i write the ending, without any sorrow

åh så jag har väntat på att få ha denna rubrik. (även om den inte är helt korrekt men vi låtsas)  nu har jag alltså skickat in min recension på tommy gustafssons fantastiska avhandling, som jag hade planerat att skicka in i fredags. men sen blev jag opepp och ignorerade den totalt hela helgen och sen skrev jag klart den nu. det funkade ju det också. för övrigt har jag inte riktigt kommit över lördagens håkan-konsert än, alltså den var verkligen så himla fin så att jag går runt och är ledsen för att den är över. det var den första konserten sen kanske 2007 som bara kändes bra hela tiden. jag var verkligen bara så glad över att vara just där just då och det kändes som att jag bara passade bra in där. jag har kommit fram till att man bara borde gå på sådana här konserter, men det funkar inte för de sker så sällan. plus att man inte vet när de sker. plus att man helst vill gå på konsert hela tiden så det var ju egentligen ingen bra tanke. ikväll skulle jag hemskt gärna gå och se säkert.

nu är jag mest opepp på det mesta, skolan är en grej. vet inte varför egentligen, det är ju kul, men vi börjar en ny delkurs imorgon som verkar jobbjobbjobbig och alla säger att läraren är sträng. jag kan inte motivera mig själv till att plugga hemma. ikväll känner jag för att läsa natur istället. men jag kanske borde börja åka in till örebro och plugga där och gå och träna på friskis. det är ju en möjlighet. vi får se.

vad som verkligen är bra med denna vecka är dock att vi ska till huvudstaden på söndag och kolla på världens bästa belle & sebastian. sittplatser, vilket jag till skillnad från min syster tycker är ganska trevligt, så det blir nog fint!

för övrigt har vi galet många muffins i kylskåpet så om det är någon som är sugen är det bara att komma förbi!

och känns det förresten inte som att det är pret-a-pop-dags på fredag?

vad jag bryr mig om nu

igår

dagen började med lite cupcake-bakning.

sen tränade vi kom igen lena! mamma hade med texten på konserten så att hon skulle kunna sjunga med :)

ja, vad ska man säga? fantastiskt bra. det var så fint som det skulle vara! starten var galnast, dom där jag kommer från och sen fortsatte han direkt med kom igen lena. jag var glad för att jag hade lärt mig det snabba och för att vi helt plötsligt inte alls stod så långt bak utan istället väldigt långt fram. en mycket bra sak med konserten var att han skippade saknade te havs och så var det en som spelade på en jättestor triangel! jag var dock lite besviken en bit in i konserten för att det inte hade varit något trumpetspelande än så jag sa till vickan att det var dåligt med trumpet, och menade alltså att det var brist på trumpet. dock spelades det trumpet just då, bara att jag inte hade sett det än. så vickan tolkade det som att jag tyckte att det var dåligt, alltså icke bra, med trumpet. så var det ju förstås inte. ville bara reda ut det här en gång för alla. för övrigt tror jag att det är min kära syster som har tagit kortet på håkan!

jag älskar att komma till insikt när det gäller låttexter, vilket jag gjorde igår under du är snart där. jag kan inte riktigt hela texten, men igår uppfattade jag att han sjöng hitta mig när som helst på samma gator som cederhök. okej, så cederhök är ju från göteborg så när jag tänker på det nu så skulle det ju kunna vara så att han bara syftade på det, men igår kväll var jag i alla fall alldeles övertygad om att han syftade på albert och herbert! för förutom att både håkan och sten-åke cederhök är från göteborg så bor ju håkan på skolgatan, precis som albert och herbert. haha. alltså jag tycker att folk borde börja kolla på albert och herbert för det är så tråkigt när man drar albert och herbert-referenser och ingen fattar. julkalendern 82. kolla.

så, det var nog inte alls det viktigaste som fanns att säga om konserten men det var ju något i alla fall.

kul grej: efter konserten var planen att gå till satin, men väl där blev vi lite skeptiska för det var ju ändå club royale. vi tänkte dock att de kanske spelade lite pop ändå eftersom det var håkan-efterfest så vi frågade vakten. tyvär fick vi rnb och schlager till svar. då gick vi runt ett varv och funderade på livet och kom på att vi i somras hade gömt en prêt-à-pop-flyer bakom något slags elskåp när beata inte visste om hon skulle komma eller inte. så vi kollade om den var kvar, och det var den! välbevarad och fin!

