VOLVEMOS A BLOGEAR

HOLA BLOGGEN,
en serio, nu får det vara nog med detta ickebloggande!?!? en kan se två år på första sidan av bloggen, inte okej!?!? jo alltså det var ju det här med att jag funderade över varför en publicerar saker på internet, bekräftelsebehov och blablabla venne men alltså när det roligaste en gör är att läsa gamla blogginlägg känns det ju inte hållbart att inte blogga i nuet, då förstör en ju för framtiden liksom. okej, detta infall är troligtvis bara för att jag är i något märkligt mood en kväll som denna men vi får la se qué pasa. 
 
såååå, qué pasó? llevo medio año en gotemburgo, men det kanske ni visste. pluggar det fantastiska språket spanska. på min fritid leker jag med kompisar och sjunger i göteborgs fantastiska feministiska kör. en kväll som denna har jag bakat kexchoklad och klunkat te. har även spelat piano, ty kommit på att jag måste flytta snart. och inte får ta med mig pianot. alltså piano. värd grej. att flytta dock. både värt och inte värt. inte värt att flytta från detta mysiga och fina ställe. värt att flytta till ett annat mysigt och fint ställe. men känner mig liksom more and more hemma här på senaste. troligtvis bara på grund av vetskapen "måste flytta snart". så vad mer? har en fin helg. har hängt hemma, själv. det längsta jag har förflyttat mig är till skogen här utanför, och till friskväderstorget. kollat in mina nya hoods, so to speak. ska alltså flytta till hållplatsen bredvid. nä, men känner mig typ alltid stressad oavsett vad jag gör, men kom fram till att det var fett värt att bara vara hemma själv, spela piano, kolla på dokumentärer, gå skogspromenader, baka paj, läsa om perífrasis verbales osv osv. men är högst medveten att jag på grund av detta missade ÅRETS FEZT. och för det får jag skylla mig själv. (8-årskalas, maskerad, harry potter-tema, hela släkten närvarande). 
 
OCH ALLTSÅ, som jag ju faktiskt skrev häromdagen, så finns alltså laser & bas nu. det kan en trösta sig lite med när en saknar vit päls. 
 
qué más? nä, vi slutar på topp. bjussar på ett par bilder, dagen till honor. 
 
 
mitt lovely rum och mitt älskade träd i vinterpartypants!
 
VÄGGEN
 
biskopsskogen at its best. eller snarare typ en av de första gångerna jag tagit mig fucking tid att besöka den. detta underbara finns liksom några meter bakom mitt hus. skum grej (som inte visas på denna bild) men det står massa björkar med vatten, fast fryst form så alltså is, upp till midjan. är det normalt?
 
go' o gla'
 
HERRÅ BLOGGEN

Kommentarer
Postat av: Alex

Ja! Äntligen!!

2015-02-08 @ 22:06:46
URL: http://mammaglitter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0