simply knowing you exist aint good enough for me

åh kate nash, bästaste bästa 2007-artisten (sex år var det ja) (nej men gud det kan inte vara möjligt!?) (i alla fall) kommer till popagada. och trots att jag bara lyssnat på första skivan och säkert kommer bli besviken så känner jag att jag verkligen måste försöka ta mig dit. helt seriöst tänkte jag, innan de släppte popagandabanden alltså, senast idag att kate nash är nog ändå en sådan där artist som det skulle kännas lite för dåligt att missa om hon kom till sverige. vet inte om jag jobbar eller vad jag gör men serrrrrrri. borde kunna ordnas. är pepp och lite orolig. 
 
crazy big bild (iaf på min lilla dator) utifall att någon ej vet hur kate nash ser ut och känner för att veta det!
 
nu ska jag gå och lägga mig så att jag kan vakna och gå och skriva tenta. har höga förväntningar på morgondagen! ;)

now i'm just crazy, i'm totally mad

opassande med jobbiga tankekrävande grejer som ej innefattar matematik kvällen innan tenta. fokusera, men fokus-eran är ej nu! 

time to get away

fritt fram att slå mig! den där metoden att hota mig själv funkade inte alls, efter att jag hade skrivit förra inlägget spelade jag massa melodica och gitarr, lyssnade på musik, dansade on my own till scissor sisters, åkte och handlade, åt chips, osv. de senaste timmarna har jag dock varit inne i ett ganska fint flyt, så det känns ändå okej. det är pluggspellistan som gör det, jag säger bara det! den består av min vanliga pluggmusik; lcd soundsystem, blandat med min nya obsession i blame coco. och svårare än så var det inte! 
 
entonces, buenas noches! 

efter detta inlägg måste jag plugga aslänge innan jag får göra något på datorn igen. bryter jag detta får ni slå mig.

chillpluggar, eller nee, oeffektivpluggar är nog ett bättre ord. sätter mitt hopp till att det är yang och inte niklas som ska göra tentan, och tänker att det räcker om jag får g på denna om jag lyckas få vg på analysen. vilket på ett sätt käns mer sannolikt. även om det är sannolikheten som är problemet. 

yeah i'm just crazy, and fucked in the head

kollar in när statistik-omtentan ligger, och planerar in lite mer feztligheter i min redan stressiga vardag. oh happy days! 

eurovision update

jag var ju alltså den som var minst pepp på eurovision, och ändå är det jag som pliktskyldigt sitter kvar och tittar till slutet när alla andra har gått och lagt sig. har dock råkat kolla okoncentrerat så vet inte ens vem jag hejar på nu. ja förutom de rappande rymdgubbarna och cypern förstås. 

monday morning wake up knowing that you gotta go to school

men så visste en inte det :pPpppPpPpPpppPPpPpPpP
 
för det fucking stod ju inte på schemat att vi hade lektion. nåväl, sov bort lite av min förkylning istället så det var väl också väl spenderad tid. 

måndag osv

min nya crush: i blame coco
  
 
hoppas att vi får en långvarig relation, är i behov av en ny musikförälskelse nu känner jag. 

tipstips!

tänkte denna morgon skriva om sånt som en ska skriva om på bloggar, nämligen hälsotips! i kombination med recept! efter någon halvtimmes kämpande med mixern och lite rådgivning av alex och erik lyckades jag få ihop en smoothie bestående av ½ skalad, hackad och fryst banan, 100 g babyspenat, 1,25 dl äppeljuice och saften från en halv lime. mixa mixa, klart! min ständiga tävling med mig själv handlar ju om att få i mig tillräckligt med järn så då tänker jag att denna smoothie är ganska grym, då spenat innehåller massa järn, och c-vitaminen från limen gör att en tar upp järnet ännu bättre. oh happy days! förresten läste jag precis att spenat ska odlas tidigt, från att jorden kan brukas till mitten av maj, så det är bara att köra hörrni! alldeles för dyr smoothie om en ska hålla på och köpa spenaten. 
 
tipstips2. har börjat läsa lite matbloggar igen och blir så himla pepp på att laga roliga grejer. min mest nyupptäckta blogg är vegoriket.se som har en massa roliga recept. har inte testat något men ser gott ut. på tal om mat så läste jag nyss att det har öppnat en ny asiatisk mataffär där vid stortorget, i huset där willys ligger. de ska tydligen ha bra tofu och grejer, så det kan ju vara värt att kolla in! 
 
nej, nu får det vara nog med tips!
hej hej! 

varför har jag tvättid klockan sju imorgon bitti?

tre (!) unika besökare idag, jag tar det som ett tecken på att text bör produceras! börjar såklart med att hälsa alla nya läsare varmmmmmmt välkomna! på tal om varmt så var det varmt idag, underbart härligt, jag hängde på stan med systrarystrar, hade uteserveringspremiär och promenerade runt. och cyklade runt! cykla ♥.köpte även ett svart klädesplagg på myrorna vars uppgift är att matcha partyleggingsen som jag fick i födelsedagspresent från cyprus! jamen ni hör, sommar och partyleggings! kan hända att horisonten ljusnar?
 
 
upptäckte förresten precis att det är värsta partyt på satin imorgon kväll, funderade ju på att gå till frimis (hahaha) och lyssna på anton ewald (hahaha) men pop på satiiiiiiiin,,,,,,,, abstinens. gå med mig snälla. (----> beata)

RSS 2.0