kvällen slutade på satin ändå för bussen hem gick ju inte förrän halv två och alternativen var inte fantastiska. men vi lyckades ha en trevlig kväll trots musiken och det var fint att den sista låten som vi hann höra var kom igen lena!

idag


beirut gör tillvaron finare.

och efter att inte ha haft tid att plugga franska på några veckor så satsar jag nu hårt! alla texter till escalade 1 finns nu för tiden på den portabla musikspelaren. bonjour - salut - au revoir.


för övrigt önskar jag ibland att min blogg inte var fylld av morötter och att jag såg någon slags mening i någonting. fast det gör jag ju i och för sig, tumpet är ganska meningsfullt. måste nog öva lite.

torsdagsafton

jag tänker såhär att om jag skickar in min recension typ imorgon, då kan jag få baka jättefina cupcakes på lördag! och just nu, med en dryg sida, aka 448 ord, måste jag säga att det faktiskt känns lovande. fast det faktum att jag just nu bloggar istället för att fortsätta med recensionen kanske kan ses som något negativt.. men i alla fall. :)

jag har förresten världens bästa fiolfröken och även fast jag aldrig tränar så är det väldigt kul att ha lektion. jag gillar sådana bra saker i vardagen. trumpet, fiol, franska. genus när det går bra. typ imorgon när jag har skrivit klart den här recensionen kommer jag förhoppningsvis att vara glad. det är så kul, alltid när jag har skrivit klart någonting som jag är nöjd med tänker jag att det är så kul att skriva, men när jag precis börjar med något är det inte riktigt lika roligt :P fast jag har i alla fall konstaterat att jag gillar att uttrycka mig akademiskt, man får skriva så roliga meningar och låta så smart :P

jag tänker aldrig på det

ni vet sådär när man borde göra massa grejer så då gör man dem inte utan gör annat nödvändigt, typ läser bloggar och kommer på att oj, jag måste nog kolla min internetbank en stund. och läsa i min blogg vad jag gjorde för exakt ett år sen, det är ju alltid kul, och framförallt väldigt viktigt! dock var det inte så jättekul, eller jo det var kul, men grejen är att det nog var roligare då än vad det är nu. gymnasiet liksom, okej jag vet, det är massa saker som jag inte saknar men ändååå. bara att komma ut, göra saker, spela muuusiiiiik! vårkonserttider och vi får inte vara med, vad är detta liksom? måste boka biljetter snart i alla fall! för ett år sen var spanjorerna här och vi skrev lyckoarbete och gick på karrofest. nu är amerikanarna här och vi skriver genushistoria-arbete och går på håkaaaaaaan på lördag, det är en brabrabra grej med nu! det är roligt, jag är så himla taggad för tillfället. den dåliga är att jag är en sådan som ofta är taggad alla gånger förutom just när det händer, haha. men jag vet inte med denna gång, alltså jag är ju sjukt taggad nu och det är ju bara två dagar kvar! i förrgår hade jag massa att plugga, precis som nu, men så blev jag så extremt trött på att bara sitta och läsa i en tråkig bok så jag satte på håkan på väldigt hög volym och hoppade lite tills jag blev trött då jag istället stod och tittade ut genom fönstret och sjöng med till låtarna i typ 45 minuter. och igår övade vi dom där jag kommer från i bilen hem från örebro. andra versen alltså, jag har inte riktigt koll. och jag planerar att lära mig det snabba på kom igen lena en gång för alla innan lördagen. ska bara skriva klart recensionen först. eller i alla fall börja på den. för övrigt hade vi franska igår, det är verkligen askul och tills nästa vecka ska jag pluggapluggaplugga och lära mig massssa! men SOM SAGT, först ska jag skriva klart recensionen. NU ska jag skriva klart recensionen, so long

förresten, måste bara ta upp det här med att äta mat. man inser att det är synd om djuren - man blir vegetarian. man inser att det är ännu mer synd om djuren - man blir vegan. men hur tusan ska man överleva efter den här insikten!?


without you it's a waste of time


wrapped up in books

jag pluggar. fast kommer på mig själv med att sitta och stirra rakt fram och sjunga avril lavigne.

tror att jag ska börja äta bönsallad. det är nog en bra grej. fast först ska jag skriva klart mitt pm om rasbiologin på tjugotalet.

