we're gonna knock down the walls

livet en torsdag som denna; lagar mat ett par timmar för sent, diskar inte, äter chips före maten, tvättar fast orkar inte hänga upp osv. har dock haft finbesök av david! och precis som vanligt innebär torsdagsfenomenet att det är fredag imorgon, så om 16,5 timmar är jag klar med sommarens första jobbvecka! 4.30-livet har inte tagit så hårt på mig ännu, men det kommer väl antar jag. har sjukt höga ambitioner om att gå och lägga mig halv nio-ish varje dag, men har misslyckats gravt hittills. oh well. intensiv himla sommar hittills i alla fall, känns sjukt att det endast är sex dagar sen analystentan. sen dess en göteborgshelg med fint folk, inklusive håkan hellström, både spottad på civil plats och på slottsskogsvallen! konserten dock sedd från kulle utanför, från vilken en förvisso både såg och hörde, men ändå kände lite ångest över att inte vara innanför staketet. ska nog inte göra om hitte på-et att åka till göteborg och hänga utanför en håkankonsert. så nu vet jag det i alla fall! andra höjdpunkter: ö, stuga, sushi och bada i saltvatten. saltvatten + hår = !!!!!! 
 
och så alltså nästan en veckas jobb, kändes som att jag hade jobbat två veckor efter en dag. har gått ganska mycket själv idag, men ska få gå helt själv imorgon på min sista introdag. är orolig och rädd. men det går nog fint. har ju redan lärt mig att köra skurmaskin, dammsuga med ghost buster-dammsugare och... ja, inte så mycket mer spännande. städa handfat är jag väldigt bra på.
 
blablabla pratar bara på. lagar lyxmat a la enchiladas med sojafärs och bönor. holy smoke, välkommen på middag allla som vill, okul att äta lyxmiddag själv. men snabba på pga bör gå och lägga mig inom en halvtimme. 
 
förresten firar jag och coco en månad idag! himla trevligt!
 
 
 

förlåt, kunde inte låta bli

 

håkan, du var bättre förr

tycker det är lite töntigt av håkan att ta 500 kronor för en biljett till hans konsert. kan ju han glömma, jag väljer alternativet sitta utanför med karolina och dricka öl. mest för att tågbiljetterna också var så himla dyra. och för att karolina är så himla trevlig. 
 
(tycker fortfarande om håkan, om någon tvivlade)

now i've got a million dollars, but who doesn't?

gött, då var hyran och elen betald, och hela 218 kronor kvar att leva på tills nästa gång jag får pengar! vilket bör bli i slutet av juli, ja! 

hatar att komma på rubriker och tycker att det är fult med sådana här "hatar att komma på rubriker"-rubriker.

hej louise, orka kötta hela veckan ut. det är lite synd, jag är lite matt och orkar inte satsa. förra veckan pluggade jag oeffektivt, dock tyckte jag ändå att jag hann lära mig tillräckligt till tentan, men sen kom helvetesuppgift och drog ner peppen. även om jag i efterhand känner mig nöjd med fem av sex frågor så är inte en perfektionist nöjd om den suttit och inte fattat någonting i cirka fyra timmar och inte fått någon snilleblixt efter dessa timmars gång heller. men statistiken är inte det ämne som ligger mig varmast om hjärtat heller så egentligen bryr jag mig inte så mycket, men analysen däremot. hade jag så gärna velat prestera fruktansvärt bra på på fredag, men jag har inte kommit igång och pluggat alls nu i helgen och nu återstår endast fyra dagar, och den är sjukkkkkt köttig. så vi får se om jag hinner behärska den så bra som jag vill. annars får jag lära mig att leva med att inte vara på topp always and forever. grejen med matte är väl att det är det som jag helt enkelt är bäst på av alla saker som jag har testat, så då vill en gärna få alla rätt. jag vet, sjukt oviktig diskussion jag för. men det är natt och jag är trött och tänker som en gör på nätter. 
 
fin helg för övrigt, har fört samman mina vänner och de passade bra ihop. haft kalas med syltkakor, chips och vin, diskuterat livets stora frågor, hängt lite på satins uteservering. haft en otroligt seg lördag, men lyckades iaf sopsortera, ta ut och lära mig denna, samt åka på cykelutflykt och utforska några av örebros vackrare delar. och idag blev det invigning av min nya glassmaskin med fint folk. och så ett hjärta som speedar på, take a chill pill, snälla. teet jag drack var till och med koffeinfritt så jag ser verkligen ingen anledning. 
 
har även bytt ut mina sommarplaner sen senast, blev erbjuden städvik, blev glad och tackade ja. att börja kvart i sex på morgonen känns mer som ett äventyr, att behöva gå upp mitt i natten istället för tidigt på morgonen. cykla hemifrån kvart över fem liksom. jag ska försöka fortsätta se det på detta vis, lura mig själv (: 
 
livet livet livet livet livet. osv. 

RSS 2.0