that's the way we get by

lyssnar på en massa gamla oc-skivor och har inte hört finare på länge. och har inte upplevt en finare bakkväll på fruktansvärt länge. trivs.

och imorgon ska jag till kyrkan och lyssna på minikören som ska sjunga!! (stolt kusin) sen ska jag till örebroosh och träffa människor.

fast nu ska jag hänga tvätt. och diska. hello verklighet.
det här med att packa...

inte min kopp med te.

tröstpackäter choklad istället. typ.

when it's raining we'll go to the video store, we even like the same movies. no damn jedis or hobbits this time.

igår skulle vi kolla på sagan om de två tornen, extended version. jag har aldrig förstått någonting av de filmerna. kollade i trettio minuter av tvåhundratjugo och sen lämnade jag rummet och läste lite sputnik sweetheart istället.

egentligen hade jag inget vettigt att säga, bara en himla bra rubrik. idag har vi varit på utflykt och promenerat i blåsten. stannat i nationalparken och ätit nybakat bröd. sen har jag städat oh lyssnat på braaa musik. jag måste sluta upp med att inte lyssna på musik. börja lyssna på musik igen. varför lyssnar jag inte på musik?

adiós amigos

vad att göra, vad att göra

heej

jag är trött

bara för att jag av någon märklig anledning kände för ett meningslöst blogginlägg.

hejdå

(går och lägger mig och filosoferar fram något vist, förhoppningsvis)

fantastiskt fint!

lördag lördag lördag, ledig lördag. man kan inte nog många gånger konstatera hur fantastiskt skönt det är med en ledig lördag. imorse sov jag så länge jag ville och sen gick jag upp vid elva för att duscha, men fastnade i vardagsrummet med de andra. nybakat bröd, gröt och spanska uppmaningar till frukost. och det bästa av allt? vi löste melodikrysset! förstår ni vilken familjekänsla som infinner sig när man sitter en lördagsförmiddag runt ett bord, äter frukost och löser melodikrysset? jag konstaterade att det kändes väldigt vuxet, eftersom det var första gången någonsin som jag löste melodikrysset utan en förälder. och hur gick det då med de konstiga melodierna som bara de vuxna, erfarna människorna klarar av? jo, det gick galant! jag kunde min schottis på valhall och mirjam kunde sin taube, dessutom var hon en fantastisk gissare av det klassiska pianostycket. efter alldeles okej mycket googling sändes krysset in till sr och vi väntar nu med spänning på att vinna en väska eller en handduk! vid halv tre lämnade vi frukostbordet, för att hinna till ica innan de stängde, och sen var vi ute på stövelkastaräventyr under eftermiddagen. kvällen aslutades med mys på bohms med kantareller och äppelpaj. jag har varit med om sämre dagar.

och veckans grej? jag såg en stjärna falla. och sen en till. det sjuka är att jag innan denna vecka sett ett endaste stjärnfall i mitt liv. och det såg jag bara nästan. men i onsdags kväll när vi hade promenerat upp till vattentornet och lagt oss på marken för att studera himlen såg jag alltså mitt livs första ordentliga stjärnfall. och det var så fint. och jag kom på att det var på tok för länge sen man lyssnade på markusevangeliet.

jag är egentligen för trött för att skriva just nu, men det var så väldigt längesen senast så jag måste nog nämna det viktigaste:

- vi har börjat tillverka eget margarin! fint och gott och veganskt och ickepalmoljigt, tummar uppåt.

- nästa vecka åker vi till stockholm och gör en massa trevliga saker! föreläsningar och flashmobs och säljer fika på inspiration världen, kom kom kom!

- på höstlovet åker jag och min kära familj till brighton!

och innan varje avsnitt av twin peaks kör vi allsång till dena fantastiska sång:


nu ska jag sova eller möjligtvis kolla på håkan-dokumentären som jag har blivit tipsad om. det är den stora frågan.

RSS 2.0