elle när ska det bli inne att vara som jag; blek och feg och sävlig och lat?

det blev ingen familj ikväll eller i alla fall inte familjen på frimis utan mer familjen hemma. dock kände jag inte för att åka hem efter skolan så istället gick jag runt i fina örebro men jag hade ont i huvudet och var allmänt snurrig, det är jobbigt det här med att det blir varmt och att man måste dricka vatten, jag är inte riktigt med på den grejen. jag tog i alla fall ett varv runt slottet och besökte h&ms barnavdelning och sen satte jag mig på bussen till nora ändå. det är konstigt, jag visste att jag inte ville åka hem men jag visste inte vad jag ville göra. vad gör man då liksom? det kanska var ett dåligt val att åka hem, eftersom det var det enda som jag visste att jag inte ville göra. nåväl. skönt att vara klar med 7,5 hp kvinnors och mäns liv och arbete i ett nutida perspektiv i alla fall. ikväll älskar jag säkert, vilket har varit ett återkommande tema för den här våren känner jag. och anttila. haha. alltså förlåt men musik är verkligen världens bästa grej. och planetering förstås, som jag nämnde häromdagen! jag kommer ihåg att vattna basilikan varje dag! det gick dock sämre idag när vi skulle gå ut och seriösodla i trädgården. för det första var det jättetråkigt för vi skulle inte alls plantera utan bara förbereda inför planteringen vilket innebar att med hjälp av en grep vända på jorden, vilket var lättare sagt än gjort då jorden var full av ogräs. för det andra var jag för stark, eller så var grepen kanske för murken, i vilket fall gick den sönder. så vi får köpa en ny grep och vända klart jorden imorgon och sen får vi vänta på gladare dagar då vi får så fröna och vattna plantorna och skörda grönsakerna.

jag fundeeeerar på att ta ut fiolslingan i ditt kvarter men jag tror nästan att jag är för lat. hm, jag vet inte. öva lite trumpetduett och franska annars. något måste man ju bli bättre på en fredagskväll som denna. imorgon ska jag bli bra på att baka bröd och hänga med carrrrrrro och bibben vilket var väldans väldans länge, jag gillar valborgstraditionen! ♥


och just det

när man håller på och räknar upp bra grejer och har sig så får man ju inte glömma gårdagens plantering! jag och mamma satt på köksgolvet och planterade basilika i vita små krukor och kantstötta såsskålar. jag har kommit fram till att plantering är världens bästa grej så nu är det bara att vänta tio-femton dagar på att de små basilikafröna ska gro! väldans spännande!

jag hade bara ett kort kvar på kameran, hoppas att ni gillar det


det är roligt nästan jämt

sa en loppa mest på skämt

men ganska kul är det väl ändå? det är i alla fall kul att jag har fått en trumpetbok och nu alltså övergått från att bara spela toner till att spela duetter! det är även kul att vi skickade in vår fantastiska organisationsanalys idag med en hel halvtimmes marginal. sen tog vi rast i fyra timmar, sen slutade vi för dagen. franskan var även den en höjdpunkt, possessiva pronomen mina vänner, jag säger då det. för övrigt är den största frågan just nu om man ska ha kalas eller inte när man övergår till den respektabla åldern nitton år. när man minns förra året tänker man att det kanske vore bättre att stå över, men när man tänker på bunkern, bålen och clownen, då känns det ju lockande ändå! det skulle nog kunna bli bra.. :)

nu är jag dock lite överdrivet trött, ungefär som igår, då tänkte jag blogga men det snurrade lite för mycket i min skalle. familjen på fredag, eh? först tänkte jag åh, familjen, kuuul! det var jag, bäztazte sången. sen kom jag på att oj, det var ju familjen vi såg i somras. som inte var så bra, eh nej just det. så jag vet inte riktigt.

nej nu ska jag göra något annat, typ reda ut mina finanser. so long!

och var försiktig du har mitt liv i din hand

igår på bussen hem fick jag årets första myggbett, idag är min hand aningen svullen och aningen knoglös, kul grej! andra roliga grejer är att jag hängde med lindell och lindh idag, inte igår så att säga! promenix & kladdkaka. precis som det ska vara, dock lite för illamåendeframkallande och lite för illasmakande kladdkaka men det får vi ändra på imorgon! lchf är inte grejen.

