blev inspirerad av elsa

tittade in på elsa billgrens blogg och insåg att hon hade ett fruktansvärt spännande inslag, nämligen höstnecessären! blev så väldigt inspirerad att jag bara måste låna konceptet!
 
 
till skillnad från elsa har jag ingen ny necessär (eller toalettväska som det heter i mitt vokabulär, men det är förstås inte lika tjusigt!) men det går så bra med min gamla, den är ju prydd med nalle puh och allt. 
 
älskar när en öppnar den och ser fodret som håller på att lossna. 
 
fylld med gammalt och blandat, den har samlat på sig allt möjligt bra sen jag fick den någon gång på mellanstadiet!
 
 
 
i necessären har jag följande:
-våtservetter av alla dess slag, asbra när en är på festival eller om en bara allmänt känner för att tvätta sig någon gång!
-en liten liten spegel om en till exempel undrar hur ens näsa ser ut. (ryms inte så mycket mer)
-skavsårsplåster!!! it's a must
-en tom deo. orkar inte ta ner den och slänga den i plaståtervinningen.
-ett grisplåster. på tok för fint för att användas!
-en febertermometer som jag fick på lyxsjukhuset i ecuador där jag och chocho, min dåvarande amöbakompis, hängde! bra souvenir!
-en library lovers-tatuering. sparas till rätt tillfälle.
-en puma-parfym som jag kan ha fått i födelsedagspresent när jag fyllde ca 12. luktar faktiskt gott!! 
-lite foder som lossnat.
-prover på natural cream, noskito mygglotion och blackhead eliminating daily scrub. asbra att ha! vem vet när en behöver det liksom!!! 
-hårnålar med pärlor och diamanter på! svinbra att ha om en gillar hårnålar med pärlor och diamanter på!
-nål och tråd <3
-ett h&m-kvitto. 
 
 nej det var allt för ikväll, nu ska jag fortsätta dricka fireball för mig själv! pusshej. 

vad vill du ha min vän, tulpaner ifrån amsterdam eller wienerbröd från köpenhamn?

hello bloggen, mitt nya jobb som lärare är najs, hittills har jag inte gjort så mycket, typ svarat på tre frågor. imorgon blir nog också rätt chill, men på onsdag, mina vänner, då ska jag ha genomgång på polynomdivision och tredjegradsekvationer och hej och hå! så trevligt, känns som redovisning på gymnasiet. ska bara hinna öva rejält mycket mer innan det är dags. men en sak i taget och nu är det ju faktiskt natt. avslutningsvis bara en lista:
 
vilken artist vill du helst se live just nu? 
 
men jag ska inte klaga, och det gör jag inte heller, för köpte precis popagadabiljett och har inte hunnit tänka på det, men nu tänker jag på det, men shiiiiiiiit, fattar inte att jag ska se vit päls och kate nash och en hel drös till av bra artister om en och en halv vecka. my lord. vit päls.!.!.! vågar ej tänka på det, godnatt!

follow your star, play your guitar

palla glömma det viktigaste aka matteboken i nora, det är ju ändå tre mil dit och följaktligen tre mil tillbaka är lika med sex mil sammanlagt och 50 kronor plus 50 kronor är 100 kronor, och min hjärna börjar tänka i termer av scanner och snäll familjemedlem, känns vettigt. fattar inte hur jag kan ha glömt den dock, men hittar den verkligen inte i ryggsäcken så det känns som en indikator på att den faktiskt är glömd. 
 
för övrigt spelar vit päls på popagandaförfest och nu vill jag så gärna dit att jag nästan överväger att inte åka. ologiskt / för bra för att vara sant / jag kommer vara så nervös hela tiden / en blir besviken när en har höga förväntningar. 
 
på återseende

RSS 2.0