drinking cheap wine, to bosanova

kom att tänka på denna låt och insåg att den tog mig direkt tillbaka till knarrholmen i maj.
 
 
 
typ som persilja tar mig tillbaka till våren 2010 och synen av ekollon tar mig tillbaka till dagistiden.
 
 
(och nej, jag planerar inte att börja skriva om mer vettiga saker. so don't hold your breath.)

i'm not surprised, but i never feel quite prepared, woh! (2)

önskar att jag hade en violinspelande get som kunde vara stand in för mig imorgon. hehehhe (fast fan inte kul)

tror på gudomlig inspiration, skapandets heliga kraft. jag borde hänga mer med den, på bibblan och till havs.

alltså det här!!!! kommer aldrig komma över den här låten haha
 
 
 
mamma sa att det enda hon inte kommer sakna när vi flyttar är alla converse-skor. då frågade jag om hon inte ens tyckte att det skulle bli skönt att slippa vit päls, men hon svarade att hon kommer sakna dem också. fint!

Δ

så att alltså
 
ikväll har jag gjort sådana där bra saker som att... äta alldeles för mycket palsternacka (mm palsternacka♥), övat en hel del fiol (faktiskt), kollat på youtube-videor, druckit te och just nu har jag en kokande kladdkaka i ugnen. det ni. kokande kladdkaka äter en inte varje dag. 
 
har alltså klarat en vecka matematik på universitetet. oh well, det är inte så dumt. har lite att räkna på i helgen dock, satslogik och predikatlogik och sådant där. ska tusan skriva ett blogginlägg med hjälp av satslogiska konnektiv någon gång. det kan nog bli något. idag gick jag även till musikhögskolan för att låna om mina noter till den akademiska orkestern. slutsats: tyckte att det var läskigt att gå in där → kommer tycka att det är ännu läskigare på onsdag när jag går in där för att spela fiol. oh well. 
 
bestämde mig alltså för att börja öva på noterna idag (kände att det var på tiden). drygt 25 sidor, kändes övermäktigt men började med den gode bizet, lyssnade på låten på spotify, hängde med i noterna och spelade till! bara sådär! eller nee, inte alls bara sådär, men ett par rader i alla fall bara sådär. och kom på den strålande idén att lära mig lite här och där, för då kommer jag bli så glad när de där små delarna som jag kan kommer. jag är listig, jag är smart. vid gott mod tänkte jag dock här nyss att jag kan ju lyssna igenom dvořák också och hänga med lite i noterna och sådär men hehehehe. lättare sagt än gjort. knivigt skulle jag vilja säga. lyssna själva: 

 
 
tog ut kladdkakan nu och upptäckte att det som kokade var... eh.. fett. försökte hälla bort överflödet lite smidigt men då rann liksom själva kakan med också. ja. jag tror att den blir bra när den får stelna. 
 
(nu har den stelnat, den blev ganska dålig faktiskt. typ knäck. oh well.)

ensam hemma va

haha, det här med saker som känns som att de inte existerar i samma värld, typ hugh grant och örebro. kollar på en video just nu som handlar om han snubben från home alone och adam greens gemensamma konstutställning. alltså?
 
 

i'm not surprised, but i never feel quite prepared, woh!

ja så alltså:
 
jag köpte fyrpack block på ica för 30 kronor, det är ju bra
jag har plockat fram mitt sudd, det är ju bra
jag har räknat asmycket matte i typ en månad och har bara ett kapitel kvar, det är ju ganska bra
jag lyssnar på cool for school-skivan, det är ju bra
jag har stekt massa plättar så att jag har matlåda tills imorgon (känns som att jag ska på utflykt), det är ju bra
 
jag har inte fått analys i en variabel-böckerna än, det är ju dåligt
 
sett såhär så är det ju faktiskt fler grejer på pluslistan! haha, alltså faktiskt fett med nice att återupleva tjugo i sju-bussen och skollivet. kommer jag tycka i typ två dagar max, men i alla fall! snart flyttar vi också wahwahwihwah!  

RSS 2.0