hatar att komma på rubriker och tycker att det är fult med sådana här "hatar att komma på rubriker"-rubriker.

hej louise, orka kötta hela veckan ut. det är lite synd, jag är lite matt och orkar inte satsa. förra veckan pluggade jag oeffektivt, dock tyckte jag ändå att jag hann lära mig tillräckligt till tentan, men sen kom helvetesuppgift och drog ner peppen. även om jag i efterhand känner mig nöjd med fem av sex frågor så är inte en perfektionist nöjd om den suttit och inte fattat någonting i cirka fyra timmar och inte fått någon snilleblixt efter dessa timmars gång heller. men statistiken är inte det ämne som ligger mig varmast om hjärtat heller så egentligen bryr jag mig inte så mycket, men analysen däremot. hade jag så gärna velat prestera fruktansvärt bra på på fredag, men jag har inte kommit igång och pluggat alls nu i helgen och nu återstår endast fyra dagar, och den är sjukkkkkt köttig. så vi får se om jag hinner behärska den så bra som jag vill. annars får jag lära mig att leva med att inte vara på topp always and forever. grejen med matte är väl att det är det som jag helt enkelt är bäst på av alla saker som jag har testat, så då vill en gärna få alla rätt. jag vet, sjukt oviktig diskussion jag för. men det är natt och jag är trött och tänker som en gör på nätter. 
 
fin helg för övrigt, har fört samman mina vänner och de passade bra ihop. haft kalas med syltkakor, chips och vin, diskuterat livets stora frågor, hängt lite på satins uteservering. haft en otroligt seg lördag, men lyckades iaf sopsortera, ta ut och lära mig denna, samt åka på cykelutflykt och utforska några av örebros vackrare delar. och idag blev det invigning av min nya glassmaskin med fint folk. och så ett hjärta som speedar på, take a chill pill, snälla. teet jag drack var till och med koffeinfritt så jag ser verkligen ingen anledning. 
 
har även bytt ut mina sommarplaner sen senast, blev erbjuden städvik, blev glad och tackade ja. att börja kvart i sex på morgonen känns mer som ett äventyr, att behöva gå upp mitt i natten istället för tidigt på morgonen. cykla hemifrån kvart över fem liksom. jag ska försöka fortsätta se det på detta vis, lura mig själv (: 
 
livet livet livet livet livet. osv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0