hey baby don't you know i'm in a band, and everyone who's in a band is really cool and i'll be cool for you if you want me to

heeey heey heey, denna låt lämnade aldrig mitt huvud ikväll. och det som är bra är att jag tycker mer och mer om den, så det gör inget att den spelas några gånger i hjärnan :)för övrigt var ikväll en sådan där kväll då man har så mycket att göra att man inte vet var man ska börja. så jag började aldrig. men jag kollade i alla fall upp vilka låtar som låg etta på billboarlistan när alla i släkten föddes. på min födelsedag var det en dålig hiphoplåt! kolla själv vettja!

by the second verse dear friends my head will burst my life will end

åh, finaste okkervil river spelar i stockholm i maj. jag som har gått och tänkt på att jag bra gärna skulle vilja se dem snart. men maj är en händelserik månad och denna helgen hade jag tänkt åka till österfärnebo och kolla in livet där. dåligt. men det kanske är lika bra. eller så är det inte alls lika bra. och eftersom österfärnebo är nära stockholm så går det kanske att lösa. jag vet inte. är det någon som vill med? :)


eller så är det lika bra. fast år 2008 var jag ju inte helt nöjd.

men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka

hej vänner, ovänner, cyberspaceare

läste lite i min gamla gamla blogg och känner att jag var en väldigt vis människa år 2005. såhär resonerade jag:

Jag tänkta bara berätta lite om det bästa ordet i hela världen just nu! BLUBB! Om man tänker efter! Man kan använda det i alla möjliga olika meningar och uttryck! Alla fattar vad man menar. Till exempel:
-Kan jag be att få mjölken?? istället kan man säga:
-BLUBB!!
exempel 2:
- Hallå, flytta på dig!! istället:
- BLUBB!!
exempel 3:
- okej, hejdå, ses imorgon! istället:
- BLUBB!!

det perfekta ordet alltså... 

Blubb...

fantastiskt, inte sant!?


och jag sa nöjesguidenfest, hellre dör jag

vit päls-disco i vardagsrummet! eller typ i alla fall, och det är nog mest jag som uppskattar det. men jag satt och lekte lite med vickans synth och hittade exakt det ljud som är i jag älskar dig så mycket jag kan! och på den vägen är det. orchestra hit heter ljudet förresten, om någon känner för att spela lite synth. för övrigt har jag städat idag, vilket denna lördag mest innebar att sitta på golvet och läsa gamla nöjesguiden. man måste ju veta om man kan slänga dem eller inte. jag gillar inte riktigt nöjesguiden så det var oftast inte så himla svårt att bestämma sig. men när jag hittade en som innehöll stora reportage om både håkan och markus, då kunde jag ju inte annat än att spara den. gud vad oorginell jag är egentligen när jag tänker på det. hej, jag heter louise, jag tycker att håkan hellström är jättebra. och markus krunegård också. ja, så är det :) vit päls är inte dumma de heller ;)

melodifestivalen har ju gått av stapeln också! måste bara börja med att säga herregud. programledarna. mellansketcherna. jag finner inga ord för att beskriva hur ofantligt dåligt det är. bortsett från det är det andra ganska dåligt också :) typ låtarna. jag hejade ju då på the moniker. jag tänkte säga att en riktig idol-favorit alltid har kvar någon speciell plats, men sen ändrade jag mig. jag känner inte så mycket för danny längre. men daniel karlsson och lars eriksson, de var väl ändå lite speciella? ;) i alla fall, jag tycker egentligen inte att oh my god var så himla bra. och trumpettjejerna var sjukt töntiga. men ändå. och jämfört med allt annat. och den var ju lite bra. ändå. i alla fall. :)

måste även nämna att jag var på barnjazz imorse på biblioteket med mamma och lina. höjdpunkten? ananasjazz!!!

