hej!

jag är en ny festival, björk, anthony and the johnsons och patti smith spelar. och så slänger vi in emmylou harris också. say whaat? jag blir bara alldeles paff, alltså jag tror inte att jag ska åka för jag har i ärlighetens namn inte lyssnat särskilt mycket på någon av dem, men jag tror att jag tycker mycket om de flesta. emmylou harris. alltså. jaja, ville bara dela med mig. det + att tågbiljetterna hem från göteborg är sjukt billiga är mina stora förvåningar just nu. och något annat bra med dagen = ligga på en strand och dricka vatten direkt ur sjön. gott vatten var det. sen har vi gjort våfflor och tillverkat vår egna veganska vispgrädde som var ganska god, och så har vi tittat på mystisk film vid namn the dreamers och lyssnat på filosofiska rummet om kollektiv bestraffning.

hejdå!

torsdag

äter böngryta som jag hittade i frysen, allt är som vanligt. lite kul att pausa sverige och komma tillbaka efter två och en halv månad, för i min sverigevärld är det precis efter jul nu, och jag har en massa julklappsböcker som ligger och väntar på att bli lästa. fett.

nånstans ska man va

hej. jag är hemma! jag har druckit te, lyssnat på vit päls nya skiva, ätit polarbröd, ätit havregrynsgröt, suttit på golvet och spelat ur håkanboken med malin, diskuterat utsläppsrätter med natta, ätit mammas specialplättar, gått på vinterpromenad och andats krispig luft, ägnat några timmar åt kanske lite onödiga övningar, kramat mormor och morfar, blivit borttappad, efterlyst och upphittad, pratat med vickan, spelat några toner på trumpeten och lite på en klarinett, fått ett afrikanskt instrument av päronen, åkt tåg och tittat på tallar och björkar och sjöar och isblå himmel så som den är i sverige på vintern.


vad tråkigt att jag inte har bloggat i ecuador va! jag tycker att det är tråkigt. men jag kanske skriver något i efterhand eller så kan man ju prata med mig på riktigt om man vill, hej hej jag bor i österfärnebo fast just nu bor jag i nora, varmt välkomna till mitt hus, det finns musik och te om det är natt, det är natt nu! jag tycker om nätter. jag borde sova och vända tillbaka dygnet och sluta vara jetlagged blabla

RSS 2.0