elope with me miss private and we'll sail around the world

det är svårt när man är i svåra musik-tider och inte känner för att lyssna på någonting som man möjligtvis kan komma på och när alla listor är tråkiga och all ny musik är intetsägande och all gammal musik är utlyssnad. då är det sån himla tur att man har belle & sebastian i alla fall.

men det vore ändå trevligt att hitta ett nytt favoritband, det är på tiden, och den här hösten har varit alldeles för dålig ur musikperspektiv tyvärr, ge mig två lediga veckor till så skulle jag hinna träffa människorna som jag vill hinna träffa, baka maränger och spendera några vakna, ostressade nätter med musik och te, då hade jag kanske hittat ett nytt favoritband. eller så hade jag det inte, men det hade i alla fall varit bra. (och jag vill gå på konsert, gå på konsert, gå på konsert)

men vem vet, nätterna i ecuador kanske också är trevliga. om en vecka är det min andra natt i ecuador. minst sagt spännande.

idag fyller natta och carro år. jag bakade en lagom fin kladdkaka och vandrade över till anderswedbergsgatan. det är alltid bra på anderswedbergsgatan.

korta ofullständiga meningar. skiftande innehåll. en trevlig kväll på satin hade suttit fint. osammanhängande. kladdkakeillamående. fortfarande.

hemma hos natta lyssnar man på en radiokanal som endast sänder jullåtar. de spelade jingelingeling-låten som vi alltid lyssnade på på engelskan på högstadiet. ganska fantastiskt.

det känns lite som att man inte vet vad man gör och att man inte vet varför man gör det man inte vet vad man gör. det vore kul med något lite mer långvarigt. jag tror att jag gillar långvariga grejer.

jag fick förresten världens bästa visdomsord i mitt te häromdagen. i'll maybe tell you all about it some day.

och igår träffade jag felicia! det var mycket angenämt!

och nu ska jag avsluta denna natt innan den blir en lång natt för imorgon är det dan före dan och då är det ingen rast och ingen ro, nej nej nej, ej. men först måste jag lägga tre deciliter kikärtor i blöt, till julfalafeln.

så var det med det,
so long estimados compañeros

och det kan va någonting med vädret, årstiden som kommer tillbaks

det här är seriöst fantastiskt


Vit Päls – Kärleken Bryr Sig Inte

för övrigt 1 sitter jag här och läser om gmo i ecuador på spanska som jag ska, eeh, redovisa om imorgon, så var det ja. det kommer bli sådär, men det är intressant i alla fall.

för övrigt 2 så är det massa fin snö och mysigt och vi tog ner våra madrasser till källaren igår kväll och hade lite slumber party, hittade på egna spökhistorier och vaknade till julkalendern, som vi nu alltså kunde kolla på liggandes. mycket komfortabelt.

för övrigt 3 så har jag ätit palt idag! cool grej

för övrigt 4 så bygger jag alltid mina blogginlägg i någon slags för övrigt-form

och för övrigt 6 så innehåller vit päls nya ep typ bara massa nya inspelningar av gamla låtar. haha men det gör inget. loving you was crazy shit är ju i alla fall ny, och vet ni vet ni vet ni, jag hörde den på p3 här om dagen! inte illa!

RSS 2.0