för övrigt är jag taggad för att jag ska åka till den fina staden göteborg om sex dagar! woop

meat is murder

alltså innan man blir vegetarian är det ju bara jobbigt att titta på sådana här videor och helst vill man inte titta alls eller bara glömma bort det direkt. men. det är så här. på riktigt. så det kanske är värt att tänka en gång till innan man äter kött. försök att få en hemsk bild att fastna i hjärnan. även om du inte vill. dra kopplingen djur - kött. det finns sjukt mycket andra grejer som man kan käka. jag läste en väldigt intressant artikel i djurens rätts tidning där författaren jämförde dagens utnyttjande av djur med utnyttjandet av slavar på 1700-talet. då sågs det som en nödvändighet och alltså som en omöjlighet att sluta med, hundra år senare var det avskaffat. vad sägs om ett vegetriskt samhälle om hundra år? på genushistorian har vi läst om hur hemskt kvinnor har haft det genom tiderna. och även om det fortfarande finns mycket kvar att göra har vi i norden i alla fall kommit en ganska lång bit på väg. är det inte dags att försöka se vem som i dagens samhälle behandlas orättvist? just saying.nu var det i alla fall så

vit päls ställde in. eller som vickan uttryckte det: there will be no party like we mean it. eller som jag uttryckte det: bull vår hittills. men jag var ju glad igår kväll och idag på dagen i alla fall så det var ju bra! och det roligaste var ju nästan vickans stora engagemang i det hela. haha :)

alltså hoppa över två inlägg och läs uppåt

annars blir det ju fel

men så bör ju även tilläggas

att det kommer bli en sjukt skum grej. jag är ju då världens sämsta konsertbesökare och känner mig mest töntig hela tiden. jag är jättedålig på att typ sjunga med och dansa med och allt sånt där ni vet. svårare blir det ju speciellt om ingen annan kan låtarna. nu är det ju inte så att jag på något vis tror att jag har lyssnat mer på vit päls än vad någon annan har.. nej nej.. ;) fredagen blir intressant

jag kände bara att jag ville förtydliga förra inlägget

med att säga att det var en himla stor grej men eftersom jag är så dålig på att uttrycka storheter i ord så valde jag att låta tystnaden och de där utropstecknena i parentesen tala för sig själva. men nu så kunde jag ju alltså inte riktigt hålla mig ändå och ville försäkra mig om att alla verkligen fattade att tystnaden stod för storheten.

om du var 63 och jag var 72 skulle vi gå ut ändå och dansa då och då?

eeeeeeey bloggggish

så himla mycket konstigt som har hänt sen senast! fast egentligen ingenting alls
igår var en glad kalasdag, eller alltså det var inget kalas. men vi hade jättetrevligt chillarseminarium, vi fick vg på vår briljanta filmanalys och alltså vg i första delkursen! :D sen var det ju våååååååååååår! jag fick värsta sjuka vårkänslan som jag inte visste vad det var för känsla, men det var ganska trevligt! sen fick jag låna tjalex busskort så nu åker jag lite gratis buss och sen åkte jag hem och bakade semlor och kollade på sista jakten på lyckan-avsnittet som tyvärr var en besvikelse :( men det var en finfin dag!

sen idag skulle också bli en finfin dag och jag hade värsta schemat för vad jag skulle göra, och jag hann typ allt förutom att plugga (:P) men det var ändå lite trist. eller alltså jag gick upp vid halv nio och sprang en vända (!) . sen pluggade jag i en kvart, sen handlade jag, lagade mat och fixade fler semlor och gick på släktturné; först till mormor och morfar och kusin, och sen till farmor och bjöd på semlor och mat. sen åkte jag in till den stora staden för att lära mig lite franska. så jag var ju ganska effektiv, men det var bara tråkigt på något vis. haha, jag känner att jag inte får fram min poäng. men jag har i alla fall kommmit fram till att jag troligtvis är nöjdare med dagen än vad jag hade varit om jag bara hade segat. så vi highfivar på den och går vidare. jag kom alltså hem från franskan vid halv tio. franskan var kuul, vi fick lära oss tre verb! :D dock var jag ändå inte på så hajpt humör, och det är vinter igen och snöstorm och dystert och nionde mars. men när jag kom hem frågade min kära syster mig om vi skulle gå på kaos på fredag. jag har funderat en del på det och tänkte att ja, kanske det. då fortsatte hon att berätta att vit päls kommer dit. yes you heard me

(!!!)

