what's so simple in the moonlight...

jag satte mig ner på en stol och borstade tänderna och studerade vår köksklocka som har timvisare och minutvisare, som båda rör sig i en relativt jämn takt, men ingen sekundvisare. fascinerad insåg jag att det så vitt jag kan erinra mig var första gången under mitt snart tjugoåriga liv som jag faktiskt bevittnade hur minutvisaren på en klocka rörde sig. och det är märkligt, för den rörde sig ju till och med ganska fort. en borde börja titta närmare på saker och ting.

jag blev bloggsugen för vi hade en fet kväll. som sagt, om man inte är inspirerad till att blogga är det oftast inte helt bra. men ikväll skulle vi äntligen ha premiär för vår studiecirkel i kapitalism som vi sett fram emot så länge, plus att vi hade haft en ganska trevlig eftermiddag med ett ganska trevligt gruppass och en töntigt god middag. jag hade dessutom varit lite duktig (eller i alla fall känt mig lite duktig) och ringt jobbsamtal och skrivit ut blanketter och haft mig. sen efter middagen kände jag och mirjam att det var läge att baka kladdkakemuffins så det gjorde vi och sen begav vi oss med den nygräddade plåten till bohms där teet var förberett. vi läste kapitalet för nybörjade, diskuterade oklarheter, åt muffins, diskuterade allt möjligt som hade och inte hade med temat att göra, kom fram till vettiga saker, förstod saker och funderade över saker. ångrade att vi inte hade gjort något lika givande förut. och jag började för första (?) gången på riktigt känna att det är riktigt synd att vi snart ska sluta, för precis som jag tänkte att det skulle vara så kan det vara fett att bo här med dessa människor och vi skulle kunna göra, och gör från och med nu, himla intressanta saker tillsammans. okej, jag överdriver lite, vi har självfallet gjort lite intressanta saker tillsammans innan nu (typ varit i ecuador med mera), men just ikväll känns det i alla fall så här. och om man ska vara positiv så är det i alla fall fett att det känns såhär nu. dessutom har vi fått en förfrågan om vi skulle vilja delta på ett event i göteborg på kvällen den första maj med vår soppvagn. hur fett!? men vi måste tacka nej för vi ska ha vår första hemkunskapsworkshop i österfärnebo den andra maj, men det är syndddddd. men shit. hahaha. aa, ni fattar.

för övrigt är jag himla pepp på knarrholmen. åhå åhå. jens jens jens, idiot wind! annika norlin ♥. jag kommer dö. eller nej det kommer jag inte. men nu för tiden är jag även pepp på popaganda. little dragon! åh, vi borde boka.. :)

vad jag är rädd för just nu: att jag kommer läsa naturvetenskapliga saker som typ matte eftersom det är sånt min hjärna fattar, och inte ha lika intressanta diskussioner som ikväll. det vore fett att läsa typ ekonomi ur ett annat perspektiv än vad jag har förstått att ekonomi på universitet kan vara. det kanske vore något.

ursäkta överdrivet inlägg, kommer ångra mig imorgon. man gör ofta det. godnatt!

imorgon tar vi sovmorgon va

jag hade någon slags teori om att det inte är bra om man inte skriver någonting. jag vet inte om den stämmer, men jag tror att det ligger någon slags poäng i den. det är nog lite för lite lugn och ro om man inte skriver. eller det kan nog vara en anledning i alla fall. i helgen har vi hängt i ockelbo och diskuterat naturbrukspolitik, dansat och druckit två klunkar folköl fast man inte får. (shh) nu måste jag söka universitet men jag har inte bestämt mig för vad jag ska söka än. funderar på göteborg och malmö. funderar på språk och miljö och natur och samhäll. någon sa att jag kan sätta ihop mitt eget program, då jag sa att jag inte hittade något som passade mig. när jag funderade över vad som skulle ingå kom jag dock fram till något i stil med följande: grekiska, franska, spanska, matte, genus och miljö. jag vet inte riktigt vad man gör med det. eller vad jag ska söka till i höst. men det löser sig nog. först kan man kolla på film och äta chips. fast chipsen är typ slut. illlllllllla.

nu är de slut

RSS 2.0