vi kör väl på då? okej då

det är ju inte så att jag dör av tristess i alla fall!

ojojojoj

det är så att bli vuxen och så att bli äldre

jag sitter uppe bara för att jag kan sitta uppe för första gången på länge och för att jag precis har bakat klart morotsmuffinsen och för att jag har en bra spellista på och för att jag trivs bra och för att teet fortfarande är för varmt för att drickas. denna sommar har jag saknat sommaren. varma dagar utomhus visst, men framför allt nätter. nattpromenader, nattbak och vanliga nätter som denna. te och very loud, vem kan fråga efter mer?

igår lagade jag en fantastiskt indisk gryta. jag må överdriva, men den blev god och jag blev nöjd, så varför inte slå till med ett adjektiv som fantastiskt?

imorgon ska vi på prêt-à-pop. det är lite sorgligt för det är troligtvis den sista prêt-à-pop som jag kan gå på denna sommar, och vem vet, kanske den sista prêt-à-pop någonsin. men därför får vi helt enkelt göra det extra bra. dansa extra bra. äta extra fina muffins. åka nattbuss extra bra. det blir ju helt klart svårt att slå förra gången men vi satsar på det! med oumbärliga veganska morotsmuffins med hallonglasyr kommer man nog en bit i alla fall!

jag tänkte att jag borde skriva någonting om den nionde juli tvåtusenelva, och eftersom jag alltid berättar om allting så utförligt så tänkte jag göra tvärtom denna gång och bara berätta om en händelse den kvällen. klockan var cirka 01.51 och någon timme tidigare hade det regnat litegrann, men nu hade kvällen förvandlats till en lagom varm, lagom fin stund. håkan tog fram den vita gitarren och sa att han skulle köra en sista låt som skulle få ringa ut i natten och föra oss vidare genom sommaren. vi två sjutton år, sa jag till beata. knappt två timmar tidigare, precis innan konserten började, sa jag dom där jag kommer från till samma person, då hade jag rätt. nu hade jag fel. denna kväll skulle istället komma att avslutas med en av mina favoritlåtar från den senaste skivan, som faktiskt delar namn med samma låtsamling. han må låta som björne och 2 steg från paradise live lät inte riktigt som jag hade föreställt mig och hoppats på, men det var ändå fint på ett annat vis. så när jag stod där och funderade på varför jag hade lagt så himla mycket pengar på att åka på festival en dag då det knappast spelade några bra artister, då kom jag fram till att allsången i 2 steg från paradise åtminstone var värd ett par hundra. så då kändes det genast bättre.

nu har teet svalnat, avnjutits och tagit slut och tiden är kommen för att sova. för även om jag har sovmorgon imorgon ska jag ju faktiskt jobba. och man får inte vara för trött när man jobbar. det går illa nog när man är pigg.

långa vägar

jag kom precis på att den här är väldigt bra


can you lend me a dvd box or sing me a lullaby?

kan inte riktigt avgöra om det här youtube-klippet verkligen är såhär eller om det är jag som feberyraroch här dras slutsatsen att allt blir så braaa med en theremin!


det är ungefär så mycket jag har tänkt idag. nu kom dock mamma hem med harry p och dödsrelikerna part I så nu är kvällens sysselsättning spikad!

förhoppningar och regnbågar

läser gamla blogginlägg men har ingenting att säga om nuet. jag borde ha skrivit om köpenhamn och where the action is och putte i parken men nu känns det lite avlägset och jag är bara inte sugen. det är tråkigt när man är sjuk så att huvudet inte orkar lyssna på fin musik. det är tråkigt när man har biljetter till harry potter imorgon men inte vet om man kan gå just eftersom man är sjuk. det är tråkigt att flytta när man kommer sakna alla som bor här, men det är faktiskt kul att flytta också. lära sig spanska, bli insatt i viktiga frågor, starta band med malin. laga mat och lära känna nya människor. det är mina förhoppningar.

det är fint väder ute men jag orkar inte gå ut. jag blir deprimerad av att läsa fina bloggar och förstår inte varför jag alltid tycker att alla andras framtidsplaner låter bättre än mina. framför allt inte när jag skulle kunna göra precis de där sakerna också om jag skulle vilja, men jag vill inte, utan jag har valt något annat. men det är nog inte det som är grejen egentligen. jag blev i alla fall lite gladare när jag kom på att jag hade tacoquornpaj i frysen. ibland vill jag bara ta bort alla morötter och skriva fint och ta fina bilder och redigera och publicera. men jag orkar inte lägga ner tiden som skulle krävas. ibland vill jag bli poet. just nu vill jag se en jättebra film. fast jag har ingen.