laughing crying jumping and singing

hellu du morotsblogg,
jag funderade en stund över vad som var bäst med denna helg. jag kom fram till att det nog var när jag lärde mig att sparka sådär galet som håkan hellström alltid gör, seriöst det såg ut precis som när han gör det, jag testade framför en spegel. med detta menar jag självklart inte att helgen innehöll få bra saker.
adjö du morotsblogg,

och jag önskar att jag någon gång hittade de där bra rubrikerna som passade till texten nedanför

frågan är vad som hände med dagen. morgonen var ju lyckad, med uppstigning kvart i sex, frukostfixande, födelsedagssång och trumpetfanfar och sedan en god frukost på det! ni ska tro att jag var nöjd när jag satt och pluggade straxt före klockan åtta imorse. sen blev jag dock trött och sov en stund på köksbordet med genushistorieboken som huvudkudde. åt en passionsfrukt och joinade sedan min kära syster i den, jämfört med bordet, något bekvämare sängen. sov en och en halv timme, kom fram till att stickning är roligare än pluggning och sen blev det inte mycket mer av dagen. vickan bjöd på en fantastisk uppvisning i form av something vague och känsla, men den tre minuter och trettiofyra sekunder långa upplevelsen var nog höjdpunkten av dagen. kvällen blev dock fin med kort- och tårtskapning, och sen födelsedagsmiddag! sång på franska bjöd tralex på också, tänk att man har så musikaliska systrar ;) dock var kvällens öde sent fastställt då jag fick hemskt mycket fina förslag för fredagskvällen, men till slut kände jag att en mors födelsedag bör prioriteras. och just nu är jag väldigt nöjd, eftersom de andra alternativen hade lett till att jag i skrivande stund hade suttit på en buss, halvsovande, vilket hade varit jobbigt ;)

nej nu ska jag vila för imorgon blir det mer födelsedagsfika och dessutom är det ju noranatt här i staden! även om jag aldrig riktigt har lyckats förstå var natten kommer in i bilden, eftersom det håller på mellan fem och tolv. alltså 11-12, okej möjligtvis natt. men typ inte. white night mina vänner, jag säger då det, det var fina grejer! det sista vi lyssnade på var klockan fem på morgonen och sen var det frukostjazz på stranden, men vi var veka och åkte hem. åh jag kom på häromdagen att jag aldrig publicerade mitt 2010-inlägg. och funderade på om jag kanske skulle skriva ihop lite om brighton, skrev ju ingenting. ni vet ju inte att vi hängde på ett buddhistcenter en hel natt. myspys, jag gillar buddhister.

comment vous appelez-vous?

jag tänkte att det är väl bra att bli glad åt småsaker så ikväll är jag glad för att frantic sunday, ja ni vet ett av många bra band på yeah!09 som jag och felicia kollade på, kommer till satin på min födelsedag. det känns som ett tillräckligt bra sätt att fira på i alla fall, och eftersom jag fyller år måste alla följa med. fast ni inte gillar satin! mohaha.

gladfaktorn nummer ett igår då? fraaaaanskan! hahaha! åh ja, det var en upplevelse. och det känns lite som att man står vid foten av ett 328943925 meter högt berg och funderar på om man ska orka satsa och klättra upp till toppen. ska man orka lära sig franska? jag tror det! förhoppningsvis har jag väl några år kvar att leva så det är väl bara att satsa! efter det står grekiska och polska på tur. och cello och piano kanske. trummor vore coolt. we'll see.

inte nog med att min fiollärare skjutsade hem mig från konsum häromdagen, i dagens fiollektion ingick även en stickningslektion! jag gillar att spela fiol!

nej jösses nu måste jag sova, ska upp klockan sex imorgon bitti och sjunga och spela fanfar. mamma fyller ju år!


the state i am in

detta var en fin kväll! den började starkt med en hemskt underhållande handling (alltså införskaffning av saker, inte någon slags story), följd av indisk soppa och självklart tisdagsnöjet i form av hanna hellquist på tv. dock var det det näst sista avsnittet idag. hur ska tisdagarna från och med vecka elva bli..? :(

