handen i fickan fast jag bryr mig

startsträcka på ett par timmar eller fjorton men detta skall vara den sista prokrastineringen och sen ska jag börja eller slutföra eller båda. förbereder alltså den sista (ish) redovisningen på denna kurs på denna termin i detta liv och har nu hittat på vad jag ska prata om så nu blir det ju easypeasy. insåg precis att anledningen till att jag alltid bloggar om plugg, och har gjort sen tidernas begynnelse, förstås är att jag borde plugga och därför hellre vill göra något annat. ikväll har jag gjort mycket mycket annat. alltså inget vettigt men ändock annat. 
 
i övriiiiigt. har jag inte mycket att säga en natt som inatt som inatt. tänkte komma på en endaste rolig anekdot men gjorde det inte så så är det med det nu var det i alla fall så på återseende

vad är våra andar utan drömmar att hålla i

hejjjjjjj på er,
 
här ligger jag i min soffa och bloggar och äter bullar och dricker vin. det kan en göra! till exempel istället för att läsa vetenskapliga artiklar om spanska rörelseverb! känns som att det finns så mycket att förtälja. som till exempel att jag fyllde 23 för en vecka sen och fick äta falafel och gå på konsert. eller som att nä jag vet inte vad mer. det är vår det är mycket snart blir det mindre jag har fått jobb i sommar ska jag plugga grekiska. på fredag ska jag söka folkis. det vore ju synd om jag inte kommer in pga skickar in dåliga inspelningar. vore dock ganska logiskt kanske. HEJ BLOGGEN OM TVÅ ÅR hur var året på nordiska? eller hur var annars hösten 2015? oh well. ikväll var kanske inte skrivandets skrivkväll. vi kanske ska säga så. 
 
(tappade precis bort sista lilla biten som återstod av r-tangenten:( kan saker sluta försvinna i soffan:(:( ) 

avancerad magi

tänkte inte att jag skulle plugga på min födelsedag men atteh jag är ju inte klar och jag orkar ju inte göra mer ikväll så får nog gå upp tidigare imorgon bitti :):) kanske är aspepp då ju :):) kommer ju ändå vara min födelsedag :):) vilket det i och för sig redan är :):)
 
oh well, skriver om sexuella roller och homosexualitet i el beso de la mujer arana. typ intressant om en inte vore så trött. men whatever bloggen, egentligen skriver jag mest här för att tipsa om DENNA nya skiva som släpptes för en vecka sen!!!! och för att säga att jag imorgon för typ första gången i mitt liv åker till den under de fem senaste åren överromantiserade staden malmö och äter falafel och går på releasefest. det niiiii, inte en födelsedag som går av för hackor, kan en tänka sig! 
 
nos vemos,

RSS 2.0