resan till seahorse valley

så sjukt töntiga fingertoppar som kapitulerar trots nylonsträngad gitarr. men kanske bra ändå då klockan visst var halv elva, mina grannar är nog inte mina största fans. hoppas de inte jobbar helg. jag är trött och är fortfarande fast på 112 ord  (eftersom jag inte har skrivit något mer sen imorse då jag skrev 112 ord). sova eller plugga eller göra annat. 

fuck you knowledge

kan komma på så många saker jag hellre skulle göra ikväll än att skriva hemtenta (trots att det egentligen är intressant osv). kan komma på så många mer spännande saker att skriva om i min blogg än om att jag kan komma på så många saker som jag hellre skulle göra ikväll än att skriva hemtenta. till exempel kunde jag berätta om hello saferide-konserten igår som var så fin så fin så fin etc. och jag fortsätter inse att folk fortfarande har band och spelar popmusik och jag fortsätter undra varför jag inte har det och gör det. varför jag inte har det och gör det varför jag inte har det och gör det varför jag inte har det och gör det falala lala lala. 

tror på gudomlig inspiration (och te) (och fruktsallad)

nu är vi på g, har hittat fina färger till powerpointen och skrivit lite om ruiz campillo. tänker att en kanske ska satsa på att vara någorlunda klar till klockan fyra?

inväntar inspiration

hej bloggen
 
det här med att förbereda sin stora grammatikredovisningen natten innan. inte så dumt tänker jag, om det inte vore för att en INTE KOMMER PÅ NÅGONTING ATT SÄGA. 
 
inväntar inspiration. inväntar inspiration. inväntar inspiration. natten är ung. inväntar inspiration. 

el perrito caliente

känns lagom knarkigt att sitta uppe mitt i natten och skriva på en berättelse om en som hittar en magisk varmkorv som glimrar i alla regnbågens färger. obs! skolarbete! además: "este texto es parte importante de la nota". espero que les guste a los profesores entonces. 
 
vad mer berätta? jag har flyttat osv. jag har redovisat om alfabetens utveckling osv. VÅREN HAR KOMMIT OSV. gick på promenad efter lektionen, hamnade som en alltid gör i denna stad i något slags brant sluttande skogsområde, klippor, is, trilla, ljusblå jeans no longer ljusblå. följde ändå originalplanen och gick tillbaka till skolan och pluggade grammatik. el subjuntivo y la mente. det var härligt. 
 
vet dock inte vad som ska hända när huvudpersonen äter den magiska korven. något fantastiskt tänker jag. förslag mottages tacksamt här nedan, relativt pronto dock, por favor. 
 
hej! 
 
 

the holy ghost and the whole east coast

flytta-flytta-paaaacka.
 
jobbig grej att göra samtidigt som en är lite magsjuk. och när en råkar vara dum i huvudet och glömma att fixa bomnyckel osv. men gött att en har malin och att en bara ska flytta en hållplats!!!!!!!
 
borde sova istället för detta. 

vägen från latinet

"det säger sig självt att kasus som vokativ, vilket används när man tilltalar eller ropar på någon, är begränsat till levande varelser, även om formerna angivits i uppställningen ovan för att vara så komplett som möjligt, trots att sannolikheten att någon skulle kalla på en sång får betraktas som minimal".

VOLVEMOS A BLOGEAR

HOLA BLOGGEN,
en serio, nu får det vara nog med detta ickebloggande!?!? en kan se två år på första sidan av bloggen, inte okej!?!? jo alltså det var ju det här med att jag funderade över varför en publicerar saker på internet, bekräftelsebehov och blablabla venne men alltså när det roligaste en gör är att läsa gamla blogginlägg känns det ju inte hållbart att inte blogga i nuet, då förstör en ju för framtiden liksom. okej, detta infall är troligtvis bara för att jag är i något märkligt mood en kväll som denna men vi får la se qué pasa. 
 
såååå, qué pasó? llevo medio año en gotemburgo, men det kanske ni visste. pluggar det fantastiska språket spanska. på min fritid leker jag med kompisar och sjunger i göteborgs fantastiska feministiska kör. en kväll som denna har jag bakat kexchoklad och klunkat te. har även spelat piano, ty kommit på att jag måste flytta snart. och inte får ta med mig pianot. alltså piano. värd grej. att flytta dock. både värt och inte värt. inte värt att flytta från detta mysiga och fina ställe. värt att flytta till ett annat mysigt och fint ställe. men känner mig liksom more and more hemma här på senaste. troligtvis bara på grund av vetskapen "måste flytta snart". så vad mer? har en fin helg. har hängt hemma, själv. det längsta jag har förflyttat mig är till skogen här utanför, och till friskväderstorget. kollat in mina nya hoods, so to speak. ska alltså flytta till hållplatsen bredvid. nä, men känner mig typ alltid stressad oavsett vad jag gör, men kom fram till att det var fett värt att bara vara hemma själv, spela piano, kolla på dokumentärer, gå skogspromenader, baka paj, läsa om perífrasis verbales osv osv. men är högst medveten att jag på grund av detta missade ÅRETS FEZT. och för det får jag skylla mig själv. (8-årskalas, maskerad, harry potter-tema, hela släkten närvarande). 
 
OCH ALLTSÅ, som jag ju faktiskt skrev häromdagen, så finns alltså laser & bas nu. det kan en trösta sig lite med när en saknar vit päls. 
 
qué más? nä, vi slutar på topp. bjussar på ett par bilder, dagen till honor. 
 
 
mitt lovely rum och mitt älskade träd i vinterpartypants!
 
VÄGGEN
 
biskopsskogen at its best. eller snarare typ en av de första gångerna jag tagit mig fucking tid att besöka den. detta underbara finns liksom några meter bakom mitt hus. skum grej (som inte visas på denna bild) men det står massa björkar med vatten, fast fryst form så alltså is, upp till midjan. är det normalt?
 
go' o gla'
 
HERRÅ BLOGGEN

RSS 2.0