el perrito caliente

känns lagom knarkigt att sitta uppe mitt i natten och skriva på en berättelse om en som hittar en magisk varmkorv som glimrar i alla regnbågens färger. obs! skolarbete! además: "este texto es parte importante de la nota". espero que les guste a los profesores entonces. 
 
vad mer berätta? jag har flyttat osv. jag har redovisat om alfabetens utveckling osv. VÅREN HAR KOMMIT OSV. gick på promenad efter lektionen, hamnade som en alltid gör i denna stad i något slags brant sluttande skogsområde, klippor, is, trilla, ljusblå jeans no longer ljusblå. följde ändå originalplanen och gick tillbaka till skolan och pluggade grammatik. el subjuntivo y la mente. det var härligt. 
 
vet dock inte vad som ska hända när huvudpersonen äter den magiska korven. något fantastiskt tänker jag. förslag mottages tacksamt här nedan, relativt pronto dock, por favor. 
 
hej! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alex

blir osynlig? kommer till en annan värld? förvandlas till en katt? lär sig alla världens språk?

Svar: åh, vilka underbara idéer! har dock redan skickat in den, men det blev... lite annan värld-grejen tror jag. fattade aldrig riktigt vad som hände, även om det var jag som var författaren...
Louise

2015-02-11 @ 08:40:44
Postat av: Alex

Enda nackdelen med de fina morotarna är att det är ganska svårt att läsa ibland, som ditt svar här t ex :)

Svar: det är ingen nackdel, utan bidrar bara till att en får upprätthålla sina basic dataskills, i detta fall genom att öva på kortkommandot ctrl+c och sedan ctrl+v, det sistnämnda i t.ex. sökfältet eller varför inte i ett worddokument!
Louise

2015-02-19 @ 08:37:11
URL: http://mammaglitter.se
Postat av: Alex

Haha, ja det har du ju förstås helt rätt i!! Men du, nu fick jag ett mail om att du hade svarat, vilken hacker du är :P

Svar: ja, det är en ikryssad ruta här att den ska skicka till dig! men svarade på din andra kommentar och då fanns ingen sån ruta så fattar inte vad det beror på, har det något att göra med om du fyllt i din mail eller varit inloggad på något sätt tror du?
Louise

2015-03-01 @ 08:40:11
URL: http://mammaglitter.se
Postat av: Alex

hm, jag tror jag har gjort lika. men det kanske bara var för PRO förut och att du fick det samtidigt som de släppte mobilanpassningen till de utan PRO, för din blogg är mobilanpassad nu också :)

2015-03-09 @ 12:40:47
URL: http://mammaglitter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0