tror du att fåren skulle beta i morgonglans på gräsklädd jordisk kulle, om inte gudar fanns?

sova/kolla på girls/sova/kolla på girls/sova/kolla på girls
 
sova såklart, är ju ändå tenta på fredag. och ibland känner jag att det är luuuugnt och ibland känner jag: vad var en egenvektor nu igen? inte så bra kanske. så därför blir det nog bättre att kolla på girls efter tentan.
 
det var i alla fall väldigt trevligt att ha konsert. det borde en ha oftare. nu är det bara att börja hårdträna på tavlorna. kan behövas. tänkte skruva lite på min fiol imorgon också, kan bli spännande. 
 
hej korta meningar! godnatt, osv

orchestra moves, och dubbel refräng

konsert imorgon. dags att kapitulera, tänkte min fiol.
men herregud fiolen, skärp dig. du behöver inte vara så himla rädd, vi ska ju bara låtsasspela på de ställena som vi inte klarar av, förstår du väl. 
 
den är inte så trasig egentligen, det var bara en sträng som släppte och en grej på stråken som sitter löst. och så lossnade hakstödet också ja. eh, ja. 
 
alltså, förklädd gud med mera på musikhögskolan imorgon onsdag, klockan nitton. komsi komsi! 

in a different town, a different city

funderar på, reflekterar över och fascineras av att det är dag i latinamerika. att just nu när jag sitter här i mitt lugna kök och dricker te så är ks och mallan på en livlig station i peru och försöker hitta något att äta innan bussen går. just nu i denna stund liksom. tur att jag inte är i latinamerika, då hade jag ju inte fått njuta av natten. dock hade jag kunnat få åka till titicacasjön, vilket  nog inte heller vore helt dumt. 
 
för övrigt har jag kommit på att jag får vara vaken precis hur länge jag vill. haha, det bästa med att plugga! har kommit på den briljanta idén att jag skulle kunna plugga allt jag behöver plugga innan lektionen imorgon nu inatt, och så kan jag sova till typ tolv och gå direkt till skolan till klockan ett! synd bara i sådana här lägen att det inte finns en vägg mellan mitt rum och rummet bredvid, då jag och mina flat mates inte riktigt har samma dygnsrytm. nåväl, det löser sig. de kanske går upp innan jag går och lägger mig. (är medveten om att det inte alls kommer bli så, att tröttheten snart slår till, troligtvis så fort teet tar slut eller när jag börjar läsa kapitel 8.4. men i alla fall)
 
hej svej! 

godnatt, osv

hej och hå jungman jansson
sitter och funderar på hur gamla linsbiffar en kan äta utan att bli sjuk eller lida andra tråkiga konsekvenser. tycker att det borde vara lugnt med dessa, de smakar inte asgott men det gjorde de ju inte från början heller. har spenderat kvällen med att söka hundratusen jobb. och med att försöka lära mig att spela fiol i hundratusen kilometer i timmen. gick sådär. för övrigt är det tentavecka coming up, inte riktigt lika chill som det brukar vara, då jag är lite mer efter än vad jag brukar vara. men det löser sig imorgon eller så. blablabla fortsatt svamlande om valfritt ämne 

måndagsreflektioner och tahini

älskar msn, älskar att de alltid lägger fram sina fakta med sådan självklarhet, älskar att de alltid lyfter fram de viktigaste frågorna och de mest intressanta ämnena. ikväll har jag lärt mig en hel massa om vad män lägger märke till hos kvinnor. (okej, är inget bra på att vara ironisk och rolig, msn får tala för sig själv)
 
"Forskarna fann inget entydligt svar på varför kvinnor och män reagerar olika på ett leende, men menar att det kan bero på att kvinnor har en tendens att falla för 'bad boys', medans män föredrar en kvinna som verkar inbjudande"
 

aa, just det, smart där! så måste det vara ja! 

.

det enda som hjälper i nödsituationer är rörchoklad. eller ja, det hjälper väl inte egentligen, men det vore ju väldigt synd att låta fin havregrädde stå och bli gammal. 

ganska så pepp va

googlar "hatar att söka jobb". hjälpte inte så mycket

oh well

-------------------ιι---------------------- 

hejhej

inte orka gå och lägga sig, göra meningslösa saker som att äta mackor och läsa vad jag gjorde för exakt två år sedan, och tydligen var solen lika hopplös i februari 2011. tur att vi nu har bytt till mars.

RSS 2.0