all this weird beauty, thrown right at me

alltså alltså alltså alltså. jag vet inte vad jag ska säga om detta.mer än att jag måste lära mig den exemplariskt på gitarr. om någon har några tabs till övers tas de tacksamt emot,
ultimate guitar har inte alltid allt en kan önska.

well, du vet de här fotspåren som finns på din lokala ikea-butik. jag skulle vilja att livet inte kändes så.

bara för att jag gör saker för att "något måste man ju göra" medan andra gör saker för att de vill göra saker. och sju timmar framför en dator kanske kan vara slöseri med tid, även om de timmarna råkar vara kvälls- och nattimmar. velvet underground, myggbett och en fantastisk ingefärsplanta i fönstret som på så kort tid blivit en halvmeter hög. jag sökte på säkert! på youtube idag och hittade de nya låtarna som hon spelade på knarrholmen. blev glad. ni kan få höra en:


det var en väldigt fantastisk konsert. välkommen annika norlin att spela när som helst, helst ofta, på en plats nära mig.
jag lovar att inte klaga.

ett ganska intetsägande blogginlägg, men ett möjligtvis mindre intetsägande än ett icke-existerande blogginlägg.

det är seriös-ljust ute. jag har inte bloggat på seriös-länge. det är en ond cirkel: ju längre man väntar desto mindre chans att man bloggar. sommarlovet hittills har kind of sugit, även om det har haft vissa onekligen fina inslag. har bland annat hängt i öret en dag med vickan, kollat på när grisar badade i likkistan, träffat fina vänner som det är synd att man inte träffar oftare, hjälpt vickan att bli klar med hennes sista genusarbete och bakat extraordinära cupcakes. men det finaste av allt, och framför allt lugnande, är väl att jag sitter här just nu. har varit så himla trött de senaste dagarna, av ingen anledning alls. så jag började bli lite orolig för att det skulle ha hänt något där vid tjugoårsdagen, att man blev gammal helt plötsligt och blev tvungen att gå och lägga sig klockan elva varje kväll. men det var bara att baka lite cupcakes en omåttligt lång stund på kvällen och in på natten, och sen visade det sig återigen att det inte är svårt att vara vaken till 04.30. mest lite skönt. jag och la lista acogedora 2, vi trivs. nästa vecka åker jag, vickan och malin dessutom till england och tittar på hav och fikar på cosy. nu blev det alltså bara en massa positiv uppradning här, men det kanske funkar, för jag tänkte nog köra på det resten av sommaren ändå så, varför inte liksom? vill dock komma på någon slags plan eller någon slags vilja eller något. hade ju varit lite roligt, jaaa. men under tiden kan jag väl lära mig grekiska och sticka eller något i alla fall, istället för att bara sitta i en soffa och bli deprimerad.

har ju egentligen hundratusentals saker som jag skulle kunna dela med mig av här, bland anant en helg på en ö med annika norlin och idiot wind och andra och vänner och bad. men jag tror jag skippar ikväll, ifall någon skulle få för sig att gå upp eller så, det är ju faktiskt morgon. så jobbigt när folk går upp innan man går och lägger sig. (inte stor risk egentligen eftersom det är söndag men ni fattar känslan)

RSS 2.0