jag sitter här och överväger om ni vill höra om handlingen med stort h eller inte. eftersom ni är så hemskt dåliga på att responsa tolkar jag det som ett ja. allting började med att jag kom hem från skolan och tänkte att denna tisdag var den ultimata matlagningstisdagen. efter noggrannt övertänkande bestämde jag mig för att tillaga så kallad indisk dal och efter att ha konstaterat att vi hade ungefär noll av de behövliga ingredienserna begav jag mig till konsumboden. väl där blev jag mest förvirrad. jag hittade ingen chili, jag hittade ingen babyspenat, jag visste inte var kokosmjölken stod. jag fick lite tescokänsla, fast inte på samma bra sätt, för på tesco var det så stort så man kunde gå runt jättelänge och bara ta det lugnt och titta lite, men på konsumboden i nora är ytan mer begränsad och därför känner man sig mer dum när man går runt grönsaksavdelningen fem varv. mitt i min kokosmjölksförvirring blev jag dock, om möjligt, ännu mer förvirrad, när jag plötsligt stod öga mot öga med min kära syster. otippat men trevligt, hon antog utmaningen att hitta kokosmjölken med mig! innan vi hann långt träffade jag dock min fotbollstränare som påpekade att träningen började väldigt snart och då förklarade jag att jag har beslutat mig för att icke sparka boll längre på grund av brist på tid och motivation. han sa att jag skulle komma ändå när jag kände för det. jag sa att jag tyckte att jag borde spela och satsa helhjärtat eller inte spela alls. han sa att jag skulle hänga med i sommar och spela istället! haha, kul. såklart är jag lite taggad ändå. nåväl. många steg mot den potentiella kokosmjölkshyllan hann inte tas innan nästa bekant uppenbarade sig. vår kära fiolfröken maria kände också att konsum var the place to be en kväll som denna! även om hon konstaterade att hon inte gjorde så mycket, det var ju bertil som handlade och hade koll. och visst hade han koll, han ledde oss direkt till kokosmjölken och kardemummakärnorna och kanelstängerna och chilifrukten! dock var den sistnämnda lite skrumpen så jag tänkte att det fick bli en sväng förbi ica. maria erbjöd sig direkt att skjutsa, och sen väntade hon i bilen så att hon kunde skjutsa hem mig också. väl inne på ica letade jag först efter babyspenat. hittade bara vanlig spenat. frågade ica-mannen.

jag: ursäkta, har ni någon babyspenat?
ica-mannen: hm, jag vet inte, vi har ibland... (kollar i salladsdisken) nej det verkar som att vi bara har vanlig spenat just nu.
jag: okej... men vet du om det är stor skillnad mellan dem?
ica-mannen: ja alltså babyspenat är ju mindre.
jag: jo, det förstår jag ju, men om det är någon skillnad i smak eller så?
ica-mannen: i smak, nej det tror jag inte! du får väl mosa spenaten lite mer eller vad du ska göra med den. eftersom den är större.
jag: jo, det får jag göra. men du, har ni någon koriander?
ica-mannen: (går bort till brödhyllan) koriander, hmm, det är väl sån här...
jag: det är ju en sån här krydda du vet..?
ica-mannen: krydda, hm, koriander, vad hette det sa du?
jag: koriander
ica-mannen: får jag se på din lapp hur det stavas?
jag: öhm, ja visst
ica-mannen: koriander, hmm, nej det vet jag inte vad det är för något
jag: nej okej, ja men tack ändå

haha åh, jag vill också jobba på ica.

sen åkte jag i alla fall hem. och den storslagna handlingen var slut, jag vet att ni älskade den.

den senare delen av kvällen har jag mest spenderat med att töja ut mina för små byxor och äta skittles. det är asbra att göra det samtidigt för då töjer man ju ännu bättre så att säga. har även läst lite i franskaböckerna (!!!) som kom idag! mamma och jag startar kvällskursen imorgon, oui! vi planerar att ha många franska aftnar och lyssna på edit piaf och kolla på fransk film. :D

det känns som att det var så mycket som var värt att nämna som jag har glömt att nämna. en stycken oscarsgala till exempel. jag var vaken hela för första gången i mitt liv, hög femma! kom på under kvällen att jag brukar ju ganska ofta vara vaken till typ fem-sex. så varför skulle jag inte kunna vara det denna natt? sen drack jag lite te och kom på att yeah, det är ju koffein i te! dock upplyste familjemedlemmarna mig om att det inte är koffein i grönt te. på frågan om var det är koffein fick jag till svar i visst svart te. glad i hågen tog jag fram min kärlek friggs blåbärste ♥. naturligt fritt från koffein. say whaaaat? men men, vaken var jag, istället för koffein tog jag till en och annan sudoku i svåra stunder. typ där vid halv fem-snåret. halv fyra däremot, då sjöng alex och jag krunis. som man bör klockan halv fyra. vickan fick magsjuka vid kvällens början och spenderade största delar av galan med ett täcke och en kudde utanför badrummet. på tiotusen meters höjd spydde jag på en toalett. (-10000)

nu är det sent, jag ber att få återkomma

RSS 2.0