sen har jag fått sommarjobbis och papper om färnebo och jag vågade knappt läsa dem ifall det skulle verka dåligt, för färnebo var min plan och det vore jobbigt att komma fram till att jag inte vill. men sen läste jag i alla fall och sen blev jag taggad! massa spanish och miljö och kollektiv och najs.

dåligt blogginlägg, hej svejs, denna låt är awesome (vickan och jag hade ett litet musikmoment idag)


du och jag vi måste bli bättre på att lägga oss i tid, du och jag vi är ett snackigt team

hello bloggen,
kul att folk har påsklov, vi har inte påsklov. jag och ellinor analyserar organisationer, ett snackigt team skulle man kunna kalla oss. men idag skrev vi två och en halv sida, hög femma!

igår var myspysvarmt, det kändes som sommarkväll när jag och felicia satt på vasas uteservering nästan en och en halv timme efter att de stängde. trevligt och himla fint och sånt där ni vet.

idag kom australienarna hem, kuljul galenhet. jag gick förbi det gula huset på väg hem från bussen, knackade på dörren, hängde en stund på trappan med tigris (skräckblandad förtjusning) men det var ingen som öppnade så jag gick hem igen. bättre lycka nästa gång förhoppningsvis!

nu måste jag sovsova snart för imorgon börjar jag jobba klockan sju por la mañana. kul att catcha up bloggis

och jag tänker alltid på dig i april

idag begav vi oss till järle på vårutflykt!
gummistövlar var behövligt men man klarade sig utan både jacka och tjocktröja!


vila på träd. bra grej!

bron var tyvärr trasig så vi fick vända tillbaka.


hur kan en människa bli så lat?

sjukt bra låt. och jag saknar kören. men nu har jag skrivit ihop ansökan till färnebo, hög femma! godnatt

jag gick ut en kväll för att känna lukten av våren

jag gick hem från jobbet (!) klockan halv tio ikväll och förundrades över hur extremt vårig luften var. jag andades så mycket jag bara kunde hela vägen hem för att få i mig så mycket vår som möjligt. och jag kände mig lite mer levande än vanligt. för övrigt är jag glad för att vi ska till satin på fredag, extra mycket svensk pop ska det vara och svensk pop är bland det bästa som finns! dessutom är det vegofesten på lördag! helgen har potential, mina vänner. men idag är det bara måndag och imorgon har vi föreläsning men det gör inte så mycket, för jag har redan läst litteraturen! :) fantastiskt

tonight's the day

haha, har precis skickat iväg ett mail till min lärare och frågat om det är okej att jag skriver en lite längre analys än 2-3 sidor eftersom jag upptäckte att jag har så himmmla många intressanta slutsatser att dra som jag inte kommer få plats med. hahahaha. jag älskar nätter. jag hatade denna dag. läste ett så vist visdomsord på niotillfem-bloggen någon gång som gick ut på att ingen människa är tillräckligt rik för att slösa bort en hel dag och jag tyckte att det var himla klokt, så därför hatar jag dagar som denna. som slösas bort. men det blev bättre framåt kvällskvisten, erik & alex kom och förgyllde tillvaron och sen gick vi på kvällspromenad och åt kladdkaka och nu alltså en fantastisk analys. så det känns okej ändå. :)

kicken, var är den?

dagens fråga

det ordnar sig

jag har massa att berätta någon dag när jag har tid men idag har jag dock inte tid. jag vill faktiskt läsa allt som jag måste läsa nu men det vore roligare om jag inte vore tvungen läst allt tills imorgon och dessutom presentera något fint genomtänkt vid samma tillfälle. men men, nätter är trevliga pluggningstillfällen och innan jag fortsätter tänkte jag bara dela med mig av en facklig ombudsmans väl valda ord:

Det finns fortfarande väldigt lite rasism i Sverige i egentlig mening och
det finns högst 500 aktiva rasister i landet
Det finns fortfarande väldigt lite rasism i Sverige i egentlig mening och det finns högst 500 aktiva rasister i landet.

så nu vet ni! det är därför vi har sverigedemokrater och sådär i riksdagen.

jag uppskattar att en av böckerna till morgondagen heter det ordnar sig, jag menar kurslitteratur talar väl sanning?

RSS 2.0