du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk

jag började må lite halvdåligt igår, alltså mitt under min jobba-som-mest-vecka, så därför gick jag och la mig klockan 20:50 för att sova i nio och en halv timme och vakna upp till en priiima morgon! dock vaknade jag redan efter fyra timmar och mådde dåligt, låg och funderade en stund, klarvaken, gick upp, drack favoritte med äcklig honung, hoppades på ett fantastiskt visdomsord men fick för studen inte ut mycket av "let your mind dance with your body". gick upp och sa mammmmma vad ska jag göra? ringde och sjukanmälde mig straxt före två på natten och gick och la mig igen för ytterligare tio timmars sömn. vaknade, läste klart harry potter ett på spanska, åt 250 gram blåbär och två bananer. någon som har något bra friskhetstips? det här går ju inte för sig! tjugo timmars arbete missar jag idag och imorgon, och jag vet ju hur illa svårt det är att få tag på vikarie :( samtidigt vill jag inte smitta de gamla samt kan inte jobba i detta tillstånd. what to do?

.

fatastiskt fin kväll på satin, de spelade rock n roll queen med the subways och high drama med laakso, say no more. fast jo måste säga att beata kom på spontanbesök och vi var bara väldans peppade allihop och dansdansdansade och vi blev så peppade så att vi nog åker till putte imorgon ändå bara för att få mysa i solen och se håkan och hänga i karlskoga till klockan fyra på morgonen då vi åker till beata och äter fil och flingor och sover en stund innan söndagen får börja på riktigt. fast just det, det var solen som var den osäkra faktorn. yr får avgöra morgondagens öde. godnatt.

jag gick ut på första lång och slängde upp ett mynt i luften, blir det krona kommer jag härifrån, blir det klave ligger jag snart under jorden, levande eller levande begraven

HELLO

ikväll har jag lite beslutsångest angående putte eller icke putte, klädval samt vilken musik jag ska lyssna på den närmaste halvtimmen. putte borde vara ett enkelt val för i princip alla aspekter är negativa så jag borde verkligen inte åka men ändå vill jag. nästan. klädvalet är problematiskt. har valt strumpor dock. det är ett stort steg. musiken är som bussen in till brighton, den bara fortsätter om man inte gör ett aktivt val att hoppa av/byta spellista så det fortsätter vara håkan hellström-pepp i förhoppning/inte förhoppning om att bli övertygad om att åka till karlskoga imorgon. förhoppning eller inte beror på hur man vill att det ska sluta. jag vet inte vad jag vill.

men ikväll ska vi till satiiiiiiiiiiiiiin och jag är taggad för de spelar alltid så bra musik och jag ska träffa hanna och hon är snäll, hejdå bloggen

svensk pop!

bästaste listan någonsin som nu ska bli offentlig, jag tillverkade den för två månader och tjugotre dagar sedan och man blir så alltid så himla peppppppp när man lyssnar på den!

svensk popelipop!

jag har hört att du träffat någon, hör att han är allt jag inte var

vickan har lämnat mig för någon annan hela veckan, jag tror att han hette putte. hoppas att hon kommer hem igen och att hon inte svälter ihjäl. jag klarar mig nog rätt bra ändå, jobbar på så som man skall. dock försöker jag göra massa roligt när jag inte jobbar för på sommaren ska man göra roliga saker så när man jobbar måste man bara använda tiden lite mer effektivt. i måndags gick jag och carro på norapromenad och fikade på strandstugan som hade öppet till halv nio, wiiiiiiieee. det var mysigt och vi bestämade att vi ska fundera ut konstiga saker som vi aldrig har gjort förut som vi ska göra denna sommar. det kan nog bli något! ;) sen igår åkte jag till den stora staden örebro och träffade felicia och samir och åt chokladboll och drack festis. fint ska det va!

nej nu kom jag inte på något mer intressant att berätta förutom att det är prêt-à-pop på fredag, ettårskalas, och första prêt-à-pop var bästa prêt-à-pop, så det tåls väl att firas tycker jag! nu ska jag duscha och äta och sova för jag jobbar delat imorgon också, sommartider hej hej hej

RSS 2.0