte stallet lossnade, men det gick sådär. g-strängen gick nämligen också av så nu är det inte mycket alls kvar att spela på :P

och nu får det vara nog för nu ska jag gå och lägga mig. yesyes. :) ha det fint!


take me out

hej

hur ska man tänka? i allmänhet? det är frågan. man kanske kommer fram till det om man sover lite mer! det ska jag börja med. eller kanske inte. jomen min plan ser ut som följande: överleva morgondagen. åka hem. soooooova. jag gillar sova-delen av planen. jag kom precis på att jag ska åka tjugo i åtta-bussen och inte tjugo i sju-bussen imorgon. jag blev glad. nu ska jag hämta tvätten. kul att mina meningar innehåller typ max fyra ord! kul kul kul kul. mitt huvud är inte riktigt med i dag.       (:

adjöken

because the sky is blue it makes me cry

hej hoj hej hoj jag är trött. sover alldeles för lite nuförtiden. hinner inte riktigt. :) det finns så mycket annat man kan göra. blogga till exempel. jag borde lära mig projektredovisningen. eftersom vi ska göra den imorgon. :) för övrigt har vi börjat öva inför vårkonserten nu! kul kul kul! fast läskigt. ensemblen liksom, vi ska spela and i found this boy. askalas! men vad ska jag spela då? jo, melodispel på elgitarr. woho waha, what? tänkte jag när jag fick veta det. eftersom jag aldrig har spelat sånt förut. haha, men det är kul, då får jag lära mig något nytt ;) sen övade vi wind idag också! jag hatar fortfarande femtakt men det kanske ordnar sig. kanske. dansen var trevlig också! jag tror på vårshowen 2010 alltså! i alla fall om man jämför med vårshowen 2009 ;) haha, fin konversation jag och alex hade när jag skulle gå därifrån idag:

Jag: ...men tack för idag! hoppas att jag inte har glömt något viktigt nu... typ projektredovisningen, haha!
Alex: ja, det får vi hoppas. men du får komma förbi imorgon i så fall. du har ju nycklar.
Jag: ja, det är nog lugnt. haha.
Alex: men du, vad är det för papper som ligger här på golvet?
Jag: Oj! men det är ju min projektredovisning!

hahahaha, vet inte hur kul det lät men det var kul! och förrrrresten, vi har stora planer för söndagsnatten! oscarsgalan liksom, erik och alex kommer till nora och kollar med mig och vickan!! :D vi ska käka chokladmousse och chips och vitlöksdipp och alex ska ha på sig sin tiara! vad kan gå fel? ;)

nu mååååste jag öva på redovisningen! ! ! ! och fiolläxan. hade min senaste fiollektion för en månad sen. jag har övat... en gång. kanske inte helt ultimat. men en gång är ju bättre än noll i alla fall! :D

peeeeace
i'm trying to be brave 'cause when i'm brave other people feel brave but i feel like my heart is caving in.

alltså musik är så himla bra. man mår verkligen bättre av att lyssna på musik. man blir inte direkt gladare, inte av conor iaf :) men allting blir ändå bättre!


 

och på tal om musik var det den 27 februari i lördags. och jag önskade att det var 2009.


new york i love you but you're bringing me down

Ligger i min soffa och lyssnar på LCD soundsystem. de kommer till waaaaaaay out west!! :D:D hihi. tänkte bara att ni kanske ville veta det :P ja men det var väl typ det jag hade att säga. :)

vickan skulle förresten köpa biljetter till putte idag! så himla roligt att man kan köpa dem på nöjesbutiken i nora. yay ;) the hives har de släppt nu! det kommer bli fina grejer.

nu ska jag plugga religion! hej svejs


RSS 2.0